Copii din 1996(13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutare de la cald si soare... Asteptam si noi ploaie, diseara si in tot week-end-ul.

Ana, am ras in hohote de prajitura ta... Ca mi-am imaginat ca trebuie sa fii fost ca bomboanele alea de-ti explodeaza in gura, de zici ca ai foc de artificii. Sa scrii reteta, poate putem sa replicam si facem o prajitura "senzatie".....
Pacat ca nu a-ti facut poze la zapada. Poate ne face Miki, ca am auzit ca azi Bucurestiul e de VIS, alb imaculat totul, cum n-a mai fost de ani de zile.
Vai ce pofta imi este de o zapada mare, si frumoasa, si sa ma ninga pe nas....
Am vazut pozele, si sa stii ca Marius arata "moved" - impresionat de reactia copiilor.

Mihaela, bine ca a dat zapada si la voi. Cum te simti? Te-ai refacut complect dupa virus? Sa stii ca faza cu prajiturile am patit-o si noi. Noi am pus cozonac si lapte, si l-am pus pe sotul sa manance din ele, ca mie la ora aceea tarzie nu-mi trebuia, si eu lapte nu beau. Intr-un an am pus Soy milk, si le-am zis copiilor ca este in caz ca Mos Craciun intolereaza lactoza...

La noi cadourile se desfac in dimineata de Craciun. Asteptam cu nerabdare sa se culce baietii, care se culca din ce in ce mai tarziu, si le punem in mare viteza cadourile sub pom, si ne culcam si noi, ca sa ne sculam in creierii diminetii, ca de... nu au somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata....

Anca,zau ca nu recomand prajitura exploziva,ca are un gust foarte "exploziv" in gura...o combinatie intre sarat si amar de la bicaronat....
Daaaaa.....Marius era foarte "afectat" si impresionat de reactia copiilor...se simtea fericit.
Si la Timisoara e zapada,cum ziceam..insa nu ca la Bucuresti.Dar zau ca nu mi-as dori ceva de genul celei din Bucuresti,ca s-a cam blocat activitatea in capitala...

No,o zi faina sa aveti!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca, multumesc de intrebare, sunt bine acum. Mi-am revenit dupa 3 zile complet, in ziua de Revelion am reusit sa gatesc si sa mananc normal in noaptea de Revelion .
Zapada din pacate nu prea mai este...a nins putin si acum bate vantul foarte tare a spulberat ce era pe jos. Iar acum e friiiiig...insa tine vreo 2 zile dupa care iar se incalzeste si o sa ploua . Ce mai iarna!

Ana, am vazut si eu pozele, tare mi-a placut ce s-au bucurat copiii de cadouri, foarte frumos ati petrecut!

Pupi!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Bine v-am regasit in Noul An!!!
As mai fi scris cate ceva daca s-ar fi deschis site-ul, dar cum toata lumea era pe-acasa, pur si simplu n-a vrut sa se deschida. Alte site-uri se deschideau, numai acesta nu!
Asa ca n-am mai vazut ce-ati scris decat acum. Si m-am asezat aici de vreo trei ore si jumatate, dar cum am mai stat si pe mess cu altcineva, pas de am putut sa scriu ceva. Am incercat sa citesc mesajele voastre.

Miki, Sanca, Ana 68, Mqqm, Dana, bine ati revenit pe forum!
Ma bucur pt. voi ca ati reusit sa petreceti de sarbatori cum ati crezut mai bine! Si va multumesc si de urari etc!
Sanca, prea bine ca iti gateste de doua ori pe sapt. Te-ai scos!!! Cum se zice...La noi nu e asa, adica nu-mi gateste si nici nu vreau asta, desi gatitul e un lucru pe care nu-l prefer. In schimb, mama ne mai trimite diverse bunatati gatite de ea, din cand in cand. Ma rog, azi se pare ca ne-a trimis bunica prajituri (asa ii mai zicem mamei lui, ca sa deosebim, si in plus, adaug, ca nu e mama nat., cea nat. a decedat cand erau copii).

Mihaela, ma bucur ca ai fost bine de Revelion.Ma intreb, oare, ce-ar zice fetele tale de mancatul prajituricii???....Bine, si ai mei stau cu program la comp., dar dupa ce ca le-am stricat mini-vacanta la munte, plus ca erau si sarbatorile, i-am lasat sa-si faca cat de cat pe plac cu jocurile, pt. ca de pe data de 2 au inceput cu temele de vacanta.

Miki, inteleg ca ati avut petrecere si cu adulti si cu copii, cred ca a fost ff frumos!

Mqqm, felicitari pt. vacanta!

Dana, poate mai povestesti noutati.

Alma, pauza. La Iasi o fi nins??? Ca si in Bucuresti?... Cum v-ati intors? Complicat cu circulatia trenurilor, a avioanelor. Cu masina, nu mai zic. Au ramas oameni intepeniti pe drumuri in plin camp.
Am vazut la TV, artificiile din Piata de la Iasi. si m-am gandit la tine.

Ana 68, am realizat ff bine de ce au fost atat de incantati copiii! Mai, macar puteai sa-mi spui si mie ca aveai de gand sa iei niste boxeri, fiindca sunt sigura ca si baiatului meu i-ar fi placut!!! Am sa tin minte! Mi-a placut, ca desi n-ai mai scris demult, ai povestit cam totul, si ti-am admirat si pozele!

Si fetele tale, Mihaela, erau ff incantate!Am mai discutat despre asta. Pacat, ca pe langa altele, mai duci lipsa si de multa zapada! Incredibil! Aici a nins f mult si am facut ieri dimineata la ora 7 poze, totul era alb, inca ningea, neoanele pe strada erau aprinse inca si trecatorii "inotau" prin zapada, mergand pe marginea strazii, ca trecusera pluguri sau masini si cat de cat mai puteau merge. Unii carau bagaje, genti. Altcineva isi luase o umbrela colorata cu care sa se protejeze. Pe poza apar ff frumos fulgii de nea. Masinile pareau niste gogoshele enorme de zapada. HHaa! sa nu zici ca ti-am facut pofta de gogoshi!
Cand sa-u trezit, copii au tzopait de fericire ca a nins. Daca stiam, nici nu ma mai duceam la munte, acolo era chiar mai putina zapada decat aici, in aceste zile.

Ma reintorc la cadouri. Anul trecut, 2007 adica, am fost asa, aiuriti, ca nu ne-am concentrat deloc ce sa luam. Cum sa-i surprindem. Sigur, Ana s-ar fi bucurat de patine, chiar si And., dar daca sotul n-a vrut, n-am luat si gata. Timp n-am mai avut sa umblu si am intrat intr-o librarie, am gasit o carte numita "Cum sa devii o printesa adevarata". Mi s-a parut asa, mai speciala, are tot felul de sfaturi, decoratiuni din hartie, in final Doamna Licar-de Stea le da fetitelor care au facut ce scrie in carte si o diploma de Printesa. Mai greu a fost pt. And, dar am gasit o carte de 569 de pagini, "Misterioasa societate Benedict". Bineinteles, au fost si dulciuri, oua cu surprize si le-am mai luat si cate un fes, plus manusi Anei, ca lui And. nu-mi placuse ce-am vazut. Eiii!, amandoi au fost ffff incantati de fesuri! Nu ca nu ar mai fi avut, dar cartile au fost pe locul 2. Asta e!

Pe data de 3 ian., cand mai toata lumea se reintorcea la serviciu, am fost fff multumita ca nu trebuie sa fac si eu la fel. M-am trezit tarziu, dar mi-am amintit ca treb. sa rezolv probl. cu conc. medical si am dat tel. sa ma interesez de program, de medic, de adeverinta. N-am avut de lucru, fiindca aveam si carje, am plecat de-acasa cu sotul, cu un alt amic cu masina, ca a noastra era ingropata in zapada si nu aveam nici lanturi si am facut un tur asa, prin Buc. Nu mai spun ca la policlinica resp., de fapt ortopedul era in concediu, in fine am luat concediu de la alt medic, apoi am trecut si pe la cel care mi-a pus piciorul in ghips, doar asa ca sa ma priveasca pret de 10 secunde. Ei, la faza asta, mi s-a urcat sangele in cap.Puteam sa-i spun si prin telefon, daca mi l-ar fi dat ca n-am piciorul invinetit etc. UFFF!
Mai, Miki stie cum s-a circulat in Buc., imposibil sa nu stie!!! Dar sa iesi cu carje, sa fii atent la orice pas, am intepenit de umeri, mi-au intepenit mainile nu de frig, ci de oboseala. Cand am ajuns acasa, m-am prabusit in pat, fara drept de apel. Si dupa vreo ora, m-am ridicat si ce credeti, cand am plecat pe hol catre alta camera, zzzdronc jos, ca mi-au alunecat carjele si-am luat contact cu "solul" si pe anul acesta. Fetelor, cica at. cand cazi, aluneci, te mariti, dar la mine nu e cazul. Oricum,. ce-am mai bombanit eu ieri si chiar si azi, cu sistemul asta al lor,medical, si cu felul in care au curatat drumurile!

Azi, in schimb, s-au bucurat de zapada mai mult copiii, fiindca au fost afara de la ora 14 pana la ora 16 impreuna cu tatal lor si cu sania. S-au jucat, au venit uzi, dar ce mai conteaza? N-au avut timp sa-mi povesteasca fiindca la scurt timp, sotul si And. au trebuit sa ajunga la spital sa-i scoata firele de la mana, copilului. Si abia pe la ora 21.45 s-au intors fiindca au fost si la cumparaturi. A! D-na dr. a lui And., m-ar fi luat bucuroasa de pacient! S-a amuzat si ea.

Mai, toate bune tururor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, ce liniste e pe aici...se vede ca inca va prieste vacanta! Foarte bine, si noi mai savuram inca putin...anul asta e primul de cand suntem impreuna, cand avem asa Sarbatori. Ovi de regula era de garda ori de Ajun, ori prima zi de Craciun ori in noaptea de Rev ori in 1 Ianuarie. In fiecare an a fost cate o zi din asta frumoasa in care m-am impartit intre casa si spital, noroc ca stateam aproape. Noa, dar anul asta le-am recuperat pe toate , Ovi a fost liber din 17 dec.(a avut 9 zile de concediu pe cele 3 luni jumate lucrate aici) si dupa ce a fost in 2 Ian. la munca(aici numai 1 Ian. e liber) si-a mai luat 3 si 4 concediu . Am huzurit de-a dreptul, pentru ca am stat si eu acasa!
In seara asta Diana a plecat la o colega de-a ei sa doarma, de fapt a plecat imediat dupa pranz. E ca o moda aici sa doarma una la alta. Fetita la care e acum Diana a dormit la noi acum cateva saptamani si acum a fost randul Dianei sa mearga la ea. Maine dimineata vine acasa si abia stept sa o aud ciripind ce au facut, ce s-au jucat, ce au povestit...
Maine mergem la piscina, zilele astea n-am prea facut miscare si simtim nevoia .
Si mai sunt tare incantata ca aseara am reluat cursurile de suedeza din care am invatat in Ro...sa vad ce mai stiu si m-am bucurat. Am avut de facut propozitii cu vreo 20 de cuvinte si nu numai ca n-am uitat, dar am mai si invatat, mi-a mers tare usor...asa ca am sa merg plina de entuziasm la cursurile de aici(le incep peste 10 zile) .

agho, da...la noi nu mai e zapada...a nins atunci foarte putin si de 2 zile avem parte de un vant puternic, de 45-50 km/ora, n-am putut iesi din casa decat la cumparaturi. Iar zilele urmatoare se incalzeste si va ploua...cred ca am mai spus asta .
Chiar ca vreau sa vad pozele tale, dupa cum descrii e o iarna mirifica...hahaha....gogoshele de zapada .

Va pup, o seara de sambata si o duminica frumoase!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Multa liniste?
De maine incepe o noua saptamana. Sa vezi agitatie! Va fi dificil de circulat pe zapada. Plus ca e si f frig. Exact gerul Bobotezei, cum se spune.
Pt. copii e bine ca avem scoala aproape. Si at. cand uita unul ceva acasa, poate da fugutza dupa obiectul cu pricina. Ceea ce s-a si intamplat.

Ieri a fost o zi plina cu treburi casnice, copiii si-au finalizat temele. Azi au fost mai liberi. Personal, desi sunt in medical, n-am avut prea multe clipe de ragaz.

Mihaela, prin liceu imi amintesc ca mi-am facut o prietena mai buna si ca din cand in cand dormeam la ea si invers.
Zilele acestea, Ana a incercat sa-si invite la ea, pe rand, niste colege, dar nu a avut succes. Fiecare era ocupata. Azi a iesit singura afara, pe la pranz, sa ia aer si sa se mai joace in zapada. ("Barbatii casei" nu erau acasa.) Era un "ursuletz roz" prin zapada.A venit inzapezita. (Vroiam sa-i fac o poza, dar pana sa ajung inapoi, in carje, geamurile de la balconul inchis se aburisera. Aveam nevoie de mult elan ca deschid geamurile etc si m-am lasat pagubasa.)
Mihaela, felicitari ca te descurci deja bine la invatarea lb. suedeze, ceea ce nu e usor. Multa bafta si sa ai profesori buni si rabdatori!

Va urez celor care aveti persoane dragi in familie cu numele de Ioan, Ioana, multa sanatate, bucurii si impliniri!La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare!

Eu am inceput in mare fortza noul an,deja sunt obosita si vreau vacantza!Si pentru ca nu era destul azi mi-am petrecut dimineatza pe la spital cu sotzul,care ieri si asta noapte s-a chinuit cu enterocolita,dar o faza urita tare de tot!

Deci am sotzul in spital,obosita sunt de nu va zic(azi aveam in plan o trindaveala de zile mari) si mai am si miine de "tras pe plantazie "dupa care am citeva zile libere!

Cum miine voi fi toata ziua ocupata cu munca si spital,urez de pe acum sarbatoritzilor de miine,toate cele bune,la multzi ani ,multa sanatate si fericire!

De miercuri incepe si la noi scoala asa ca voi avea si eu mai mult loc la calculator!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am citit mai in diagonala ultimele pagini, motivat, ma iertati ca nu am retinut prea multe...

agho, exact asa s-a ales si cumnata mea cu o cizma din chilot si pana-n talpa. Nu e fractura, a cazut la ski si o durea genunchiul, ceva entorsa. Se pare ca nu e penurie de gips in Ro, si nici de fonduri pt medicale, ceea ce nu-i rau. Sanatate!

Dana, imi pare rau de weekendul tau bushit, las' ca vine el unul mai bun. Sanatate sotului.

Copila mea e pe terminate cu otita + raceala, fiu-meu cu o gripa si o tuse mai magareasca decat a magarului, dormim noaptea printre administrari de medicamente si maraieli, mai rau ca atunci cand erau bb. Pai Denisa a fost beteaga cam jumate de vacanta daca ma gandesc bine, iar restul a facut probleme de matematica. Nu va spun ca in Cuba, a doua zi a dormit 20 de ore si a vomat restul 4. Nu m-am agitat prea tare ca am zis ca e cel mai probabil oboseala, stiti voi, ca v-am zis ca nu o vad bine. Si in ziua urmatoare a fost pe picioare, "ready to party". Am pus niste poze publice, nu prea am cules la ele decat sa fie cat mai comune, poftiti.

Mihaela, eu urasc aceste "sleepovers" (asa le spune aici la mersul la dormit prin alte case). Si se intampla doar din an in pasti. Cu Dedi, cred ca a avut vreo 3 in total pana acum, iar Paul e mai la liber doar de pe la 16 ani, inainte era si el de 2, 3 ori pe an. Dupa legile mele: "jucati-va mama si distrati-va pana vi se face somn, dar cand vine somnul, acasica la patutul fiecaruia ca-i mai sanatos din toate pdv, mai comod si mai safe". Desigur ca eu sunt impotriva curentului majoritar, "the wierdo", dar sunt prea batrana sa ma mai schimb.

Sanca, cum e cu ploaia aia la voi? Au fost evacuari iar?

Despre Cuba v-as scrie, dar muuuulte, doar ca nu pot sa mai stau acum, si nu e "fair" s-o scurtez prea mult. All in all a fost o amestecatura de sentimente. Ciudat, niciodata nu m-as fi asteptat ca m-a afectat comunismu' chiar atat... www.youtube.com/watch?v=shovEzqVD1c" target="_blank">O dedicatie muzicala, hitul local si-un mojito din partea mea! Sa aveti o saptamana minunata, toate!

Mai vin cu povesti daca e demand, numai sa-mi intru in mana: maine incepe scoala si incep si eu sa mai muncesc cate ceva pana nu-mi falimenteaza proiectul...

Ah, sa nu uit: va anunt un nou www.amazon.com/Twilight-Saga-Book-1/dp/0316015849/ref=pd_bbs_1?ie=UTF8&s=books&qid=1199683041&sr=8-1" target="_blank">hit pe la varsta fie-mii, hai fiti si voi la curent, hihi, ca eu iar am scapat ieftin cu cadoul de craciun. Doar ca acum mai trebuie sa le cumpar si pe celelalte 2...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Buna!

Dana, multa sanatate sotului tau! Da, ai nevoie de forte ca sa faci "slalom" printre probleme.
Copiii nostri au inceput deja scoala. Daca sunt acasa, Ana deja lucreaza temele de la engleza.

Mqqm, mi-au placut imaginile surprinse de tine. Dar cel mai mult, mi-a placut cea de la voi, in zapada, cu catelusul vostru simpatic.
Multa sanatate si voua, la inceput de an!
Si sunt de acord cu tine, in patul tau e cel mai bine!
Da, am retinut si faptul ca a patit-o si cumnata ta cu piciorul. Inseamna ca e mai rau daca trebuie sa stea cu el in ghips cu tot cu coapsa. Cred ca e imobilizata la pat. Nici ca se mai poate misca. Dar daca e o entorsa, poate ca nu sta mult cu piciorul in ghips.
Am vazut si la stiri ca au fost destui de multi care au sfarsit-o rau pe zapada, asa ca eu pot sa spun ca sunt binisor.
Bafta la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La multi ani de Sf. Ion!

Agho,chestia cu boxerii a fost pe moment...nu erau in plan...mi-au placut si mie de aia i-am cumparat si stiam ca Alex isi dorea.

Restul fetelor....nu va suparati,v-am citit si eu pe sarite,ca nu prea am vreme.De azi pana in 17 ianuarie fac munca de secretariat,tin locul unei colege si e munca nashpa aici,nush de ma credeti,dar abia am reusit sa ajung la wc...iar de halit am halit intre doua telefoane,cu gura plina si o caruta de numere de inregistrare.Asta este!
Asa ca va pup pe toate fara 'osebire si sa fiti sanatoase.Cum am o fereastra mitititca,intru macar sa va spun buna ziua.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput