Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
sim_stoian spune:
Annisia, numeri de la intersectia de la Sincai (aia mare de la intrarea in parc). Eu cred ca o sa las masina pe Tineretului ca e cam aglomerat pe straduta aia. Daca vrei, ne intalnim chiar la intrarea pe straduta din bulevard.
Si zici ca te duci la Vatra Dornei? Misto! Am fost pe acolo cand erau serbarile zapezii si aveau aia niste ciolane afumate uriase si niste carnaciori...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Annisia spune:
Gabitza, eu sper sa nu ma laud aiurea-n tramvai... Nu depinde de mine. Daca nu avea al meu treaba prin tara, nu ma urneam eu de nebuna. La Rasnov si acasa. Pai mai stiu si altceva? Ce comoda sunt, mai frate...
Micul Yannis creste mare
tomasa spune:
Luy, multumesc frumos! Din pacate nu cred ca ajung, joi dimineata am petrecerea de Craciun la firma si vreau neaparat sa-l duc pe Tudor. E la 10 in capatul celalalt al orasului. Distractie placuta!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Annisia spune:
Da Sim, cred ca ma descurc eu. Daca nu, intreb pe un nene cu tgaxiul ceva... Nu te deranja, ca poate vin mai devreme sau mai tarziu si sa nu stai dupe fundusanu meu. Ma dumiresc io. Oi gasi eu doi neuroni unul langa altul, la ora aia... Hihiihihihi...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Deci a ramas stabilit gata, tac-pac, JOI - 12:30???? Sa nu va puna Sfantul sa intru in papanasherie si sa nu gasesc pe nimeni pe acolo, ca mor de rusine!
Micul Yannis creste mare
danuta36 spune:
Ramonaiani condoleante!
Ana vad ca ai primit deja raspunsuri..vroiam sa-ti spun ca eu folosesc de ani de zile vopsea Kallos si am fost f. multumita de ea;am testat vreo 2 nuante de blond.Cum n-am mai gasit,ultimele dati am luat Londacolor 19,eu fiind satena,mi-a iesit un blond mai inchis..
ancasilv spune:
Annisia, stada asta este chiar la trecerea de pietoni din dreptul stradutei care duce sus la Sala Polivalenta, pe partea stinga. Intri pe strada si acolo o sa vezi o bifurcatie. Tu o iei la stinga si gata, il vezi la parterul unui bloc. Dar se numeste La misto, parca asa ceva. Daca gresesc va rog sa ma corectati. Daca n-ai inteles sa-mi spsui, ca le am si eu cu explicatul, mama mama
anca si Bb Vladut...
Annisia spune:
Fac stanga la trecerea de pietoni si apoi iar stanga. Ajung la un bloc, care are la parter un restaurant intitulat ~La misto~? Sau la misto ma iei tu pe mine??? Hihihihihihi...
Micul Yannis creste mare
luy spune:
tomasa, imi pare rau ca nu ajungi, mi-ar fi placut sa ne intalnim . Ai citit mesajul de la betty despre tantile alea de la Curtea Sticlarilor ? Iti dai seama ca tu esti autorul moral al isterizarii bietelor femei
Noi mergem miercuri dupa-amiaza la serbarea de Craciun de la firma. Mergem sa-i facem cunostinta cu Mos Craciun
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts