Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim,las' ca de acuma ii pui centura. Nu te mai simti vinovata. Se mai intampla. Bine ca nu a patit nimic. Am mai spus eu la un moment dat cum am gasit-o pe Miruna pe covor, in mijlocul camerei, cand eu o stiam dormind pe mijlocul patului king size. Si avea vreo patru luni. Sau sa-ti mai povestesc cand o tinea tac'su in carca, pe la vreo zece-unsprezece luni si se plimba prin casa si a dat-o cu fruntea de o grinda, de si-a julit furuntea? Si bietul copil n-a zis decat "tati, buba!"

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Florentina, dar nu ti-a zis medicul care ar putea fi cauzele pt care vomita ?
Eu nu am patit asa ceva, ma gandesc ca poate mananca ea prea mult sau prea repede sau se agita prea tare dupa masa...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Moldoveanca,ce-ti face bebe bolnavior?Ai fost la doctor?
Ce ti-a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

LUY,mi-a zis ca asa se intampla la bebelusi.Nu manaca repede ,nu stiu ce are .Am zis ca sun doctorul sa vad ce sa-i mai dau.la ultima masa din zi adica la 23.00 ea se culca si pana dimineata cand se trezeste la 8 nu vomita.Doar atunci nu vomita.Sunt o mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Gabriella, e scumpica foc Sara! si tu la fel!

Sim, in sfarsit l-am vazut si eu pe Stefan rostogolindu-se, ca toata lumea vorbea! e tare dulcic! de-acum tre' sa fii cu ochii-n patru! eu o las pe Raisa in patul mare doar inconjurata de perne, sa n-o gasesc pe jos. Oricum, copilasii au Dumnezeul lor si nu patesc ei nimic!

Fetelor, de ce va plangeti de silueta cand moda de acum e atat de avantajoasa chiar daca ai putina burtica? chiar am vazut si la tara si la quelle modele super dragute de rochite si vi le puteti comanda pe net. eu mi-am luat rochita asta: http://www.tarafashion.ro/romana/products/50352/rochia-model-2110-ghid-de-cumparaturi-online-rochii-vanzari-online/
doar ca aveti grija ca e croita larg, eu mi-am luat marimea 36, desi in mod normal port 38, iar la modelele mulate chiar 40 dupa ce-am nascut. Mai e modelul 1099, asemanator croita si f draguta!

Eu va doresc o zi minunata!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Florentina nu te intrista ca ii transmiti si ei.Suna medicul sau mai bine du-te sa o vada ca sa fii linistita.Uite ca sa treaca!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Florentina, vomita , adica varsa cu jet si improasca in jur, sau regurgiteaza? Eu nu cred ca varsa tot ce mananca. Daca ar fi asa ar tipa de foame in continuu. Si noi am avut probleme cu regurgitari destul de consistente, dar erau din cauza ca manca mult si agitat. Acum s-a mai reglementat problema. Daca sunt intr-adevar varsaturi nu stiu ce sa zic...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Simmmm, uite, eu acusica m-am trezit!!! Nici nu m-am spalat pe dintisori... Crezi ca intr-un sfert de ora as putea sa ajung pana in Tinereului? Hihhihihihihiiiiiiiiii.... Gluma!!!!
Ne mai vedem sau te duci Sim si iei mataluta doua portii de papa-nasi, te prezinti cu ei la mine si ne hlizim amandoua? Vad ca fetele astea se inghesuiau pe aici ca vin, dar nu luni, dar nu marti... Ai facut rezervarea (ai programat, ca stiu ca nu ai rezervat) in functie de ele si acum???
Eu daca vin cu bebeul dupa mine, o pot face oricand. Aveaqm restrictii daca era sa il las cu cineva acasa. La ora stabilita, nu am cu cine sa il las oricum... Deci???? Cand ne intalnim?
Nu, intai trebuia sa intreb - ne mai intalnim? Cand?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Teodora, ma gindeam si eu ca e ceva cu Mihnutzul tau daca nu ai mai intrat deloc.Bine ca e vioi si ia in greutate.Probabil nu e nimic infectios, doar un "deranjament", eu zic ori de la vaccin ori poate i-ai dat un sirop cu antitermic, panadoale sau nurofen, ca se prescriu dupa vaccin , si astea mai au excipienti dulci, zaharoza si alte alea, si el mititelul daca n-a fost obisnuit sa digere asa ceva l-o fi deranjat. Zic si eu. Imi place ca esti echilibrata si nu te pierzi cu firea la treburi de astea. Nu ne-ai spus daca e mai bine dupa smecta si hidrasec.Cu plecatul nebotezat , sa stii ca si eu am avut piticul asta la fata. (Pe linga multi altii)

Roxana, imi pare rau pentru busitura. Voltaren gel si repaus.Ceva vesti "mov"?
Parca o si vad pe Alex cumintica, cintind mai tare ca toti..Sunt cam emotiva, ca baiatul meu nu e cu mine, dar din ianuarie vine sa stea cu noi si va merge si la gradinita. Deja ma gindesc cu groaza ca o sa fac toate virozele posibile..dar asta e.

Si fata mea a fost cam miriita ieri. Am observat ca ea e agitata la o zi dupa ce alti bebelusi raporteaza agitatie pe aici.Si mi se pare legat cumva de meteo.Numai ca ea e mai defazata..cind toti se vaita ea e cuminte si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Urmy, e dulce foc Tudor ! am observat si eu ca le place in supermarket.Cu cit o duc undeva unde e galagie si foiala mai mare, cu atit e mai cuminte. Fata mea a servit auchan de la 12 zile, ca mami ei(zuzu) l-a tirit pe tati pina acolo sa-i ia telefon. si de atunci de multe , multe ori...dar in ultima vreme am avut retineri, ac s-au aglomerat f tare ininte de srabatori si nu vreau sa culegem ceva virusi de acolo..La a doua iesire la supermarket cu tot familionul toti, in afara de e a , ama facut o viroza suuper nasoala si eu zic ca de acolo am luat-o.

Mergi la inceput