Copii din 1996(13)
Raspunsuri - Pagina 5

mikimihaescu spune:
Dragele mele,
va rog sa va lasati de sporturi extreme (cum ar fi picioare rupte si viroze intestinale) si sa va distrati cat puteti de Revelion.
Agho, muuuuulta sanatate si sa nu te doara piciorul. Las ca mai stai si tu pe acasa, nu or muri aia fara tine.
Miha, sanatate maxima si la cat mai multe poze frumoase.
Andacos, sa te vedem mai des pe aici!
mirela68 , multumim de urari!
Noi asteptam prietenii cu care vom petrece si com astepta anul 2008. Suntem foarte "simetrici" asa ca vom avea 2 baieti, 2 fete de clasa 5, 2 copii de 6 ani si 2 perechi de parinti plus noi doi (eu si sotul). Meniul e usor , Craciunul ne-a solicitat ficatii si bilele la maxim.
Astea fiind zise, inca o data:
LA MULTI ANI!
Un 2008 minunat, cu zile senine si fericite.
Fie ca anul asta sa fie un an al celor mai frumoase descoperiri!

CriPOD spune:
Un an nou fericit si plin de realizari, copii cuminti si sanatosi pentru toata lumea!
La multi ani, 2008!
Am revenit pe 30 dec, inca n-am vlaga sa despic firul in paispe, nici poze n-am download inca, dar revin cu detalii dupa vacanta. Vreau doar sa va spun ca nu-i corect dom'le ce vara e la unii la ora asta si ca a fost asa de scurt si de fain...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ

Sanca spune:
La multi ani la toata lumea, un an nou fericit, si tot ce v-ati planuit sa se realizeze.
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar lenea e mare cand sant acasa...
Agho, insanatosire grabnica, si sa te pui pe picioare cat mai repede. Cat stai acasa in medical? Ce ghinion, sa mergi la munte si sa te intorci cu cizma de ghips. Poti sa faci niste muschi la piciorul cu pricina, de numa. . . Cand te supara copii, ameninta-i cu un sut. Si eu am noroc cu o socrella buna, care ne face de mancare de 2 ori pe saptamana.
Mihaela, nasol cu virusul tau. Sper ca esti mai bine, si ca ai putut petrece in seara de anul nou. Super ca a-ti fost la catedrala la concerte. Ii duceam si eu pe baieti cand eram in vacante prin Europa, la concerte de orga...si nu aveau stare de loc. Cel mai mult mi-a placut acum 2 ani concert de colinde in Bucuresti la Sf Iosif.
Scrie-ne si noua povestea cum l-ai cunoscut pe sotul, mi-ai rascolit curiozitatea.
Dana, sa ne scrii ce a-ti mancat la rusi ca mor de curiozitate.
Miki, cum s-au prezentat copii in noaptea de Revelion?
MqqM- asteptam impresii din vacanta, si poze ceva.
Noi am petrecut Revelionul in familie. Destul de linistit. Dupa aperitive eu una, nu am mai putut manca nimica. Baietii ne-au sorcovit, si au facut si ei un ban cinstit, le-am mai suflat eu cand au mai uitat din versuri. Pe 1 ian. la cerintele lui Matei am iesit cu totii la o plimbare pe malul oceanului cu cainele. A fost o zi superba. Binenteles ca au insistat sa-si scoata incaltamintea si sa intre cu picioarele in apa. Dar eu stiu ce insemna un picior in apa.... ca dupa aia ii si vedeam uzi pana la brau. Asa ca au fost ei suparati ca nu i-am lasat, dar o sa le treaca.

mihaela_s spune:
Un An Nou plin de bucurii va doresc si eu, fie ca el sa fie pentru toti mai bun decat cel care a trecut!
Sanca, asteptam sorcova!!! Sper ca sunteti OK si ca ati petrecut bine.
mqqm, abia astept povestile si pozele...
agho cum mai esti? Sper ca n-ai dantzuit Perinitza .
La noi copiii au acces limitat la computer, ca altfel nu i-as mai lua nici pe ei de acolo(de aici adica ).
La noi toate frumoase, in sfarsit azi s-a-ndurat vremea si a nins putin, am facut la pranz o plimbare tare frumoasa. Diana e ocupata cu prietenele, cu biblioteca, cu cititul, plimbari cu bicicleta pana e ziua. Ma bucur ca ii place atat de mult sa citeasca, a trecut deja la carti de varsta ei si groase, progreseaza foarte bine si nu am de ce sa ma plang. Aici e vacanta pana in 8 ianuarie, ea abia asteapta sa inceapa scoala, va incepe aici cu colectivul ei. Iar din 7 ianuarie incepe si cursurile de inot, o data pe saptamana.
Si eu abia astept sa mai treaca 2 saptamani, caci din 15 incep cursurile de suedeza. Am si emotii pentru ca n-am mai fost la scoala de...14 ani...si nu stiu cum voi avea rabdare si apoi sa-mi fac lectii
si sa bag la cutiutza
. Dar abia astept! Ca de obicei provocarile imi plac la nebunie, am pentru ce sa lupt si am in sfarsit o preocupare...caci cele 4 luni de cand suntem aici si ma "odihnesc" mi-au cam ajuns!
Fetelor, va pup pe toate, asteptam povesti despre voi!
daca vi se face dor...
Hobby

Ana68 spune:
LA MULTI ANI!si un 2008 cu impliniri si realizari maxime...
Azi e prima zi de munca dupa mini vacanta asta care a picat la tzanc...ca din 21 decembrie am stat acasa.
Ce sa va povestesc?A fost super si de Craciun si de Anul Nou...ne-am simtit foarte bine si am petrecut minunat.Chiar ca in 2007 am avut parte de distractie cat pentru 38 de ani de viata:si doua excursii in vara,plus acum de Craciun si revel...Sora mea,care e pe vas de croaziera a venit la noi si am petrecut revelul impreuna.Am fost invitati la niste colegi de munca de-ai lui Marius...ce mai?!A fost foarte frumos si bine.
Am niste poze si o sa pun cateva in album si p-orma linkuiesc sa vedeti si voi.
De Craciun copilasii au fost foarte incantati si multumiti,fiecare a primit exact ce si-a dorit si pe chestia asta si eu si Marius am fost fericiti.
Na,a fost,a trecut si deja facem planuri si scenarii pentru Paste si nici bine n-a inceput anul.
Ieri am fost si la sanius si bulgareala,ca este zapada in Timisoara...a fost super fain.Marius a uitat sa ia aparatul foto si asa ca n-am poze,dezamagire mare,dar asta este!
Pai va pup si va doresc un inceput de an excelent si mai vorbim.Revin mai incolo,ca am de recuperat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Ana68 spune:
Hai sa va plictisesc azi cu povestea vorbei,sper sa aveti rabdare sa cititi tot,ca o iau din 20 decembrie incoace.O sa pun si niscaiva poze,dar de la chef inca nu am am,astept sa vaz care o sa se laude cu ele pe aici pe la munca si cum prind ceva...cer si iau si eu.
Okidoki...bun.La chef am ajuns pe la 7 seara...foarte fain restaurantul.Muzica faina,a fost un dj tinerel...mancare a fost foarte gustoasa...si ,neasteptat,fata de alte chefuri aterioare de Craciun,la asta s-a dansat la greu si lumea s-a simtit foarte bine.Eu chiar plecasem spre chef cu ideea ramasa de cu un an in urma,ca o sa fie nashpa,plictisitor....alea-alea si contrat ideii mele m-am simtit foate bine.Nesperat de bine.Am ajuns acasa pe la 4.30 dimineata,ca pe la ora aia s-a cam spart si cheful,erau colegi care aveau de mers in dimineata aia catre Craiova,Severin,Deva...ma rog,din teritoriu.Nah bun.In 21 stat acasa.In 22 am mers in piata si am cumparat bradutul,iar in 23 am facut ordine si disciplina prin casa si am profitat ca Marius era plecat cu treaba,asa ca am ornat linistiti bradutul,eu si copilasii...eu una m-am distrat maxim cu ei.Asa ca Marius a ramas mai mult decat impresionat de prestatia noastra.In 24 seara abia am reusit sa o culc pe Luana...ca ea trebuia sa il astepte pe Mosu',sa il intrebe ceva.Ce?Habar n-am,ceva....Aaaaaa,asta era mizilicul,ca in dupa amiaza lui 24 decembrie au tot fost filme la tv cu Mosu' si a vazut ea intr-unul ca Mosul manca prajiturele si bea lapte....ufa...asa ca noi doua,in Ajun de Craciun,la ora 19 coceam prajiturele...vai de steaua mea!Ca habar n-am sa ma cocaresc si am pus icarbonat de sodiu dupa cum m-a dus imaginatia si cand am dat sa halesc o prajiturica,s-a inmuiat in saliva si a inceput sa sfaraie si sa pocneasca ca si artificiile in gura....nebunie mare!In fine,din albusuri,ca doar nu era sa le arunc,hai sa fac un chec si cum cuptorul de la aragazul lu' peste prajit merge si coace dupa cum vrea el...checul meu a iesit crud la mijloc,l-am halit eu si cu mine,ca ceilalti nu au indraznit...si ma intreba Marius ca ce mananc acolo si i-am zis ca e un purgativ nou scos din cuptor...dar n-am avut nici pe dracu'.Beleaua naibii cu prajiturelele pentru Mosu',ca Luana le-a numarat inainte de culcare,asa ca a trebuit sa halesc din ele,ca nebunica era in stare sa caute in cosul de gunoi,sa vada daca le-am aruncat....asa ca am halit doua pocnitori d-alea,vai de stomacul meu,ca am ragait la greu p-orma...si dimineata iar le-a numarat,ce credeti?In seara de Ajun...am injurat,aveam spume la gura...ca impachetam cadourile cu o hartie d-aia metalizata...bey si fugea tampenia aia de hartie in toate directiile,nu statea o clipa locului sa o lipesc,s-o asez...uau!am zis ca mor de draci....si Marius la fel...si dupa ce ne-am chinuit ca naiba,dimineata le-au rupt gorobetii in doi timpi si trei miscari.Eiiiiii...si nu am cuvinte sa va descriu fericirea gorobetilor cand au vazut ca au primit ce si-au dorit...ne-au dat lacrimile la amandoi,pe bune si fara caterinca.Nu ma asteptam vreodata sa-l vad pe Marius cu lacrimi in ochi....O sa vedeti poze.
Nah bun,si a trecut si Craciunul....in 27 si 28 acasa....ne-am cam plictisit.Eu nu am pregatit cine stie ce bunatati,ca de revel am fost invitati la colegii de servici ai lui Marius,sot-sotie.Asa ca acasa am facut doar sarmalute,fripturica si am prajit carnaciori.Salate si alte alea....am zis pas!Am cumparat ceva porcarii de la magazin si gata.
Ei...si am vorbit cu sor-mea,care in 24 dimineata aterizase si ea in tara,venind din Polinezia franceza via Los Angeles si Londra...asa ca am invitat-o la noi si a fost foarte bine.S-a simtit si ea excelent la oamenii aia unde am petrecut.Si chiar ca am petrecut...In 31 dimineata am facut ultimele cumparaturi si totul a fost super fain.Ce mai?Oamenii aia doi sunt super haiosi si de treaba,neasteptat.La 7.30 dimineata am ajuns pe 1 ianuarie acasa si tot pe 1 ianuarie,in jurul orei 15 am revenit la ei in vizita si am continuat cheful,ca nu mancasem inca din ciorba si din torturi...va dati seama!
Ieri am fost la zapada,cu toata gashca....imi venea sa-l strang de gat pe musiu Mariusache,ca a uitat aparatul foto acasa....Au incins un fotbal pe zapada....mama mia!Erau rosii in obraji si obositi leoarca...Ne-am dat cu saniuta...super fain!
Azi sunt la birou,prima zi de munca pe 2008....copilasii acasa,cu sor-mea...Sun si eu sa vad daca sunt bine,daca s-au trezit si sor-mea imi zice ca bine,bine,ei sunt in regula si "hai lasa-ne ca avem treaba!".Poftim si mai zi ceva daca poti!
Na,cam asta ar fi....o sa pun pozele in album....Va pup si vorbim!

mihaela_s spune:
Hahaha Ana ce m-am distrat, tare frumos scrii...v-ati distrat tare fain si ma bucur pentru asta. Sa vezi ca si eu am patit la fel cu prajiturile...adica fetele au lasat strategic pentru Mosh o prajiturica pe o farfurie si un pahar de suc, sub brad...iar eu am facut pe Moshu' anul asta...am plecat la biserica si cand am ajuns la masina eu m-am intors dupa caciula lasata intentionat...asa ca a trebuit sa musc din prajitura(haha eram facuta si cu ruj!) si sa beau din suc...m-am straduit sa nu las urme pe pahar .
Intrebare...da' la voi nu vine moshu' in 24 seara?
Hai va pup, la noi a venit putin iarna(avem putina zapada, asa de samanta...) si iesim la aer.
daca vi se face dor...
Hobby

Ana68 spune:
Ma bucur ca ti-a placut povestea,Miha....si nu s-a vazut urma de ruj pe prajiturica?
Ba da,vine Mosu' in noaptea de 24 spre 25 decembrie,cand copilasii dorm cuminti...
Iaca pozele!!!!
Serbarea de Craciun de la servici
Craciun in familie
De Anul Nou 2007-2008

mihaela_s spune:
Pai nu s-au vazut urmele de ruj pe prajitura, ca era neagra de ciocolata .
Intrebam de mosh pentru ca la noi vine seara, copiii nu se culca pana nu desfac cadourile inainte de culcare, mancam apoi masa de Ajun, apoi somnul intarzie putin. Ei, asa ne-am obisnuit de cand eram copii, poate in Ardeal sunt altfel obiceiurile, pentru ca si la sot asa era si la toti cunoscutii si prieteneii.
Gata, chiar ca plec...am sa ma uit mai tarziu la poze...
daca vi se face dor...
Hobby