Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Simmmm, uite, eu acusica m-am trezit!!! Nici nu m-am spalat pe dintisori... Crezi ca intr-un sfert de ora as putea sa ajung pana in Tinereului? Hihhihihihihiiiiiiiiii.... Gluma!!!!
Ne mai vedem sau te duci Sim si iei mataluta doua portii de papa-nasi, te prezinti cu ei la mine si ne hlizim amandoua? Vad ca fetele astea se inghesuiau pe aici ca vin, dar nu luni, dar nu marti... Ai facut rezervarea (ai programat, ca stiu ca nu ai rezervat) in functie de ele si acum???
Eu daca vin cu bebeul dupa mine, o pot face oricand. Aveaqm restrictii daca era sa il las cu cineva acasa. La ora stabilita, nu am cu cine sa il las oricum... Deci???? Cand ne intalnim?
Nu, intai trebuia sa intreb - ne mai intalnim? Cand?

Micul Yannis creste mare

La mine s-au dus vremurile alea cand dormea Stefan pana la 11-12. Pe la max 9 e fresh. Vad si eu ca in afara de Luy, nu a mai zis nimeni ca vine sigur. Luuuuuuy, luam papanasi la pachet si o invadam pe Annisia? Cu transportul fac io cinste, te bag in spate intre scoici . Sau o invadam direct pe Annisia si comandam papanasii prin quicky.ro de la Thalia (pe langa altceva de haleala )

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, Ana, Simona, multim mult!
Sim, ce patanie…si eu o mai puneam fara centura, promit sa nu mai fac…

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by prisi

Sim eu vin dar daca dai si ceva indicatii, am gasit adresa pe net, dar strada apare pe undeva pe la intersectia lui Brancoveanu cu Oltenitei, e corect asa , ca erau 2 strazi Piscului, dar una nu o arata pe harta... daca ai ceva detalii, eu vin dispre City Mall

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

buna
Sim eu sunt nimeni.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu plec la petrecere la serviciu , va pup sa aveti o zi buna
pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:

quote:

Sim eu vin dar daca dai si ceva indicatii, am gasit adresa pe net, dar strada apare pe undeva pe la intersectia lui Brancoveanu cu Oltenitei, e corect asa , ca erau 2 strazi Piscului, dar una nu o arata pe harta... daca ai ceva detalii, eu vin dispre City Mall

poze

buna
Sim eu sunt nimeni.....

poze

Sorry, am uitat
Strada e langa Tineretului. Stai ca ma uit eu dupa o harta.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, dar pana la urma cand si la ce ora vreti sa va intalniti? Ca io intreb pe aici da' nu vrea sa-mi spuna nimeni. Io vin daca ma primiti cu ambii tzanci.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Slippers, cred ca ar trebui sa se inventeze si notiunea de mamici " atomice". Eu daca nu dorm o noapte...cind citesc cum et descurci tu cu 2 si cu lucrari..mi se afce rusinica si ma mai duc sa sterg un geam, sa dau un aspiarator..dar imi trece repede. Sanatate pentru Vlad, sa-mi zici si mie ce ti-a zis dr de dermatita lui Vlad.

Luy, actele pt CIC se pot depune in termen de 60 de zile da la data iesirii din postnatal. Deci nu e tirziu cum vrei tu.Si nu te lasa nadejedea lor cu telefonul, ca n-orsate sune. Verificat de mine.

Gabriela, vazut Sara..Nici nu stiu ce sa mai zic, ce compliment sa gasesc...e o scumpete.

Sim
, a devenit sport periculos cu Stefan.Nu te mai simti vinovata, de unde sa stii ca ai asa copil muschiulos si precoc.De-acu incolo sunt sigura ca o sa-l legi fedeles.Vezi, stiam eu de ce l-am petit...confirma. Dar nu indraznesc sa-ti mai aduc aminte ca am vazut ca umbla dupa alte fete.

Florentina, ce varsa e imediat dupa ce maninca sau la un timp? E mult cantitativ? Mai are si altceva in afara de varsaturi?

Lansez o intrebare pentru cine se pricepe la vopsit parul: eu ultimele 2 dati m-am facut cu ciocolatiu si saten mahon, pe cutie erau maro, dar a iesit negru pur si simplu.De ce oare? n-am fost vopsita negru, ba chiar inaite de asta am avut o combinatie de blond cu saten...am respectat toate indicatiile, timp, etc.

Mergi la inceput

Prisi, distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Prisidistractie placuta!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Magda, mamica asta atomica sa stii ca-i expirata rau. Ca daca nu dormeam nici azi noapte, cred ca imi dadeam demisia din postul de mamica. Si geamurile mi le-a spalat mama. Si covoarele le-am dus la nufarul. Si ieri am comandat mancare de la restaurantul chinezesc. Nah, uite asa de atomica sunt!

Mergi la inceput