Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

am avut o gramada de chestii de rezolvat pana acum.tata e in spital la psihiatrie si maine trebuie sa ma duc dupa el sa-l aduc acasa, poimaine sa-l duc inapoi, azi am fost dupa niste lucruri de-ale lui sa am cu ce sa-l scot din spital.dupa repede i-am facut suculetul lui piti,medicamente,schimbat,bla-bla si uite asa n-am apucat sa va citesc,hihi.

Gabriela-ai o fata superba,seamana cu tine, pe cuvant, acum nu spun numai sa te simti tu bine, hihi.eu sa vrea ca lumea sa ma minta ca seamana si cu imne, dar din pacate toata lumea zice ca-i ca si sotul, deciii....hihi,fata tatii.

fetelor, eu n-am scos nici banii de trusou, nici prima pt copil.imi puteti spune si mie unde trebuyie mers, ce acte sunt necesare si ce program au? ce m-as face fara voi?

piti tuseste la fel, acum mai nou a inceput sa si stranute, sper sa nu fie mai nasol.febra tot nu mai are , asa ca sper sa fim pe calea cea buna, hihi.

dpop-ce-ti face pitica? cum stati cu tusea? a fost doar o alarma falsa?

Alex-parerea mea ca i se acumuleaza stresul din cursul zilei si seara e normal sa fie mai agitata. si a mea era la fel.dar cu timpul, cum creste, nu va mai avea asa ceva. am inteles ca, atunci cand vor umbla, si se agita mult in cursul zilei, seara vor fi la fel de agitati pana se pot relaxa sa adoarma. prea multe informatii pt ei in cursul zilei, saracii de ei.

Natalia-vai ce curaj pe tien mamico sa te dai cu sania,, nu ti-a fost frica, ca nasti pe acolo,hihi.inca putin si scapi. parerea mea ca nu ai mult daca colul e permeabil 2 cm. Doamne da sa fie cum iti doresti, sa nasti natural, repede si usor.

Lore-raportez ca iar lipsesti de pe forum, n-am cu cine mai povesti, hihi.sau esti ocupata cu pomul?hm, abia astept si eu sa vad reactia lui piti.

Carrie-am citit la celalat forum ca ai avut noroc si ai primit si tu niste bubite.off, mami, bine ca stai bine cu moralul.nu s-a distrat pitica de tine? sa ne scrii cum esti cand ai timp.multa sanatate.

Iko-nici tu n-ai mai intrat de multa vreme. totul e ok?

Ramonella-ai uitat de noi? numai cu Bea?
va las, ma duc sa mai profit de dormitul scumpei mele, dar sunt pe aici, hihi

pupici si sa aveti o zi de milioane

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata fetelor. la amiaza.

gabriela si eu as vrea sa vad pozele dar nu ma lasa antivirusul sa deschid pagina

Nici mie nu mi-a zis nimeni de cei 204 lei.Acum am aflat. Pentru cei 150 am depus cerea si ziceau ca o sa ma sune...trebuie sa merg eu sau ma vor suna?

Meli pe unde esti?

Alex si David sughite mult ,dar uneori chiar nu am ce face cu el pentru ca nu vrea sa bea nimik.

Anca tare harnicutza esti. Eu asha ma bucur ca am terminat...Mai am putin chiar inainte, dar sters praf, dat cu mopul...de astea.

Acum am vrut sa pun poze de la micro si am constatat ca nu am poze facute cu mine, de fapt avem foarte putine poze.O sa vb cu sotul sa ceara de la angajati, cei care au facut.Eu am poza doar cu porcul care l-am mancat, cu mancarea si ativa colegi, atat.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Lore-hihi,ne cautam reciproc.eu pe aici, mai stau si pe cluj rulz.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun de pom. Daca nu imi aminteai tu, Meli....

Am vrut sa il impodobesc pe cand se trezeste , dar s-a trezit mult mai repede.Era numai instalat. e imens.Nu am avut asha brad mare de cand aveam 4-5 ani.Lui David i-a placut bradul, i-au placut globurile, luminitele, dar avem o problema....face urat tare ca nu poate sa il prinda. E super incantat cand il apropriu de el.Parca vrea sa sara din brate, dar asta tine cateva secunde, pana isi da seama ca nu il apropiu atat de tare incat sa le poata baga globurile in gurita. Dupa aceea incepe sa strige, sa urle , sa protesteze,e barbat in toata firea, ce mai.....

Noi raportam ca ne intoarcem de pe o parte pe cealalta. de cateva ori chiar s-a intors pe burtica.

Acum 5 luni pe vremea asta imi ateptam nerabdatoare mutarea in salon , ca sa imi pot vedea puiutul.ce repede au trecut....Parca e langa mine de o vecie. Nu mai vad viata fara el.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

meli, ce draguta esti

nu mai tuseste (sau nu mai des, ca tusea si inainte cand se ineca de la laptic, are un pic de reflux dinala - nu cat sa vomite, nu regurgiteaza, doar se aude ca-i vine in gat si inghite iara.of, saracuta, ca mi se topeste inima de mila ei cand o vad, de aia nu poate nici sa doarma sau sa stea mult pe spate)

dar e in continuare ragusita.
si a dormit mult, 2 reprize de 4 ore azi noapte, si acum de aproape 1 ora e in patuc.

iii, o aud ca s-a trezit, am fugit!

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

asa, si a mancat numai de la san, nu a vrut sticluta in gura.
nu stiu cesa fac, daca sa ma ingrijorez. cred ca sunt paranoica, daca plangea nu era bine, acuma ca doarme, nici atat.

eu nu stiu cum faceti si curat si de toate,zau.
eu ieri am facut o supa si o prajitura si mi s-a parut o realizare extraordinara!

mami de irina

Mergi la inceput

dpop-crede-ma ca te vei obisnui cu programul nou, de mamica si te vei relaxa mai mult.si atunci,daca nu esti prea agitata si stresata vei putea face mai multe.hihi, cine vorbeste, stresul in persoana.

Alex-draga,tu nu esti cu noi?altadata scriai deja o gramada.

Lore-si a mea se intoarce de vreo 3 saptamani pe burti dar numai spre dreapta.oricat incerc sa-i deschid ochii ca exista inca o parte,hihi,nu vrea.asa-i ce dulce-i? cand se intoarce pe burit a mea face o fata de parca a descoperit o lume noua.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO asa am sa si fac o las sa sughita daca nu vrea sa mai pape ,dar nu o sa i mai dau lamaie deloc

MAMI ALEXIA inseamna ca trebuie sa mai astept pt alocatzia fetei

GABI nu stiu ce sa ti zic de cafea ,eu mai beau cate un cappucino ...de fapt nici inainte de a ramane insarcinata nu eram consumatoare de cafea ...mai beam dar in combinatzie cu tot felul de prostii ..creamer ,frisca ..zaharel ...caramel ..si uite tot asa

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

mamicutelor mai experimentate-cand se pot folosi premergatoarele? cand umbla deja sau cand incepe sa umble?

Lore-ce mai dai papica la puiutul tau? ceva nou? banane se pot da linistit?piure de cartofi? facut fara unt, nu?

Mergi la inceput

Meli draga cateodata atata il pupacesc ca mi frica sa nu ii fac ceva si el rade in hohote. de multe ori ma opresc sa nu se sufoce de la atata ras. este un dulce.Dupa o partida de asta de ras numai daca fac bu catre el imi rade.
Am inteles ca ti-ai schimbat echipamentul de iarna. Ai schimbat numai placa sau ti-i schimbat si costumul?daca da, de unde l-ai luat? Eu as avea nevoie de un costum de schi nou si nu stiu de unde sa il iau. Am vazut in mall, dar sincer acum nu e momentul sa dau 10 mil pe un costum.As lua ceva mai ieftin, as lasa sa cumpar din Austria , dar imi este frica sa nu fie mult mai scumpe fiind sezon.

Alex tu iar ai plecat la plimbare? ai plecat fara sa ne saluti?

Eu ma apuc acum de facut ceva treaba prin casa.

Poze David Vlad

Mergi la inceput