Gravidutze si mamici de CLUJ-41
Raspunsuri - Pagina 6
velenamaria spune:
ptr gabriela77...cred ca poti incerca sa-l contactezi pe dr Luncan Mihai..INSTITUTUL CLINIC DE UROLOGIE SI TRANSPLANT RENAL CLUJ-NAPOCA Str.Clinicilor nr.4-6, tel.192845
Director – Prof.Dr. Mihai Luncan
eu personal nu am fost la el..dar am auzit ca se ocupa de pietre la rinichi....
sanatate multa
Victo spune:
alex, ziceam de stres..pt bebici astia mici..orice ii obosste..simplul fapt ca e atenta la tine, gangureste si zambeste..in sensul asta, nu ca cine stie ce griji ar avea ei micutii..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
GABI eu pt cei 204 am fost la Primarie pe MOTZILOR ...nu ai primit o hartiutza pe care sa scrie perioada in care trebuie sa mergi ?
eu cum am nascut in oct mi a scris pe hartiutz ca mi se vor da banii in 5 sau 6 dec
tu trebuia sa i iei demult ,puiu tau e deja mare
du te la primarie sa vezi cum stau lucrurile
Multzum pt ce ai scris sper sa i treaca repede starile astea ca ma doare sufletul so vad plangand
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
antoni spune:
Lore-mersi mult!
La multe luni,hihi,pt flacaul tau!!!!!!!!!
velenamaria-piti a mea a dormit de 2 ori pana acum pe burti,si atunci din greseala cred.nu-i place.parerile sunt impartite, eu zic ca in cursul zilei poti sa-l lasi linistita,noaptea cred ca si mie mi-ar fi frica.dar altii zic ca poti sa-i lasi din primul moment ca nu se intampla nimic.
Meli +Timea-Larisa
ALEX29 spune:
o tu VICTO dragii de ei ,ma gandeam sa nu fac eu ceva aiurea so stresez ....
GABI nu stiu pe cine sa ti recomand pt sotzul tau ....multa sanatate
ELENAMARIA la multe luni pt voinicelul tau
si eu o pun pe TIADRIS pe burtica dar nu sa doarma ...desi as vrea ...se pare ca nu i mai place ,avea o perioada in care parea f relaxata dormind pe burtica
oricum ai grija pana se face mai maricel
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
bex spune:
hello iar:)
Gabitza, Sara e o dulce, stii si tu si sunt invidioasa ca deja v-ati montat in rochita, eu inca nu am nici una pentru Cari, trebuie sa iau:)
Nu ar fi bine sa incercati direct la clinica aceea de alnga Ing din centru? ce care e in cladire cu RDS si SNSPA? vis a vis de primarie, acolo stiu ca a mers op colega cu ceva probleme de genul asta. eu am avut o litiaza si am scapat de ea cu niste ture de gel de aloe cu merisor sau ceva de genul, dar la baieti e mai complicat, plus ca e piatra, poate ar trebui sa ia si el ceva asa preventiv, pentru viitor...eu am fost la medstar al eco abdominal la Sorina Pop
Alex, zic ca prea multe probleme iti faci...daca nici tu nu esti mami buna...sa fim serioase;) si io astept odata bradutul, apoi sa il impodobim:)
va pup, sunt in zona, dar am facut curatenie, acum papa la cei mai mari;) ma gandeam si o praji? ce ziceti? zilele trecute am facut crema de zahar ars si m-am cam porcit, acum daca fac iar praji..ofof:(
Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
puisorul spune:
Buna fetelor
Noi abia ieri am sosit din vizita in Moldova. Am fost la Suceava la nasi si a fost tare frumos. Si acolo e iarna adevarata mai ales ca am fost si la tara. Mai tarziu o sa pun poze.
In rest toate bune mai putin cu arsurile care ma chinuie indiferent ce as manca si durerile de simfiza. Cred ca o sa am o bebelusa tare miscareata ca cel putin acum e intr-o miscare continua.
Bine ati venit pentru fetele noi.
Tare draguti copilasii vostri, niste dulci
Acum incerc sa ma mobilizez sa fac un pic de curatenie.
Pupici
33+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]
puisorul spune:
Despre rotobil si eu stiu ca nu e bine de folosit pentru ca poate deforma articulatiile coxofemurale si mersul. Mai bine sa mearga cand sunt ei pregatiti.
33+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]
velenamaria spune:
am revenit...incerc sa si gatesc ceva si sa-l si urmaresc pe puiut..inca doarme...maine luam vaccin Pentaxim...ati luat careva? la ce sa ma astept? oare exista ceva efecte secundare?
multumesc
o sa pun si eu poze cu puiul meu..dar astept sa vina sotul acasa sa ma ajute..nu sunt prea priceputa in ceea ce priveste calculatorul si nici nu am timp sa experimentez. :)
CristinaGoji spune:
Meli - si eu am auzit de la persoane avizate multe dezavantaje ale premergatorului si am hotarat sa nu-l pun pe VLadic in el. N-am avut probleme cu mersul, adica primii pasi i-a facut la 9 luni, iar de mers, a mers la 10 luni, ceea ce cred ca e de bine.
Velenamaria - Vladut a dormit pe burtica din maternitate si acum tot pe burtica doarme. Mi-a fost si mie frica la inceput, sa nu se sufoce, dar dupa aia, cand am vazut cat de bine isi intoarce capul de pe o parte pe alta, nou-nascut fiind, nu mi-am mai facut atatea griji.
Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza