Mamici de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna burticutelor!
De multisor va urmaresc dar abia acum am curajul sa ma arat. Am si eu un samburas care se va naste cam pe 16 iunie, numele meu e Andreea, UM 7 sept. voi naste la CFR2 cu dna dr Mihalache Florina.
Am asteptat pana acum fiindca am cam avut emotii, mai intai sangerare de la un hematom, apoi rezultate fals pozitive la hepatita B, in final totul s-a rezolvat, nu am nimic, o sa fac eco morfo pe 17 ian la Iosup si sper sa fie totul ok.
Sexul inca nu-l stim, dna dr zice ca pare fetita dar vedem in ian, fii-mea de 3 ani tot suriora o "simte", eu dupa ce stres am avut vreau sa fie sanatoasa chiar daca nu e baiat.
Andreap, cum a fost la eco la Iosup? Ai dus CD? Eu tot acolo mi-am facut morfo si la sarcina trecuta, de atunci am doar o poza...
Mai sunt fete care nu vor sa faca TT? Eu chiar n-as vrea din moment ce niciodata n-as fi pregatita de altele...
inchei ca m-am cam lungit, va pupacesc si sa aud numai vesti bune de la voi!

Pogonici michttp://bd.lilypie.com/MYQhp2.png
Gogoasahttp://m4.lilypie.com/nzN2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lungimea femurului este unul din parametrii care intra intr-o formula a lor cu care estimeaza greutatea bebelusului.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andora, bine ai venit in grup

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Tanya, Onyx, felicitari pentru fetitze, sa va traiasca, sa fie sanatoase!!!

Ylari, eu chiar ma speriasem aseara de cat de mult misca. Ma gandeam sa nu cumva sa aiba vreun disconfort. Apoi m-am gandit ca mai bine ca misca.....pt ca am intel;es ca vor fi zile, mai incolo, prin luna7-8 cand n-o sa-i mai simtitm asa bine. POate chiar sa treaca o zi sa nu simtitm nimic si atunci sa vezi paranoia!

Andora, bine ai venit! Eu nu am facut nici DT, nici TT, dar ma rog sa fie bine!

Alina 20+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multumesc Gabitza
Aici http://www.awog.it/fl.htm scrie ca e normala lungimea de aproape 34mm la 21 sapt. , deci e totul ok.
Alysh, si eu am facut la fel la sarcina trecuta, acum insa mai stau pe ganduri ca prea insista doctorii... imi pun sperantele ca dr Iosup ar vedea bine de tot orice eventuala neregula... si incerc sa ma imbarbatez singura

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Multumesc pentru lamuriri, Gabitza.

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Tanya, Onyx, felicitari pentru fetitze, sa va traiasca, sa fie sanatoase!!!

Ylari, eu chiar ma speriasem aseara de cat de mult misca. Ma gandeam sa nu cumva sa aiba vreun disconfort. Apoi m-am gandit ca mai bine ca misca.....pt ca am intel;es ca vor fi zile, mai incolo, prin luna7-8 cand n-o sa-i mai simtitm asa bine. POate chiar sa treaca o zi sa nu simtitm nimic si atunci sa vezi paranoia!

Andora, bine ai venit! Eu nu am facut nici DT, nici TT, dar ma rog sa fie bine!

Alina 20+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Asa e, la fel ma gandeam si eu, m-am speriat un pic la inceput, dar dupa aceea l-am luat pe iuby langa mine si ne bateam pe cate un centimetru in plus de burtica sa il simtim mai bine!
gabitzam, merci de info despre doppler! sun acum sa le zic ca vreau si dintr-asta (mi-a masurat data trecuta si doctorita mea aceste valori si mi-a zis ca sunt ok. Mie sincer nu imi place ca ma duc la Medsana pentru ecografia asta, nu-mi place sa merg la alt medic, de fapt. Sper ca dr. Hadi este ok... am citit despre el si de bune si de rele... asta e... doar sper sa nu ma sperie cu ceva ca ma supar si ii dau un pumn in nas (vorba vine... ca nu sunt eu asa violenta)

Pupici la feteeeeee!!!!!

Noi umflam baloane pentru petrecere... ce frumos!!!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Salut!

Mai imi fac si eu aparitia din cand in cand.........Am si eu o intrebare daca a facut sau urmeaza sa faca cineva eco morfologica de trim 2 (4D) cu Pelinescu Oncil de la Medlife? Sunt curioasa cum este ca si doctor????

UFFFF acum ma gandesc la urmatorul control dar mai am pana atunci, adica pe 7 ianuarie.

Andrada79 posibil (inca nu imi vine sa cred ca ar fi baietel desi s-a vazut fff clar ce era de vazut )
http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dragele mele, va salut si eu acum, pe la prinz dupa o alergatura prin oras pentru una alta(sunt in concediu!.Abia asteptam sa intru sa va povestesc ce nervi am avut ieri cu eco la dr Albu. Oof, bine ca e ultima eco sofisticata, alta nu mai fac..
Deci, programata fiind la 13.30 am ajuns in jur de 1 si un pic...A venit aproape de 3 si m-a luat si pe mine pe la 4.30 dupa ce au mai intrat fel de fel de pile venite cu asistente din spital. Mi-e scirba!
Dr Albu mai era cu un dr si surprinzator pentru mine se cam hilizeau(el care-i un tip sobru), dr albu era sfatos cu celalalt, asa incit uita uneori aparatul pe burta mea in timp ce dicuscuta ce celalalt. AM vrut sa-i spun vreo 2, dar m-am gindit ca nu voi rezolva nimic, doar voi creea inca un motiv de indiferenta vizavi de ce vedea acolo.
Nu zic nu a masurat fiecare cm si am vreo 3 pagini de masuratori si 4 ecografii, dar am avut tot timpul senzatia ca nu e focusat total pe ce face
La un moment dat (era la ventriculul lateral a spus ca pare sa fie o problema acolo. M-a intrebat cine m-a mai vazut . I-am spus ca tot el la 13 sapt si dr mea, la care el a spus:ehe de la 13 sapt pana acum...A rugat-o pe asistenta sa-i faca un raport si dupa ce i-a dat tipa un raspuns a zis: "a ,e ok".
Toate au fost in regula pana in final, dar am ramas asa descumpanita cu intrabrea aceea. La sfirsit l-am intrebat daca este vreo problema cu copilul si a spus:" nu, daca era ceva va spuneam"

Deci m-am cam scirbit de atitudinea asta,sper sa fie totul ok, ma gindesc ca daca era ceva dr mea mi-ar fi spus ( ca doar am facut destule eco pana acum)...Ma rog, in final bb e bine, are deja 500gr! Mi se pare mult. David cind avea cu o sapt in plus avea 415 gr. Si toate masuratorile sunt mai mari la puiul din burtica decit erau la david (si aveam cu o sapt mai mult atunci)
Deci e bine. El mi-a lasat DPNul 3 mai cf UM, dar nici nu conteaza in momentul asta prea mult treaba asta.
Deci concluzia vizavi de Albu (eu care-l laudam mereu)o trageti singurele ca eu deja am prea multe concluzii in cap si nici nu vreau sa ma mai gindesc prea mult ca ma enervez din nou.

Acum, despre epilat, cind am nascut prima oara desi eram aranjata m-au mai aranjat ele..Deci, depinde de fiecare cum i se pare ei ca tb sa-si faca meseria. Nici eu nu ma epilez de tot, mai las o fisiuta
Madaluta, rezultatul e bun, felicitari, poti sa-ti iei gindul de acum de la asta.
Andreea, in c epriveste spitalul, n-am decis inca dar probabil Municipal , dar asta o decid dupa sarbatori, sa fac o prima vizita celeilalte dr...Vad ca si MAriuca are laptop, se foloseste de toate activitatile? sau doar cintecele? David nu vrea deloc sa asculte macar alfabetul, numerele, etc, ma dispera
Aaa, si succes mult la eco, sa ne povestesti ce si cum.
Ylari, pupam fata, sa-ti treaca maseluta, capul si toate durerile.
DanaH, hai ca vin eu sa fac pe mosul pentru Alexandru(imi pun barba alba si mustata, un costum si gata, ca burta mare deja am)
Tania,Onyx felicitari pentru fetitze,dragele de ele...vreau si eu o fetitza!!!!
Alysh si bb al meu misca mult, mult, mult, tot timpul si prin toata burtica.
Andora, bun venit

Silvia, Cadinuta, Alysh, Leeloo fetele scumpe.

Gata acum ca termin singura capitolul, dau o fuga pana in piata la cumparaturi si apoi sa il iau pe David de la cresa.Oof si e un friiiiig
Pupici

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am sunat si eu la Medsana, mi-au zis ca spun atunci pe moment daca vreau cu doppler sau nu, imi vor face si poze la babeluna si se inregistreaza si eco pe caseta videooooooooo.... la astia n-a avansat stiinta... unde as putea sa transfer de pe caseta pe cd ecografiaaa????? Deja scap de o problema si apare alta, of, Doamne!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput