Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu fetelor azi ma duc cu puiutzu la dr ,vreau sa i fac totusi un control sa fiu sigura ca nu are nimic grav

MELI draga in cursul zilei ii pun numai muzica clasica ,ma joc cu ea ....oare asta sa fie stres ?...unde gresesc ca sa stiu sa nu mai repet ...sau asa fac bebeii ?am citit ca si ingerashu tau a trecut prin asa ceva ...of dragele de ele
ma bucur ca iasa tatal tau din spital si face sarbatorile acasa

OANA pe unde esti ?

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

LORE draga sunt aici ...cu treaba prin casa pana mi doarme ingerashu
Sa ne trimitzi poze de la petrecere ...nu uita
vaiiiiiiii de abea astept sa impodobim bradutzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex acum am vazut ca ai scris
Meli eu am ramas in acelasi stadiu.Suc si piure. Banana eu stiu ca e voie mai tarziu,dupa 7 luni.cel putin asha este la al meu pentru ca este alergena.piureul mai incolo, azi numai am facut 5 luni. mai asteptam un piculetz.Premergator eu stiu ca se foloseste dupa 6 luni.Eu l-am mai pus asha cateva minute, numai sa nu ajunga cu picioarele jos.m-am gandit ca nu e nici o diferenta intre premergator si ham,tot in pozitie verticala sta. Si premergatorul care il am eu are la spate o intaritura care ii tine si capul, si nici o sansa sa se rastoarne sau sa ajunga cu manutele pe unde nu trebuie.Asta ramane la hotararea fiecarei mamici. Stiu ca in state si in Canada sunt interzise demult.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

GABI eu numai acuma am vazut pozele de la Deva DOAMNE da cat e de frumoasa ,imi imaginez ce s a distrat cu nepotzicile scumpa de ea

FETELOR CUMPARATI VA ultimul numar PE ANUL ACESTA al revistei MAMI
Sunt informatii foarte utile legate de mancarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, ce intelegeti prin: normalizeaza scaunul? asa scrie pe corcanasele de legume. a mea a facut azi de 2 ori deja kk si ma gandeam ca oare ii face bine, avand si orez sau poate i-o face mai moale?cred ca de la siropel pt gatut facem moale. sau sa fie de la altceva? de la raceala? sau suculetul de mere , morcovi si portocale? poate portocalele sunt de vina.nu stiu...
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Mami de Alexia! Si ca sa merg pana la capat, ce trebuie sa facem pt cei 204 Ron? Ca m-am linistit acum ca ai zis ca nu trebuie sa mai fac 3 copii…hihihi

Meli, ce sa zic, imi creste inima…stii tu….adevarul e ca cei mai multi zic ca seamana cu tati, dar oricum ar fi o iubim de numa-numa. Eu zic ca piti e pe calea cea buna, daca nu are febra, daca stranuta e bine. Cu premergatorul, daca te referi la rotobil, sa stii ca ortopezii nu il recomanda deloc. Eu am fost din nou cu Sara la ortoped, pt controlul de 4 luni, si mi-a repetat sa nu o pun in rotobil pt ca exista riscul sa isi afecteze articulatiile cocsofemurale. Copilul va merge cand e pregatit. Eu stiam lucrul asta de la sora mea care lucreaza pe ortopedie, mi-a zis ca la ei vin foarte multi copii cu probleme din cauza rotobilului. Sper ca ti-am fost de folos!

Lore, felicitari pt progresele puiului!

Vai, Alex, multumesc ca ai amintit de revista mami, chiar sint inf bune despre diversificare. Multumim de complimente. E foarte bine daca treci pe la dr, te mai linistesti! Stai linistita, nu gresesti cu nimik, esti o mamica f buna, si Sara avea momente din astea, acum tot mai rar.

Iesim si azi afara, sint 0 grade. Daca stie cineva ce trebuie facut pt cei 204 Ron, v-as fi recunoscatoare. Pupici! Nici eu nu am scos nimik!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-am luat de la Polus tot costumul cu 6 milioane.la hervis.
oare de la ce ii merge buritca? tu ai patit asa?
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, o intrebare, cred ca are o piatra la rinichi sotul...offf...saracul...stiti cumva un cabinet privat de urologie si un medic bun?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Gabi imi pare rau pentru sotul tau...nu stiu nici un cabinet. imi pare rau.

meli poate face mai moale de la sucul de mere sau de portocala.Orezul sau apa de pe orez (din cate stiu eu) constipa, nu face sa ii mearga burtica. Normalizarea scaunului e cam de 2-3 ori pe zi. Eu asha cred, desi al meu baiat face numai o data pe zi (maxim) ,o sa incerc si eu la hervis pentru costum.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna..edi al meu are maine 2 luni...doarme destul de putin ziua..si prefera la mine in brate. dar se mai intampla sa il pun pe pat pe burtica ptr ca am observat ca doarme mai bine . daca il pun pe o parte sau alta se trezeste de cum il asez in pat. ma bucur ca doarme o ora doua..dar tot nu prea pot pleca de langa el ptr ca imi e frica sa nu cumva sa se sufoce cand isi intoarce capul. e posibil? iar noaptea imi e frica sa mai adorm dupa ce-l vad pe el ca adoarme tot pe burtica.
copiii vostri dorm pe burtica?

Mergi la inceput