Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor m-am mai calmat.

Nu stiu daca e cazul sa schimb medicul, adica .... nu stiu daca am exact cu ce sa ma pling. Dar vreau sa merg la un alt medic sa vad cum decurge o consultatie si mai ales sa repet eco - traiesc cu impresia ca asta e f. vechi.

Nu ma bagati la categoia "nebuna" ... cred ca de la hormoni mi se trage.

Multumesc mult pentru sfaturi!

Am sa incerc zilele acestea sa-mi fac o programare.

Cind ma gindesc cit va streseze acum... cit sint numai in faza de sarcina...
Multumesc mult.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by madaluta

baiii, innebunesc...inca nu stiu ce cadou sa-i iau lui cip...tanti care venea sa stea cu darius inca nu s-a facut bine deci nici nu pot colinda orasul...iar vineri plecam la parintii mei la tara...deci mai am 2 zile... ..Ce ma fac???

adeju: mama, iar schimbi caruciorul???
Ce ai mai vazut acum???
Cred k la vara iar ma apuca nebunia si pe mine...k oricum astea 3 pe care le am nu-mi plac de nicio culoare....
Am citit k i-ai luat lui eric o chestie de la Quelle..nu stiu cum se numeste, dar am banuit k e husa de-aia de iarna pt carut...Dc e asa imi poti da cateva detalii, si o poza eventual?? Poate asa infasurat o mai sta si darius prin carut k ne-am cocosat ducandu-l de manuta sau in brate...

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

mda... iar carut... nu mai intru in detalii, ca nici nu am ce explicatii sa mai dau :))
de la quelle i-am comandat jucarii si doua combinezoane de iarna, de-alea ca pt schi... evident mi-a venit numai unul, ala mai naspa, da'..ce sa zic..merge si-ala decat nimic :) desi..mi se pare cam subtirel pt gerul de-afara... si uite-asa ma intorc la faza cu carutul, ca la ala sport, colorat, am pierdut husa de iarna si aia de ploaie, pe care daca le aveam, alta era situatia, ca mai tineau si ele de-un frig, un vant, ceva acolo... iar ala sport mare, ori e husa de picioare tampita, ori eu (merg pe varianta a doua..). nu am reusit inca sa o fixez cum trebuie, desi am intors carticica cu explicatiuni pe toate partile... asa ca..da, inca un carut, pe care deja l-am luat, ca la noi, asa e..mai intai luam, dup'-aia vindem :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

ina, iaca, ma bag si eu in seama, desi e mai mult o idee, ca nu stiu exact daca e plauzibila... la medicoverul de pe lapusneanu ai incercat??? nu stiu daca au si medic ginecolog, dar cred ca ar merge dat un telefon... ca daca exista si cabinet de ginecologie, ala e cu siguranta dotat corespunzator, ca vb ceea...e medicover..macar pt rezonanta numelui..:))) asta pt ca ai zis ca practic te intereseaza sa compari doua experiente, nu neaparat sa schimbi medicul... in rest..chiar nu stiu ce sa zic... mie sarcina mi-a urmarit-o dna dr peteanu, dar n-as putea spune ca decurgeau consultatiile in vreun fel anume... imi facea eco, imi explica in mare ce vedea pe-acolo, si in rest..daca mai aveam eu vreo nelamurire imi explica ce si cum... aaa, si mai e o chestie, s-ar putea sa mearga greoi cu programarile in perioada asta cam pe la toata lumea... sunt multi care chiar daca sunt in constanta, sunt in concediu de sarbatori... eu iti tin pumnii, oricum!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Deea merci mult pentru sfat. Pe net vad ca nuam gasit numarul lor de telefon (pe site nu apare Cta - actualizarea facuta la inceputul lui 2007).

Cred ca si eu sint ... ma asteptam sa-mi spuna ... si ce gesturi face, sex-ul bebelusului ... si cred ca de aceea am ajuns acasa asa suparata.
In plus eu n-am apucat sa merg si la alti medici sa vad cum evolueaza o consultatie. Tot am impresia ca mi-ar putea spune mai multe despre bebe si nu-mi spune.

Ieri ma plingeam ca ma cheama rara - la 1 luna chiar 1 luna jumatate... astazi mi-am dat seama ca daca ma chema mai des as fi spus... ma cheama sa platesc consultatiile.

Insa la un alt medic as vrea sa merg macar de curiozitate. Ca sa nu mai spun ca deja mor de nerabdare sa-l mai vad pe bebe.

Multumesc mult.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

docsi eu pofteam la sorici si inainte sa fiu insarcinata si cautam pe la toate supermarketurile dar nu erau asa bune...anu asta mi-a dat tata o verste ia sambata si io chiar abea astept sa mai fie k in copilarie macar odata..o sa fac poze si o sa filmez k sa vada si bebe al meu cum e cand tai porcu:D va dau sorici io la toate:)
Va pupic fetele

Mada 35+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele!!

Angi, eu am de obicei aceleasi dubii cu cadoul pentru sotu', zice ca lui nu-i mai trebuie nimica. si il intreb: ce vrei cadou? si imi raspunde: Monica! ma bucur ca anu' asta am avuit posibilitatea cu tigara aia electrica, altfel iara se trezea cu vreo duda de la mine...
iar treaba cu fundita am facut-o deja de vreo 2 ori, nu ca nu s-ar bucura, dar se zice sa nu faci acelasi cadou de prea multe ori...

Ina, nu iti pot recomanda vreun medic, Belcin intra in concediu de sapt asta, plus ca la ce vrei tu nu prea corespunde. conmsultatia dureaza putin, nu face eco, nu-ti povesteste prea multe, strictul necesar. Plus ca nu e cea mai finuta gineco din cate am intalnit eu.

mav, angi multumesc de pusul in garda cu soriciul, adevarul e ca nici nu m-am gandit la asta. eu oricum il mai parlesc de obicei la focul de la aragaz, daca ar fi de ajuns nu stiu...

mav, am inteles bine, 3 luni stai pe bara? adica nu e suficient dupa tratament sa mai faci o urocultura si daca iese bine gata?...offff, acuma mai bine suflam si-n iaurt, vorba aia, dar nici sa te tratezi cu antibiotice 3 luni... (cu pauze banuiesc, dar orisicat) Pentru corpul tau zic!

va

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ina: poti merge si la dr cristurean, dar tb sa-ti faci programare lunea dimineta pt k altfel nu mai gasesti loc pe saptamana respectiva.
La Dr Lutescu sigur nu gasesti pana in ianuarie -februarie si nici nu te consulta dansa face doar echo gravidutelor si costa 150 leiraspunde intr-adevar tuturor intrebarilor, cu conditia sa le pui..Altfel iti zice in linii mari...
Mie sexul lui bb( la darius) mi l-a zpus la pol cu plata. poti merge acolo si dai doar 30 de lei si nu tb programare.gasesti pe cineva in fiecare zi pana la 16.

Adeju: sa stapaniti sanatosi al "enspelea" carucior..bravo voua..imi place de voi..sa ne arati si noua poze cu proaspata achizitie...
o husa de iarna pt carut nu stii pe unde gasesc?

Madalina 18+
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Cred ca marea mea gresala e ca ma panichez...
Doctora mea mi-a raspuns la toate intrebarile, a masurat si notat ... dar nu stiam ce si eu tot intrebam... Probabil nestiind cum este la alt medic imi fac idei si ma incint ca altul iti spune si cum tine degetelele indoite... nu stiu ce sa spun. E si nerabdarea de vina.

La Dr. Lutescu m-am lamurit... pina in ianuarie - sf. nici o sansa - ca nu avem urgenta.
Sa ma incerc cu telefoane. E o idee si cu policlinica cu plata - insa ma intreb ... am sanse sa dau peste vre-un medic ca cel care te-a consultat pe tine Mada sa pot pleca de acolo lamurita ca dr mea e super de treaba?
O sa incerc ... Cel mai rau e ca n-am timp dar vreau sa fac o multime.

In schimb cred ca am inceput sa simt si eu ca misca. Cred...

V-am spus ca acum colul e cam scurt si sarcina cam jos? o sa continui cu utrogestan... off... cred ca o sa retin pastilutele astea .... la cite am luat.

Mi-a dat vitamine si mi-a spus sa o las mai moale cu mincatul... spuneti voi cum o sa pot. Am luat 7 kg aproape in 20 saptamini. Spunea ca in ritmul asta ajung al 20 kg cel putin si-mi va fi tot mie greu. asa ca ... tocmai acum mi-a recomandat fructe si legume. Si cum fructe nu servim....legume si vitamine.

Voi ce spuneti... suna rau ce spun eu?

Gravidutelor eu stiam ca nu e recomandata carnea cruda, deci nici soriciul. Voi mincati? Eu mor dupa cirnati cruzi... vai ce greu va fi sa nu maninc.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

abibrinza: multumim pt link..dar eu tot n-am gasit ceva care sa ma inspire...

Imi vine sa innebunesc la gandul k mai am doar 2 zile..si stau in casa fara sa pot face ceva si fara sa stiu macar ce vreau..
Ma gandeam la un abonament pe o luna la o sala de masaj..( da nu erotic...)dar pt asta tb sa am timp sa iau salile la rand sa vad preturi, conditii, etc..
Apoi m-am mai gandit la un MP4..dar nu stiu dc il va incanta asa de mult...
I-am trimis PM si lui Lulu sa o intreb de d-na aceea cu aurul..dar nu mi-a raspuns...Ma gandeam la o bratara. El poarta argint, dar dc i-as lua din aur poate ar purta-o..cine stie...?
Dar totusi nimic din toate astea nu sunt deosebite..chiar nu stiu ce as fi vrut...Daca nu stiu nici eu ce mi-as dori de la Mos.., va dati seama..
Astazi sunt si foarte stresata pt k tb sa iau rezultatul de la TT..si am un morcov mare de tot...nu stiu de ce, dar probabil datorita firii mele negativiste...Dar parca presimt ceva...sper sa ma insel k de fiecare data...

Cris: doamne ce putin mai ai.. E foarte bine k esti relaxata...Inseamana k si bb e la fel si o asteapta pe d-na lutescu sa revina.Cand ziceai k mergi la control? pe 21?...Poate pe 22 il vei tine in brate..iar de Craciun vei fi acasa si ii vei face sotului cel mai minunat cadou...

docdecap: cred k putin sorici cumparat de la un market serios nu poate face rau..decat sa mori de pofta...

mav: sa ne pui poze de la serbare....

mokika: ii plac melodiile lui teo?

nu am apucat sa mai distribui DVD-ul copiilor..la urmatoarea intalnire sa imi amintiti sa nu-l mai uit...

Madalina 18+
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

Adeju: sa stapaniti sanatosi al "enspelea" carucior..bravo voua..imi place de voi..sa ne arati si noua poze cu proaspata achizitie...
o husa de iarna pt carut nu stii pe unde gasesc?

Madalina 18+
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

n-am ce poze sa arat, ca momentan mucalaii ne retin la domiciliu :) s-ar putea sa gasesti husa de picioare la maredi, ala vizavi de antoniadi... de ploaie au sigur separat, poate ai noroc si cu una de picioare :)

Mergi la inceput