Copii din 1996(13)
Raspunsuri - Pagina 4

andacos spune:
Sunt aici nu am plecat spre romania draga SANCA desi mi-as fi dorit tare mult!Poate la anul daca suntem sanatosi!
Am fost la sora mea unde am sarbatorit si Craciunul si pe minunea aia mica care a implinit 3 ani pe 20 decembrie!A fost tare bine dar din pacate a trecut repede!Eu am fost deja si la munca ca de...cineva mai trebuie sa si munceasca in casa asta(sotzul e in concediu iar plodul in vacantza!)
Asa ca trebuie sa intzelegetzi ca timpil meu la pc este masurat!
Mai intru pe anul asta!
MIKI,multzumesc mult frumos,foarte frumos!
Dana

mirela68 spune:
MAMICI DE COPII DIN 1996, VA DORESC UN AN NOU FERICIT!
SANATATE TUTUROR, COPII CUMINTI SI SOTI IUBITORI!
LA MULTI ANI!

agho spune:
Dragelor, vad ca petreceti, va distrati si nu mai prididiti cu desfacutul cadourilor si cu facut planuri de revelion.
Alma, foarte frumoasa "felicitarea"!
Multumesc frumos pt. urari si Danei, si Sancai, si lui Miki, si Mihaelei, si Anei, si voua tuturor!
Sanca, cred ca-ti lipsesc colindatorii. Si tie, Mihaela. Asta e situatia, fiecare loc cu obiceiurile si traditiile lui!
Sanca, de fapt am vrut sa scriu ora 1 noaptea. Pe la ora 5 dimineata eram inapoi acasa de la slujba de Craciun si eram grabiti sa ne culcam mai repede.
Tuturor va spun ca:
Vroiam sa avem timp sa ne si odihnim ca apoi sa degustam din bunatatile trimise de mama si ce-am mai facut si eu acasa. Am petrecut impreuna cu familia fratelui sotului meu.
Apoi, spre seara, am plecat intr-o scurta vizita ca sa luam o cheie si nu orice cheie...ci una care ne deschidea o "casuta"superba la munte, in Sinaia.
Am plecat a doua zi, dupa pranz. Am ajuns cu bine. Acolo, trebuie sa va spun asta, ne-au intampinat si piticii din poveste, cu cateva urme de zapada pe jos. Dupa ce am facut rondul casei (minunata casa!!!), am despachetat etc. A doua zi am plecat la cota 1400. Era senin, cald chiar, si am inchiriat saniutze. Toate bune si frumoase pana cand m-am dat si eu cu sania. A trei oara m-am dat pe o partie mai abrupta si ferice de mine ca nu mi-am rupt gatul! In schimb m-am lovit cumplit "undeva" si mi s-a umflat glezna dreapta. Dureri cumplite...Ne-am intors urgent la casuta de vis, am facut bagajele cu regret, eu doar zaceam, sotul bombanea (pe buna dreptate) si impacheta. Am lasat totul in ordine si dupa nici 24 de ore paraseam locatia. Eram suparata/suparati, mai ales pt. faptul ca dupa mult timp reuseam sa plecam cu copiii impreuna, fara alt scop decat plimbatul.
Ajunsi in Buc., am mers la spital si asa m-am ales cu ghips la picior fiindca mi s-a fisurat ceva la glezna si noroc ca nu s-a deplasat nimic. Si ghipsul pt. vreo 4-6 sapt. se pare ca treb. sa-l tin. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor ce mi se intampla, cum dintr-o prostie am stricat o vacanta si acum incerc sa gasesc un rost in toate cele intamplate. Sunt fericita ca n-au patit nimic copiii sau sotul. Ca nu stiu cine ne mai ducea inapoi acasa cu masina.
Ma tot laudam ca de vreo 4 ani aproape nu am mai avut o zi de concediu medical! Poate ca inconstient imi doream o perioada de relaxare si "bolovanul" acesta legat de picior ma tine tinuita de nu pot sa fac nimic. Nu spun ca azi, tzopaiam intr-un picior sprijinindu-ma de un scaun cu spatar ca sa ajung in bucatarie etc. si tzopaiala mea era insotita de o durere imensa "undeva" ( o vanataie urata si ff dureroasa).
Azi, copiii au trebuit sa se ocupe de pregatitul mesei, cat si de strans. Ana era f. simpatica at. cand a aprins aragazul (asta pt. ca ei nu obisnuiesc sa-l aprinda des). Ana e cea mai curajoasa. Apoi cand lua cratita fierbinte de pe foc!!!..Andrei a avut ceva vase de spalat. Eu il priveam si ii dadeam indicatii, fiindca tot asa, nu prea faceau ei des nici treaba asta. Una e sa speli o farfurie si alta e sa speli mai multe. Era dragutz cum dadea cu buretele si in timpul acesta ii povesteam cum nici tatal lui nu facea des treburi acasa la el, dar ca dupa ce s-a casatorit, s-au schimbat lucrurile.
La fel si un nepot de-al meu, care nici paharul nu si-l spala si acum este foarte atent si are grija sa faca si curatenie! La toate astea, And. a comentat ca "ce fac sotiile din barbati!?...
").
In alte conditii, n-as fi avut atat rabdare sa-l asist si as fi facut eu treaba. Cand i-am zis, "And., iti dai seama ca asta va trebui sa faci in fiecare zi???", ce sa va spun, a reactionat simpatic, ne amuzam reciproc, era si nu era rasul lui.
A! Si am uitat sa spun ca dimineata, Ana mi-a citit cu incantare, cateva pagini dintr-o poveste despre un bradutz. Abia astept si continuarea.
Va multumesc anticipat pt. toate consolarile si urarile voastre!(Dana, sa nu mai zici de necazurile tale din ultima vreme...nu sunt numai p-acolo astfel de belele. )
Va amintiti, ca doar ce-i scosesem tija lui And. Si in primavara, And. a avut piciorul in ghips pt. o entorsa, dar i l-a dat jos dupa o sapt. cu recomandarea sa nu faca efort fizic si asa s-a ales cu o vacanta de Paste de trei sapt., nu doar de una. Deci sa ma bucur, voi avea un concediu nesperattttt!!!
Sarbatori minunate in continuare! Va pup si Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

agho spune:
Mihaela, am revenit ca sa-ti spun neaparat acum, ca mi-au placut foarte mult pozele facute la lumina lumanarilor, precum si cele cu bradutzul etc. si cu familia in seara de Craciun. Minunate fetitele tale! Si foarte frumoase rochitele lor! Ce incantate au fost de cadouri! Foarte frumosi si voi, parintii! Si ce dulce e turta dulce facuta de voi!
Toate bune si sa petreceti frumos mereu!

mihaela_s spune:
Dragelor, eu sunt cam bolnava, nu stiu ce virus a dat peste mine(sau eu peste el), ieri am stat toata ziua in pat, am dormit si n-am avut pofta de mancare, stari de greata si dureri de cap. Azi parca mi-e mai bine, dar am frisoane si tremur...dar parca nu ma mai simt asa rau. N-am exagerat cu mancarea, nici gravida nu-s , sper sa-mi revin...
agho draga mea, ce rau imi pare ca ati avut asa ghinion de Craciun si ca esti imobilizata. Poate ca aveai intr-adevar nevoie de odihna, dar nu cred ca la o odihna de acest gen te gandeai...
Eu iti doresc sa te faci repede bine, nu stiu ce incurajari sa-ti transmit...
Imi place tare mult cum povesesti, pana si intamplarea asta nefericita ai invaluit-o atat de frumos...eu nu banuiam ca s-a intamplat ceva rau...
Multumesc pentru aprecieri, fotografia e o pasiune a mea si incerc sa ma ocup de ea atat cat imi permite timpul si in general sa fac din ocazii ceva ce sa ramana amintire.
Dana, sora ta e si ea in Germania inteleg...sa va traiasca nepotica! Cum veti sarbatori Revelionul? Hai ca azi nu esti la munca...sper .
Sanca, miki...voi? Unde veti petrece noaptea dintre ani?
mirela68, multumim! Va dorim si voua la fel, un An Nou plin de bucurii, sanatate si fericire!!! Te mai asteptam la povesti.
alma, petrecere frumoasa la Iasi, sper ca ati ajuns cu bine...da-ne un semn daca ai de unde...
Va pup pe toate!
Mihaela si familia mea
Hobby

agho spune:
Mihaela!
Deocamdata, se pare, ca numai noi mai suntem pe-aici. Din pacate, amandoua avem cate-o suferinta.Chiar imi pare rau c-ai racit. Plimbarea la mare, probabil nu a fost cea mai buna alegere! Timpul ploios aduce si virusi.
Si eu, azi, chiar am fost suparata, pt. ca nu e deloc comod ghipsul. Plus ca abia mai pot face cate ceva. Sotul s-a ocupat de tot. Acum s-a dus la mama (soacra - noi nu-i spunem niciuneia asa, doar cand trebuie sa explicam cuiva, ca sa inteleaga) fiindca ne da cateva bunatati. Maine vom fi impreuna la masa.
Abia azi, i-am povestit si mamei mele ce s-a intamplat si a sunat din nou ca sa ma intrebe daca nu vreau sa-mi trimita alte bunatati luni (e in alt oras). Am insistat sa stea linistita ca ne descurcam. Avem doua MAME! (Cred ca nu mai trebuie sa explic din moment ce le-am scris cu majuscule).
Mihaela, iti multumesc frumos pt. consolare si urari. Si tie iti urez sa te insanatosesti cat mai repede! Poate gaseste dl. doctor-sot un leac miraculos! Oricum, tu ai mai multe sanse sa-ti revii mult mai repede.
Ah, Mihaela, sa stii ca am inteles perfect ca ai pasiunea fotografiatului! E o pasiune frumoasa, placuta si asta demonstreaza ca ai un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, iar persoanele care iubesc frumosul demonstreaza ca au si alte calitati! BUNA ALEGERE A FACUT SOTUL TAU! Sau poate v-ati ales reciproc!
Apropo, am sunat vineri la serviciu sa-i anunt ca din ianuarie voi fi in con. medical si seful care va fi plecat vreo doua sapt. in con. de odihna m-a lasat paf, ca el credea ca pot sa vin cu pic. in ghips la serv. S-o creada el, ca eu pot sa tzopai pana acolo!
Tuturor, petrecere frumoasa de sarbatori!!!

mihaela_s spune:
'Neatza la pranz!
Eu sunt mai bine, multumesc agho pentru urari, cred ca au fost cu folos. Nu am fost racita, cred ca un virus din asta "enterocolitic" care m-a dat peste cap, dar din fericire azi sunt aproape bine. Aseara m-am simtit mai bine si am reusit sa ajungem la ultimul concert de orga de la biserica, ne pregateam de vreo 2 zile sa mergem. Au fost 4 zile de concerte grupate pe tari-Suedia, Lituania, Letonia si Polonia-tarile Marii Baltice. Noi am prins Polonia, compozitori clasici si moderni. Cei moderni au fost...moderni , cam greu de digerat pentru noi care nu avem asa o cultura muzicala, dar per tottal ne-a placut. Silvia a avut rabdare saracutza desi la sfarsit a declarat ca nu i-a placut, dar Diana a spus ca ei i-a placut.
Azi vreau sa facem cumparaturile pentru Rvelion si daca apuc sa fac ceva mancare bine, daca nu....maine.
agho, sa stii ca ai dreptate, eu cu sotul ne-am ales reciproc, avem o poveste putin mai neobisnuita...desi daca stau bine sa ma gandesc eu l-am "agatat". Dar a fost hotararea amandurora sa fim impreuna, cu toate ca am avut multe probleme de infruntat. Uite ca au trecut de atunci 6 ani si ne e la fel de bine impreuna, speram sa ne fie pana la adanci batranete . Ceea ce va doresc si voua, cu siguranta.
Da, figura seful tau...cred ca n-a fost in situatia ta, de-si inchipuia ca poti merge la munca tzopaind...sau in carje...
Frumos cu asa soacra, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Si mama la fel! A mea din pacate nu mai e(soacra), socrul a ramas singur si am mare noroc cu o femeie pe care o platim ca sa mearga la el sa-i faca curatenie, mancare si sa-i spele. E suparat ca e singur dar cand am venit in Suedia n-a vrut sa vina cu noi, nu stiu daca i-ar fi fost mai bine aici dar in mod cert n-ar fi avut singuratatea...ei, asta e!
Va pup pe toate, mai trec eu pana maine!
Mihaela si familia mea
Hobby

mihaela_s spune:
Pentru cele de la care nu am dresa de e-mail:
LA MULTI ANI !!!
Mihaela si familia mea
Hobby

agho spune:
La multi ani, tuturor!
Frumoasa imaginea cu La multi ani!, Mihaela! Multumesc frumos!
E minunat ca v-ati gasit in lumea asta mare si va doresc multi, multi ani impreuna, pana ...hat...departe! Imi plac povestile frumoase, si noi avem una si cel mai frumos e cand exista si copii in toate povestile!!!
Ufff, acum toata lumea e in petreceri! E grozav!
Si noi, nu putem sa spunem c-o ducem rau. A fost mama la pranz, apoi a plecat si a venit un prieten de-al sotului si a fost ff bine. Am vorbit etc., a ramas si el paf ca am "cizma" noua! Numai bine, ca are si carje si mi le poate imprumuta. Poate asa am sa ma deplasez mai bine.
Apropo de sef, pai am avut o colega care n-are stare si si-a fisurat si ea glezna in primavara, a mai venit pe la serv. cu pic. in ghips. Statea cateva ore, ma rog, ea stia cum se descurca, isi pusese si un ghips mai usor si asa a creat un precedent. Dar eu nu seman cu ea si afara e frig, n-am chef sa fac astfel de acte de curaj. Am facut unul prostesc si mi-e de-ajuns. Plus ca sefu pleaca pt. vreo 3 sapt. in...tarile calde...ma rog, am zis si eu asa, nu stiu si cred ca se pot descurca si fara mine.
Copiii nu mai gasesc alt mijloc de distractie decat jocurile pe computer. Nu stiu ce au, ca parca nu erau asa dependenti! Fac cu schimbul. Unul la comp., altul la TV. Ma rog, acum sunt amandoi la TV. Eu sunt la comp. Ana mi-a citit si ultima parte din povestea despre bradutz.
Vremea e friguroasa si nu stiu cum sa zic ca voi incepe Noul An.
Va fi mai bun, nu???

andacos spune:
Iata-ma si la ultima inter+ventzie pe anul asta!An care,ca pe fiecare an de altfel,eu l-am luat si l-am trecut asa cum a fost si cu bune si cu rele!
Nu am mai putut intra si probabil ca pina nu se termina vacantza si respectiv concediul,interventziile mele vor fi telegrafice!
Dragele mele,un an nou minunat,plin de impliniri si sanatate,cu copii cumintzi si rezultate bune la inv+atzatura!
La multzi ani si multa multa sanatate!
Nu +va enumerez pe toate,din lipsa de timp(mai bine spus permisiunea de a intra pe pc mi-a fost limitat la ma+xim),v+oaim doar sa-i spun lui AGHO ca imi pare tare rau pentru Craciunul ei si ii doresc multa sanatate!MIHAELA8si gata ca astia fac crize aici linga mine
)noi suntem inv+itatzi la o colega de munca de-a mea rusoaica asa ca +vom av+ea meniu rusesc in seara asta!
Pe anul v+iitor!
Dana