Copii din 1996(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Desi sunt mamica de 1998, va citesc cu drag ori de cate ori pot. Imi place sa citesc tot ce scrieti despre copiii vostrii, despre reusitele sau micile lor esecuri. Citindu-va, ma gandesc ce ma astepata si pe mine peste 2 ani. Acum ,copila mea este abia in clasa a III-a, dar timpul parca zboara in ultimii ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Sa-ti traiasca printesa, Isabela, las ca ne prinzi din urma peste doi ani!

A putut si fi-miu un 10 la istorie la un test. Cu Grecia antica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

MIKI si AGHO bravo copiilor vostri pentru notele de 10 la istorie respectiv fizica!

ANA,felicitari lui Alex pentru locul 3!Sper sa-tzi treaca repede ce ai pe suflet si sa nu lase urme prea adinci!

ALMA,mediile lui sunt intre 7-8 ,si eu sper sa se mobilizeze mult mai bine si sa obtzina rezultate bune in viitor!

Andrei este acasa(ieri am fost dimineatza la ortodont,deci si ieri a stat acasa)pentru ca il "chinuie! o raceala de citeva zile,a inceput de vineri si am tot zis ca in weekend va fi mai bine,dar aseara era mai rau ca pina acum!u face febra,motiv pentru care nu am fost la doctor,ne tratam cu vaporub(frectzii),ceai de lamiie si i-am dat seara asa cite un paracetamol,portocale!Sper sa se simta bine ca sa poata merge miine la scoala!

O saptamina minunata tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetele,dupa ce ca ziua de ieri a fost pentru mine de absolut tot rahatul existent in univers,colac peste pupaza Alex e varza de bolnav.A venit saracutu' aseara acasa,de la scoala,abia se tinea pe picioare.Initial cand l-am vazut cum se clatina,am crezut ca-i beat manga,insa el nu se mai putea tine pe picioare de rau ce-i era.A avut aproape 40...nici mancare nu i-a mai trebuit,bietul de el!Asa ca in dimineata asta am dat o gaura la servici,de vreo 3 ore si am mers cu el la medic...ia antibiotic acum si sirop de tuse...asta este!La scoala e scutit saptamana asta,iar de saptamana urmatoare e vacanta.O sa stea acasa si ca sa nu se plictiseasca o sa lucre la mate,ca si-asa imi zicea azi,intre doua suflaturi de muci,ca el vrea sa se califice intre primii 3 la faza judeteana la olimpiada de mate.Iaca ca acuma are timp garla.

Dana draga,saru-mana de urare!Mah,la mine nu stiu daca o problema lasa urme...ideea este ca nu pot uita ,chiar daca iert...si cand imi pica mai bine imi scot parleala.Si cum necajitul meu de ieri este legat de musiu Marius,o sa si-o primeasca cu varf si indesat.
Sanatate maxima lui Andreiu,sa isi revina cat mai repejor!

Miki,felicitari baiatului pentru 10 de la Istorie!!!
Miha,saru-mana de urare!Le depasesc prolemele,ce sa fac?Dar o veni ea si vremea mea...si sa fereasca sfantul pe cine m-a necajit vreodat'....Ce ma bucur cand scri de Diana si de Silvia...deci Diana este preocupata cu cititul...super!banuiesc ca citeste in suedeza...Bravo ei,fata studioasa!
Agho,multam' de apreciere!Ufaaaa,cataroiul ala...ma apasa al dracului,ca e legat de copilul meu.Nu inteleg cum unul e muma si altul e ciuma....asa ca...ori toti la fel,ori nici unul...
Haioasa treaba cu profa de fizica...si felicitari lui Andrei pentru 10 la materia asta...
Isabela,sa-ti creasca mare si sanatoasa don'soara de a treia!

Gata,ma opresc,ca cine stie ce ma mai aberez si nu vreau!
Va pup sui mai vorbime azi sunt la birou la mine...gata cu secretariatul...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Miki, 10 la test e meritoriu!!! Bravooo lui And! Cu Oli, fara Oli...mergem inainte!

Izabela, cand erau copiii in cls. a III-a, eu am boierit! Bucura-te de perioada asta cat poti! Nu ca urmatoarele n-ar fi suculente!Mai scrie-ne si multe rezultate bune fetitei tale!

Dana,bravoo lui And! In timp si cu rabdare vor veni si alte rezultate. Mie mi se par foarte bune, avand in vedere ca sa inveti in alta limba decat cea materna, e mult mai dificil.

Ana68, multa sanatate lui Alex! Asta-i buna, tot la mate sa lucre?...Lasa-l sa rasufle! Bravoo lui ca are vointa! Discutam si cu And. ca nu are vointa pe cata capacitate intelectuala are! Si referindu-ma si la altii din cls. lui i-am zis ca sunt inteligenti, dar sunt lenesi (am folosit alt cuv.). Mi-a zis ca identic (inclusiv acel cuv.) s-a exprimat si diriga lor mai demult. E o femeie care le zice direct, "matematic".
Ana, avea socrul meu o vorba: "Sunt cinci degete la o mana si nici unul nu seamana cu celalalt!" Ce-ai cu copiii?
Ma bucur ca ai revenit la loc'sorul tau de munca si lasa mama, ca trec toate...mai vino tu p-aici...

Alma, ce mai face Diana?

Mai, voua nu vi se pare ca Mqqm n-a mai trecut pe-aici?
Ai terminat cu aranjatul casei?

Sanca, cum a fost la Open House?

Mihaela, inteleg ca seara esti mai ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti si de la mine in prag de seara...am putin timp ca am "potolit" fetele...pe Silvia am lasat-o la desene iar pe Dia la computer(eu sunt la cel al lui Ovi, profit ca nu e acasa, shhhht...) . Silvia e mereu flamanda cand vine de la camin, la ora 17 deja trebuie sa pape ceva, apoi ceva dulce, depinde ce avem in casa si pe la ora 19 inca ceva...mai adineauri a teminat de mancat supa de galuste. Acum ma intreba Diana ce mancam in seara asta , parca eu sunt o masina de facut mancare si ele masinutze de mancat ...

agho, miki, felicitari baietilor pentru notele bune, bravo lor!

miki, e clar ca e foarte bine ca lui Andrei ii place baschetul, la varsta asta trebuie sa faca si sport...stii cum se spune: "minte sanatoasa in corp sanatos" iar sportul de echipa e foarte indicat. Invata cum sa imparta momentele bune dar si rele cu cei de-o seama. Iar daca prin asta il stimulezi si cu invatatul, dupa mine ai impuscat 2 iepuri dintr-o data, e foarte bine ca te-ai gandit asa.

Ana-Maria, sper sa-ti treaca repede necazul...si nu te dezminti de "scorpioanca"! Asa e si sotul meu...uita dar nu iarta...si sa te feresti de intepatura veninoasa...
Totusi citind ca e vorba de Marius, poate te mai imbunezi, nu de alta dar eu l-am perceput ca pe un om deosebit.
Sanatate multa lui Alex! Si chiar asa, sa mai faca si mate, dar mai da-i si cate o pauza...sa-si mai "relaxeze" mintea cu lucruri placute.
Ma bucur ca esti iarasi mai libera la munca, inseamna ca vei fi mai mult cu noi...

agho, pe tine te pup, ca nu prea am ce sa-ti spun de data asta .

Sanca, cum a fost sambata?

Dana, e adevarat ca nu sunt rezultate remarcabile, cele ale lui Andrei, dar trecerea asta la un alt nivel e pentru unii mai grea. E foarte bine ca il vei lasa sa se descurce singur si sunt sigura ca semestrul viitor se va vedea prin rezultate mai bune. Mult succes!
Cum mai e sotul tau?

izabela sa-ti creasca mare fetita, mult succes! Cl.3-a a fost cred cea mai lejera...asa ca bucura-te de ea.

V-am pupat, numai bine!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Iata-ma !!! Harnicutelor!!!

Ana, fruntea sus, ca o sa fie soare si pe aleea ta. Pe Mr Marius, iarta-l, ca zau din tot ce am citit despre el, e un om de milioane. Nimeni nu e perfect, si au si barbatii toanele lor, mai ceva ca ia o pauzarile la PMS …. Felicitari lui Alex ca e baiat istet si constincios. Imi pare rau sa aud ca e bolnav, dar sa speram ca antibioticul l-a pus pe picioare, si ca e mai bine acuma. A inceput sa traga tare cu matematica?

Agho scumpa, imi plac vorbele de intelepciune ale socrului tau cu cele cinci degete la o mana. Cat adevar. Despre copii, ai dreptate, isi croiesc singuri destinele, si noi incercam, cu mai mult si mai putin stres sa-I punem pe cararea cea dreapta. Dar gandindu-ma bine, si daca o iau pe aratura, nu le strica, ca deabea stiu diferenta dintre un drum neted si unul nepavat…

Isabela, welcome in gasca, esti bine primita daca vrei sa stai la taclale cu noi. Si eu am un baiet in clasa a 3 a si stiu ce zici.

Dana, sanatate lui Andrei. Mediile nu sant rele, si poate ca si profesorii sant mai exigenti. Hai fruntea sus, si cum ai zis, arata copilului ca-l iubesti, pentru cine e el, nu pentru notele din carnet.

Miki, felicitari lui Andreiu la franceza. E super cand bagi banii in meditatii si vezi si rezultate bune.

Mihaela, mersi de explicatii, chiar eram curioasa cat de apropiate sant limbile – suedeza si norvegiana. Incurageaza cititul la Diana, ca asa o sa si imbogateasca vocabularul cu cuvinte noi, si o sa le memoreze repede. Daca invata 20 de cuvinte noi dintr-o carte e super. Daca tot mananca cartile pe paine, ar fi mai rentabil sa le imprumute de la biblioteca. Bafta la cautat de locuinta.

Alma, rabdare si tutun. Ai invatat-o bine sa ignore cate o situatie. La varsta asta, fetelor le place sa se tachineze, si fiecare incearca sa-si impuna personalitatea. Pana la urma se inteleg ele. Si daca nu se inteleg acum, poate se vor intelege la anu… Asa ca lasa-le sa rezolve singure problemele, dar sa stie ca tu esti acolo, in caz ca are nevoie de o consultatie.

MqqM iara a disparut, pe vrejul de fasole…

Sa va scriu de Open House, care a fost duminica. Am facut ceva poze, de fapt sotul a avut aparatul foto sub control, asa ca a ratat mult momente de imortalizat. Clasele 1-3 au avut o mica prezentare, cu cantece. M-a uns pe suflet, si mai mai sa-mi de lacrimile, mai mult de melancolie, ca se duc anii… Ca parca mai ieri era ghiozdanul mai mare ca Matei. In clasa lui Matei, fiecare proiect facut m-a lasat fara grai. Proiecte cu Roma Antica, ce trebuiau facute de copii, dar cred ca unii copii au facut 10 % si restul facut de parinti. Era un scut facut din carton si macaroane, si dat cu auriu pe deasupra, de credeai ca e piesa de muzeu…
In curtea scolii erau fel de fel de dulciuri, si o fantana cu ciocolata, si fructe pe bat. Ei bine, la un moment dat erau 4 baieti acolo, plini din cap pana in picoare de ciocolata. Unul dintre ei, cu bratul intins la fantana de ciocolatasi cu o capsiuna mare in mana, si ii curgea ciocolata, cred ca pana in chiloti… Avea bratul ridicat, si ma uitam la el, cum se prelinge ciocolata, de la palma, in jos spre cot, si pe urma sub maneca scurta, inspre subtiori. .. . Ei asta a ratat aparatul nostru de fotografiat, ca era o poza de milioane. Eu eram bucuroasa ca nu erau copii mei.
In clasele 6- 8 era o altfel de atmosfera. Mai serioasa, liniste, mai toata actiunea era la clasele 1-4. Oricum, am intrat la profesoara lui Elliot de gramatica si religie. I-am zis ca sant la capatul rabdarilor, si sa ma ajute cu Elliot, ca 7 nu e nota admisibila in casa noastra. Ei bine, mi-a zis ca materia ce o preda acuma, e materie ce se preda acu un an in liceu. Si-a gresit efectul, ca pe mine m-a infuriat toata chestia, in loc sa ma faca sa ma simt mai bine. La ce le trebuie sa stie toata mizeria ce le preda, ca doar nu o sa faca din ei ziarisiti… Si mai imi spune ca aceiasi materie se preda in clasa a 7 a si in clasa a 8 a… Asa ca daca nu o intelege acuma, poate la anu, daca nu, in 2 ani…. Bataie de joc. Ca sa vada ca-mi pasa, Elliot ramane dupa ore, odata pe saptamana sa lucreze extra. Oricum, nu are ce sa-I strice. De acum incolo, am lasat-o mai moale, si nota de la engleza / gramatica e de la 70 % in sus, eu ma declar multumita. Dobitoci. Probabil ca in 3 ani de zile, cand Matei o sa fie in clasa a 6 a se v-a preda gramatica de college. Sant un pic intoarsa pe dos, ca pana in clasa a 6 a, au facut o gramtica superficiala, si acuma intr-un an scolar se acopera o materie complicata si scarboasa. Deci nu i-a luat treptat, si usurel, au intrat in doze duble….
Dirigintele lui Elliot mi l-a vorbit de bine, ca e mai ordonat, si se vede si in rezultatele de la matematica, ca nu mai face greseli minore. La literatura citesc Iliada, iar proful de literatura si istorie, mi l-a ridicat in slavi.
Am vorbit si cu cativa parinti, mai trebuie sa ma organizez sa postez din poze.

Va doresc numa bine si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineata dragelor!
Sper sa fie buna la voi ca la mine....Am facut pocinogul,toti suntem raciti dar copiii rau de tot ,Claus a adus boala in casa si noi am primit-o cu bratele deschise.
Asa ca ieri a fost zi de alergat la doctor si dupa retete si azi noapte m-am luptat cu febra tu-i mama ei.
L-am trimis pe Clau in alta camera si mi-am luat toti puii in pat,cand n-avea unul febra ,avea celalalt si tot asa,la ora asta am rasuflat usurata caci vad ca in sfarsit nu mai are niciunul febra,mi-am sarbatorit victoria la o tigara.
Ce sa va zic in casa asta e ca la nebuni asa ca mai mult am spicuit depre puii vostri,am citit ca Ana e suparata si ca Alex face front comun cu ai mei,Sanca s-a distrat si m-a facut si pe mine sa zambesc cu baiatul de ciocolata,Agho are baiat studios,bravo lui si atat am retinut,sa nu va suparati,sper sa apuc sa intru mai des sa vorbesc cu voi.Va pup pe toate si mi-e dor de voi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna la fete si din partea mea! Diana sta acasa de 2 zile, cu dureri de cap si burta, fara febra. De cand a inceput s-o doara capul i-am redus timpul de stat pe calculator, am tinut-o cu ceaiuri si cu nurofen si azi dimineata s-a trzit mai bine, n-o mai doare nimic. Cu siguranta oboseala s-a acumulat, ea doarme destule ore pe noapte, insa incepand de la ora 0, ceea ce nu mi se pare normal si am luat masuri. Maine are Cangurul la engleza, abia asteapta, mai ales de cand si-a imbunatatit vocabularul. Olimpiada la romana nu stiu cand e, probabil la sfarsitul saptamanii. Discutii cu fetele n-a mai avut si sper sa nu mai fie curand, ca vor mai exista, sunt sigura. A fost si la patinoar, eu as vrea sa se mai duca si la inot, poate in vacanta. Cu mediile inca nu stiu exact, va avea una de 8 (la fizica), 3 de 9 si restul 10 cred.

Ana, fruntea sus! Comparatiile intre copii nu sunt bune, cred ca asta e problema la voi (scuze daca ma insel), insa sunt generatii diferite si cred ca nu suporta comparatie. Mai tine si de firea copilului, de temperament, de multi alti factori. Nu pune la suflet, incearca sa gandesti pozitiv!

Anca, interesant Open House! Si haios in acelasi timp, imi imaginez cum curgea ciocolata pe mainile copiilor si cat au avut parintii de curatat la ei. De materia prea dificila pentru varsta lor ne lovim si noi aici. In special istoria, fizica, matematica. Poate pana ajung la liceu, se mai schimba cate ceva.

Andra, sanatate racitilor! Stii cum e, cand se imbolnaveste unul, iau virusul si ceilalti din casa. Numai somn nu cred ca a fost la tine cu toti copiii in pat. Bine ca nu mai au febra!

Mihaela, de la o vreme si fata mea cere mai des de mancare. Ce-o fi cu ele? Culmea e ca o apuca pe la 10 seara, cand nu mai am nici un chef sa pregatesc ceva, asa ca-i dau un sandvis, o fructa, un morcov crud... Cum mai merge cu scoala? Diana e in vacanta?

Agho, felicitari pentru 10 la fizica! Diana chiar si cu 10 nu poate avea media mai mare de 8, ca are un 6 la primul test. Poate semestrul viitor va fi mai bine. Iar la olimpiada am inteles ca a fost cam dificil, bine ca a incercat!

Dana, sanatate lui Andrei! Iar mediile sunt bunicele, are toate sansele sa mearga spre bine semestrul viitor.

Miki, felicitari si puiului tau pentru 10!

Isabela, ia aminte ce te asteapta ! Din clasa a 4-a incepe greul...

Mqqm, cred ca amenajarile iti ocupa tot timpul.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

May dragelor...voi sunteti adevarat balsam la suflet..pe bune.Va multumesc la toate pentru cuvintele calde si de incurajare...tare bine imi prind,zau asa!Sa aveti o mie de ani de sanatate,ca mi-ati facut bine!

Agho,Alex tot bolnav...il doare rau gatul...La mate nu-l pune nimeni sa lucreze.Doar i-am zis razand ieri,ca acuma in 2 saptamani de frecat menta acasa are timp cat ii China sa lucreze pentru olimpiada...si mi-a raspuns foarte serios ca stie si ca el isi doreste sa ajunga si la etapa judeteana intre primii trei clasati.Asa ca nu l-a pus nimeni la treaba,el vrea.Inca ieri negocia cu doctorita sa il lase sa mearga un pic la scoala,ca are nu stiu ce desen de prezentat si ceva de dicutat cu profa de mate....Eu i-am zis relaxare totala,in pat,cu o carte...exclus calculator si tv...sa se odihneasca...l-am sunat acum 5 minute,ce facea?Tema la romana si se apuca de mate...cat o fi acolo,mult putin...nu conteaza.
Chestia cu leneveala...mie asa mi se spunea la scoala:branza buna in burduf de caine.Ma bucur ca Alex nu-i genul meu...Cu copiii nu am nimic...era vorba de o atitudine a lui Marius fata de Alex,comparativ cu fiica lui cea mare,atitudine care mie nu mi-a placut si la care consider ca Marius a gresit...poate ca nu am inteles eu bine si gresesc eu.Oricum,s-a mai remediat treaba...are Marius un stil de-a repera lucrurile...de inmoaie si ghetarii,dar nu voi uita...asta e!
Miha...si Luana la fel ca Silviuta face,chit ca la gradi are mic dejun,pranz,desert si 2 gustari,dar Dumnezeu stie ce mananca ea?!Asa ca seara haleste cu amandoua manutele...Eeeeeh,musiu Marius are si el scaparile lui...e o persoana deosebita,insa uneori atata ma enerveaza si mi se pare ca abereaza prea mult...ma rog,poate sunt si eu anapoda,nu zic nu...si nu-mi stau bine tiglele pe casa....insa omoara-ma,calca-ma in picioare,dar de copiii mei nu te legi,ca mor cu dintii infipti in jugulara...ma intelegi?Ideea e asa,ca eu am sugerat sa-i luam lui Alex de ziua lui play station portabil,care este destul de scump...undeva la 200-300 de euro,mai ales ca a avut si performantele la mate...m-am gandit ca merita,iar domnu' a sarit ca de ce sa cheltuim atatia bani cand are deja calculator?ca sa se dea mare cu el afara?ca are de invatat si nu timp de asa ceva...si am zis ca are timp in vacante...ca in vacante sa iasa afara,nu in casa...ca sa-si ia din banii lui...si tot asa,plus ca Alex ar trebui sa schimbe ochelarii de vedere si am zis ca-i trebuie altii si iar a sarit cu gura,ca asa ii trebui daca tot timpul pune mana pe ei...si tot asa...in conditiile in care discutia asta a decurs ca eu am primit de la sora mea o suma de banuti,am cumparat masina de spalat siiiii.....culmea,i-a dat si Duniei cam 300 de euro ca sa isi achite la scoala...ma rog,aici e mult de povestit,sti ca va povesteam in vara cum a picat examenele alea si mama ei s-a angajat sa-i achite anul asta de facultate,iar Marius a zis ca nu ii da decat banii lunari promisi si atat...ei acuma i-a dat banii astia in avans si nu-i mai da banii lunari pana in iulie...ca sa-si achite scoala.Am inteles ca oricum banii astia mergeau catre fata lunar si ca asta este,de nevoie i-a dat gramada...insa erau banii mei,puteau foarte bine veni din banii lui,in fond si la urma urmei,chit ca banii sunt la gramada,as fi putut considera ca acesti bani nici nu exista,nu?Copila asta e o straina pentru mine...cate am facut eu pentru ea si la cate am acoperit-o fata de ta-su,ca sa nu mai spun cate tampenii si prostii a facut si m-a bagat intre ea si parintii ei...asta a pus capac.Adica pentru ea se gasesc 300 de euro,rapid....dar pentru copilul meu nu,banii fiind ai mei si mai face si gura....stai putin:pai unul e muma si altul ciuma?Puteam foarte bine sa fiu o nenorocita si sa nu-i spun nimic de banii astia de la sor-mea si sa ii cheltui cum vrea muschii mei.Din pacate nu pot fi asa,ma doare sufletul si as trai cu asta pe constiinta de parca as fi facut o crima...de aici a plecat supararea mea.Acuma se poate sa facem si ochelari,ma mai gandesc cu PSPul...si o sa mergem si undeva intr-un week end in Martie....deci de se poate asa,inseamna ca am avut dreptate.Si mai adaug si faptul ca toti banii ramasi au fost mutati rapid in contul meu...Na,asta imi era cataroiul..
Multam' de urare lui Alex!Eu ii dau cata pauza vrea ,el nu sta locului...
Anca...Marius e un om bun...cu stolul lui,adevarat...insa trebuie adus uneori cu picioarele pe pamant,ca se abereaza...Alex munceste la mate...se vrea fruntas...Sar'na de urari!Pai cred ca orele suplimentare facute de Elliot sunt binevenite si sa sti ca si la scoala la Alex sunt anumite materii unde se freaca menta...de degeaba.Mi-a placut faza cu copilu' in ciocolata...hihihihihihihihi....io-s fan ciocolata si deja imi imaginam numa' prostioare sub o fantana de ciocolata.Foate frumoase spectacolele alea....sau Open House cum le spune...si interesant.Bafta baietilor!
Andra....uf,incerc sa-mi imaginez cat de greu iti e cu puii bolnaviori....insanatosire grabnica va doresc!
Alma...multa sanatate Dianei!E o gripa tare urata...Sa sti ca intotdeauana mi-am impus sa gandesc pozitiv,chiar si atunci cand ma durea sufletul de muream....nu e nici prima si poate n-o sa fie nici ultima suparare...insa cand vad ca unul isi bate joc de increderea parintilor si face ce il taie capul si p-orma parintii se aleg cu cheltuiala si fac amenintari pe care le uita la primele lacrimi de crocodil....ma apuca batzul...Eu nu suport asa ceva...Vad ca si Luana a prins shpilu' ca de varsa 2-3 lacrimi mai rotunde si mai mari imediat il modeleaza pe ta-su de parca ar fi din plastilina...eu nu suport asa ceva si in sfarsit incepe sa inteleaga ca cu cat lacrimile ei sunt mai mari si mai dese cu atat are sanse mai multe sa si-o ia in freza...ca stiu ca-i vrajeala de doi lei...ori mandra cealalta(aia mare) asa face,la greu si daca n-as sti ce prostii face...hai ,as zice ca a gresit,n-a stiut...se mai intampla,dar cand astia doi parinti ai ei fac pe dracu-n patru pentru ea si stie si amandoi ii spun sa-si vada de scoala,ca are timp si de altele dupa ce-si ia examenele....si ea isi pune coada pe spinare si se duce sa faca Craciunul si revelu' in Germania cu un barbat,fara ca ai ei sa stie absolut nimic de ea,ei stiind ca ea e acasa....sorry,dar nu mi se pare corect.Si pe urma ma suna pe mine ca sa nu-i spun nimic la ta-su si nici lu' ma-sa ,dar sa fac cumva sa-i trimit 80 de euro fest,ca nu are bani sa vina de acolo...Apoi ala care a chemat-o acolo,de ce nu i-a dat bani?Am trimis-o eu acolo?Cum puteam eu sa tac malc si sa fiu partasa la minciunile ei?Ca sa am zile fripte cu Marius ?Spune si tu acuma?Exista comparatie undeva?O sa fiu rea scriind asta,insa copila asta nu-i ajunge lui Alex nici la degetul mic de la picior....Nu stiu daca sti ca a picat anul I de facultate si anul asta il repeta pe bani.Din cauza a doua examene care le-a picat.Mah,cand tu te sti cu bube in cap,te pui in puii mei cu burta pe carte si mananci cursurile alea,le sti pe de rost,nu?Cat crezi ca a luat la unul din exemenele picate anul trecut?Ca l-a dat alaltaieri....a luat 5...e strigator la cer...ai avut la dispozitie,sa mor eu,o vacanta intreaga,plus din octombrie pana alaltaieri sa inveti o singura materie,una singura...Ea nu merge la nici un curs,pur si simplu sta toata ziua degeaba in camin,sau naiba stie ce face...Ca sa nu mai spun cate si mai cate....M-am starnit urat de tot,dar asta e.Poate acuma o sa spuneti ca gresesc,dar mie mi se pare ca Marius greseste.Si chestia cu facultatea e unul din atatea si atatea subiecte de discutat...nu mai zic...
No asta e Alma draga...nu e comparatie,e altceva ce se cheama prosteala...Va pup si inca o data sanatate maxima!

No,gata ca m-am aberat destul...m-am descarcat la voi...va pup si sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput