Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mada, eu am mers pina acum la Dr Daduianu si la Dr Dantes (atunci cind dr mea era plecata in concediu) - el preluindu-i pacientii.

Miine dimineata am sa sun la Dr Ciufu. Insa la ea voiam sa merg ptr eco morfologic la 22 sapt - in ianuarie.

Acum as merge la un alt medic ginec. sa vad cum se procedeaza la un control.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ina, incearca sa te duci la Provita la dr Chazli.Are si eco si s-ar putea sa-ti placa de el si de felul in care abordeaza o consultatie.Datele sunt pe prima pagina, numai ca acum are program luni si sambata.

Madaluta, sa-ti traiasca Darius cel cu ochi frumosi.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, tot cu filmele a ramas... Am instalat DC++ si descarc la greu, dar nu mergea cadou de Craciun un fil tras de mine pe un CD si pus intr-un plic. Pe cand asa cel pe care l-am luat - Mihai Viteazu, e intr-o carcasa ff frumoasa, 2 DVD-uri si merge de cadou. Dar nu vrea nimic, nimic si asa ma oftic. Chiar nu stiu ce sa ii mai iau... Mi-as pune eu o funda roshie la gat, dar de Craciun o sa fiu sau lauza sau gata de nascare, so... pica si varianta asta...

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 zile!

Mergi la inceput

Angelique, uite niste sugestii pentru cadouri:

http://www.kudika.ro/articol/special/4748/50-de-sugestii-de-cadouri-pentru-Craciun/pagina-1.html

www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot ca m-ati scapat de grija cartilor atat de repede (nici nu-mi vine a crede!), ati fost foarte dragute!!!
Am mai ramas doar cu o carte, dar o marit zilele astea si am terminat si cu stresul asta.

Cat despre Sebi.... poate nu trebuia sa-l laud... ca tocmai azi mi-a facut surpriza de pisu in pat la gradi... Maine avem serbarea si vine Mosu'! Asteptam cu emotie evenimentul...

Angi, mi-aduci aminte cum eram eu acum aproximativ 4 ani... cu doua saptamani inainte sa nasc... Aveam niste emotii... In fiecare seara oftam ca a mai trecut inca o zi si n-am nascut... Iar cand a inceput travaliul... eram asa senina, ca parca nu mi se-ntampla mie...
Asa ca, eu am incredere in tine ca ai sa te descurci de minune si totul va fi OK!

Ina, eu sa fiu in locul tau, as merge la d-na dr Lutescu (dintre medicii cu care poti naste la Cta e cea mai de incredere, parerea mea) sau la dr Chazli Fawaz (nu stiu exact cum i se scrie numele si nici nu l-am cunoscut, dar am mare incredere in parerea Isidorei si as merge pe recomandarea ei oricand).

Mada, e cam aiurea la mine... Tratamentul e pe 3 luni de zile, dar mai bine-l fac acum si stau linistita dupa aceea... Asta e.

Va pup! Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc si eu despre diversificarea lui Victor.La sfatul prost al unei pediatre am inceput cu fructele pe care le-a refuzat total.Asa ca mi-am luat inima in dinti , am facut pauza de vreo 2 saptamani si am inceput cu legumele, exact cu povesteste Monica, daca nu ma insel.Si ghici cine a inceput sa manance, nu mult dar destul.Problema cu fructele la noi a ramas, acum mananca doar pere si cate o data pe saptamana altceva.De la un an, am inceput sa fac ciorba noastra dietetica sa o poata mananca si el si de atunci nu mai imi fac griji pentru masa de pranz.Eu cred ca diversificarea tine de mama, cu cat o iei mai incet si fara stres cu atat e mai usor.

Mav, bine ca faci acum tratamentul si scapi, apoi o sa vina si puiutul mult dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, am revenit cu internet acasa! (adica am platit restanta...)

aveam si eu o intrebare de gravida f.f.f. pofticioasa: unde-mi gasesc si eu sorici de por de-ala bun, sa mananc in cantitati maaaari?
a mai fost tati prin Pta Grivitei, da' n-a gasit bun, i-am spus ca ma multumesc si cu mai nashpa, numai sa-mi ia...

ma duc sa ma retrag, ca aniversam 3 ani de la cununia civila, si sa nu adorm de la sampanie inainte de vreme...

va ,

Monica 37+ cu Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Moni, si eu sunt treaza inca... mi s-a trezit cupilu stresat raaaau, ca maine are serbarea si azi nu l-am tuns si ce se face el cu paru' asta asa mare?! L-am pacalit, l-am calmat si l-am culcat la loc (ca mi-era lene sa-l tund la ora asta), dar maine sigur va fi nefericit... Ce mama rea si neglijenta pot sa fiu...
Vezi ca mie nu mi se pare prea buna pofta ta de sorici... D-ne fereste sa te imbolnavesti tocmai acum, sa te ineci ca tiganul la mal... Mai bine iti muti gandul, parerea mea!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara,am intrat sa laud batista bebelusului.Teo a mea are la mucisori...........m-am trezit dimineata disperata,stresata la ideea sa folosesc aspiratorul,dar bine am facut.Am ramas surprinsa cati mucisori incap in nasucul unui bebelus,si ea chiar are nasul mic,este carna.Asa ca fetelor desi sper sa nu aveti nevoie daca veti avea-folositi aceasta "batista".
Ina78 e foarte neplacut sa fi dezamagit de medicul tau,cam greu sa gasesti pe cineva acum in pragul sarbatorilor.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, neata!!

Mav, ce ma bucur ca ai scapat de carti si nu ai ramas cu banii blocati.

Cat despre mine si nasterea... azi am implinit 39 de saptamani, deci am intrat in saptamana 40. Si stiti ce stare am acum? ca daca nu s-a intamplat nimic pana acum, nu o sa se mai intample. Asa ca sunt complet calma spre deosebire de agitatia si teama mea de pana acum. Auziti ce aiurita pot sa fiu!! Sper din tot sufletul sa nasc dupa 28 ca sa fie dna Lutescu in oras.

Ina, si eu iti recomand aceeasi doctori ca si Mav, din aceleasi considerente.

Jojo_Miha, mie imi e teama de batista bebelusului de mor, am vazut o demonstratie si mi s-a parut oribil. Dar cred ca in caz ne nevoie, decat sa il vezi pe bebe ca se chinuie, nu ai ce sa faci. Cat costa
una?

Monika, inca odata multumesc mult, mult de tot !! Si din nou scuze ca ai stat atat la poarta!!!!

Moni-Doc, ma bucur ca ai revenit si te simti mai bine cu raceala. cat despre shorici, daca e sa iei, neaparat dintr-o sursa controlata, altfel trichineloza iti mai lipseste acum! Eu poftesc de mor la caltabos de casa si la fel nu stiu de unde sa iau sa fie de incredere. Dar mi-e o pofta!!!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 zile!

Mergi la inceput