Copii din 1996(13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc tutror pt urari.
Ana ce sa zic ai dreptate,asa este barbatii deseori sunt partinitori fara sa-si dea seama si la mine se intampla chiar daca sunt copiii nostri ai amandurora tot asa ma supar si ma doare,bine la noi acum nu-s asa mari cheltuieli cum ar fi facultatea insa diferentze face ca are o singura fiica si doi feciori.Eu zic sa-i explici ca o sa-si dea seama si singur,iar faptul ca ea te face partasa la prostiile ei ,eu i-as spune lui Marius ,ca sa inteleaga de ce esti asa suparata,l-as pune sa promita ca nu spune .Sa nu creada ca tu esti nebuna si uite ca ai ceva cu biata fata.
Va pup pe toate.Ma duc sa fac o sticla de lapte si sa iau ceva ca mm-a incins si pe mine rau si poate dorm putin ca m-am culcat la 6 si pana la 10 numai somn n-a fost,si asa azi e sarbatoare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Observ ca merge "forumul"cu viteza de melc turbat,asa ca repede tuturor multa sanatate,vad ca multzi copii bolnaviori in perioada asta!

Andrei a stat si astazi acasa,oricum ii este mult mai bine si de miine merge la scoala!La voi se pare ca incepe vacantza,asa ca vacantza placuta tuturor!

Noi nu avem vacantza,avem liber insa luni si martzi pentru ca esste carnavalul,iar vineri pe 8 februarie au liber pentru ca este sedintza cu parintzii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Daca ma primiti la mamicile de 96 ,m-as bucura, pentru ca la mamicile de 98 nu prea scrie nimeni de mult timp.
Alma, la fiica-mea viroza a constat in dureri mari de cap, dureri de burtica si febra abia in a 3-a zi, drept pentru care a lispsit de la scoala patru zile, exact in perioada evaluarilor.
Sanatate copilei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Dana, m-ai distrat grozav cu afirmatia ta, cea cu "melcul"...Multa sanatate lui And. al tau si zile libere superbe!

Sanca, cu ciocolata...nici nu vreau sa-mi imaginez...Cred si eu ca ai rasuflat usurata ca nu era vorba despre Matei si Elliot! Ce mai? Sofisticate dulciurile si prezentarile! Daca ar fi adusa la scoala noastra o fantana de ciocolata, cred ca niciunul n-ar mai sta la scenete etc.
In schimb, asa mi-au placut "nervisorii" tai cand ti-a zis profa despre materia predata la cls. lui Elliot! Toate emanatiile de cuvinte le-am gustat din plin! Vezi? Si sa te mai iei tu de ingeras, degeaba?

Mihaela, a fost tare dulce pupicul de la tine! Ce dragut ca seara ti-ai mai facut timp si de noi! Aseara, And. si-a incalzit singur laptele...El nu prea e obisnuit sa-si pregateasca singur. Ana e mai descurcareata. Ar lasa si invatatul sa ma ajute pe mine, daca am ceva de facut. Si adora sa mearga la cumparaturi (ca tatal ei).
Si cum ziceam, l-am lasat sa se mai descurce si singur, ca seamana cu mine si e cam "mototol"! Macar recunosc! Cand eram mai mica, apoi in facult., cat am stat si la o verisoara, ca sa nu gresesc sau sa sparg ceva, eram ff inceata, tipicara, n-aveam viteza deloc la treaba, mergeam in a-ntaia...ea sa moara saraca!!!
Dupa ce-am invatat, stand in alta parte cu o amica, sa moara fata, ca eu shmotruiam saptamanal, inlcusiv in dulapul din debara! O storceam de energie!

Ana68, ma bucur ca ai comunicat mai bine cu sotul tau si ati gasit solutii pt. copii. Aveam eu o vaga senzatie ca despre d-ra e vorba!!!Dar n-am zis nimic, sunt mai noua p-aici si nu stiu mai multe informatii! Acum stai si tu si gandeste daca are sau nu nevoie de ce vrei tu pt. Alex sau exista si alte lucruri mai interesante pe care si le-ar dori baiatul. Cine stie ce mai descoperi? Sigur ca merita recompense, dar cea mai mare e sa sa fie armonie deplina!
La urmatoare rugaminte a fetei, fii "buna" si refuz-o politicos! Considera ca acestea sunt chestiuni pe care trebuie sa le discute personal cu parintii ei si sa nu te mai faca partasa la greselile ei(spune-i ei asta). Fii ferma si mentine-te pe pozitie! Intrata in joc, fara sa-ti impui punctul de vedere, pt. ca nu ai ac. autoritate, sorry, dar iti mananci nervii degeaba. Cunosc genul acesta de sicane si crede-ma, rolul de mediator e cat se poate de stresant.Dar bn c-a trecut.
Si ce zici tu de scorpion...ca si Mihaela, dealtfel? Pai eu, n-am stiut de ce o ff buna prietena de-a mea (scorpion) se suparase pe mine si abia dupa vreun an sau doi mi-a zis de ce. Oricum, relatia dintre noi suferise mult, intervenise si distanta plus alte schimbari.
Iar fi-miu sau Ana?!!.. Pai ea ma bombane tot timpul...Imi spune imediat ce-o supara. Imi repeta si-a doua zi. Asteapta scuze. Si baiatul la fel...Nu-i usor sa traiesti cu ei! Nici lor, cu mine!

Alma, am fost surprinsa ca si And. vrea sa participe la Cangurul-engleza...Dar tot fara sa miste nimic in plus. Dar macar da bn in fata profesoarei. Conteaza si asta. Bravooo Dianei pt. rezultate! Foarte bune!!!

Miki, ce-ti ziceam mai demult? La desen avea un 10 si-un 8 (pt. o plansa lucrata neglijent). A mai luat un 10, dar s-a ales cu media 9. Dar tot sunt bucuroasa pt. el. Duminica dupa-amiaza a muncit vreo 4 ore sa-si refaca 2 planse, sa faca si una noua (peisaj de iarna) pt. cea de-a treia nota. Cred ca au contat cele refacute mai mult pt. ca la peisaj, profesorul a exclamat "Asta-i peisaj de iarna?". Eu il incurajasem, ca e frumos...in fine..in mijloc, in prim-plan, trona o cabana maro cu doua ferestre si-o usa vopsite-n galben(ziceai ca are chip casa si zambeste) in spate, un munte gri si in lateral cate un brad inalt, dar ff frumos facuti si multi fulgi rotunzi de nea.

Andra, somn dulce azi si in toate noptile urmatoare! Multa sanatate copilasilor! And. are rezultate bune, n-as zice ca e studios. Vedeti...ce ziceam? De noul virus!!!...Tropaie pe la multe dintre voi! Sper sa ne ocoleasca pe noi! Nu de alta, dar macar sa mai ramana cineva zdravan pe forum!

Maine voi merge la medic pt.conc. medical pt. inceputul lui febr. pt. piciorul in ghips. Cred ca mai stau sapt. de vacanta a copiilor. Uff! Acum nu mai am chef sa ma reintorc!

Azi, la istorie cica il asculta ca nu e d-na convinsa ce nota sa-i dea? Dupa toate plusurile??? Si mi-a povestit despre Arta medievala (stilul romanic, st. gotic)...asta era ultima lectie la ISTORIE.

Mqqm, te asteptam cu noutati. Sper ca sunteti bn cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Izabela, nu-i corect (glumesc), tu nu afisasezi cand am citit mesajele fetelor, eu am scris mult si acum aflu ca si copila ta (cum o cheama?) a fost bolnavioara! Si eu le anuntasem ca la Buzau e carantina!...Am vazut si eu in 2 seri la rand stirile si numai despre asta imi impuiasera capul. Si nu erau confirmate decat 34 de cazuri la o populatie de peste 20 mil de locuitori. Dar daca nu se intmplase poate in acea zi nimic altceva, da-i cu gripa, da-i cu virusul si gata stirea.
May, deplorabila citania unui secretar de stat din Min Sanatatii..ne recomanda..si asta citea dupa foaie...ca nu stia sa zica liber cum ca: "pers. contaminata sa stea in alta camera", apoi se uita in foaie, "si pers. din familie sa poarte masti", iar se uita in foaie: "pers. sa evite locurile aglomerate..." Pai, la metrou cum sa eviti? Ca alt mijloc de transp. mai eficace nu exista in Buc. Chiar si in autobuze etc.

In alta ordine de idei, Izabela, sunt ff simpatice mamicele de-aici! Asa ca sigur poti povesti despre micutza ta!

May, azi am avut chef de glumitze,nu va suparati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am deschis un capitol nou!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput