Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
onyxg1998 spune:
Simona, ma bucur ca esti bine, dar, sincer daca as fi in locul tau, as mai face o eco, doar pentru linistea mea sufleteasca, sa stiu sigur ca bb este bine, fara probleme.
Se pare ca pana la urma avem amandoua DPN 3 mai.
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
gabitzam spune:
Ylari, atata problema sa ai, ca nu stii ce sa faci cu caseta video ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lilly79 spune:
Madaluta si eu zic ca e rezultat bun.
Tocmai mi-am scos si eu rezultatul si pt trisomia 18 mi-a iesit si mie risc < 1:10000, iar pt sindrom Down 1:4699 (riscul de varsta fiind 1:1127 - am aproape 28 de ani).
Am facut TT doar pt ca mi-a zis d-ra mea sa-l fac, dar acum voi sta mult mai linistita.
Simonacip nu te mai stresa din cauza unui doctor, pt ca asa am facut si eu acum o saptamana
O doctorita la care m-am dus pt eco m-a certat cum am avut curajul sa-i cer sa-si puna o stampila pe foaia pt TT.Nici nu m-am mai putut bucura ca lumea de faptul ca-l vedeam pe bebe pe monitor (noroc ca am avut filmulete si poze si altfel le-am privit acasa, dupa ce mi-au trecut nervii). Conteaza ca bebe e bine. Daca nu ar fi fost, nu crezi ca ti-ar fi spus?
O zi faina fetelor
si concediu placut celor care intra deja in concediu.
Lilly
17+ Bebe
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ylari, atata problema sa ai, ca nu stii ce sa faci cu caseta video
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ha, ha... merci... la fel ziceam si eu, era intre ghilimele (invizibile) cuvantul problema......
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
madaluta spune:
multumewc mult pentru incurajarile legate de TT.Am mai multa incredere in voi decat in asistenta doctoritei mele, care mi-a spus de aseara k e ok.
felicitari noilor purtatoare ce carucioare roz
..asa, asa..sa depasim baieteii...
Madalina
18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna
analisa spune:
buna burtici!
Ma intreb cand o sa scap de griji?!..acum am una noua.Am observat uneori pe hartie dupa ce merg la baie o ..sa-i zic scurgere gelatinoasa.Oare m-am facut cu vreo infectie?Nu ma deranjeaza,nu ma doare nimic,doar chestia aia albicioasa care-mi apre din cand in cand
emycor spune:
Buna fetelor. Am ajuns si noi in sfarsit la eco si o sa avem .....un baiat!!!!! ( rog o fata care stie sa imi adauge si mie un carucior albastru) Medicul zice ce e bine, e mare pr varsta lui, dar asta nu ar fi o problema.
Singura problema ar fi ca placenta mea este cam jos inserata....dar speram sa nu fie probleme.
va pupam pe toate.....
Emy
18+
cleo78 spune:
mai fetelor, tot asha de sensibiloase (ca mine) sunteti?
Tare ma mai afecteaza fiecare problema & grija. Parca nu eram asha acu 1 luna- eram mai viteaza.
Acum astept si rezultatul la triplu test... m-a facut si mama sa plang cu ideea : sa ma mut din bucurresti inapoi cu ea, in Dorohoi, sau macar sa nasc acolo ca sunt medici buni si etc-idei de ale ei.
21+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by emycor
Buna fetelor. Am ajuns si noi in sfarsit la eco si o sa avem .....un baiat!!!!! ( rog o fata care stie sa imi adauge si mie un carucior albastru) Medicul zice ce e bine, e mare pr varsta lui, dar asta nu ar fi o problema.
Singura problema ar fi ca placenta mea este cam jos inserata....dar speram sa nu fie probleme.
va pupam pe toate.....
Emy18+
felicitari pt
; asta cu placenta nu tre sa te sparie, poa mai urca - concomitent cu creshterea uterului+ a lui bb.
21+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
analisa spune:
quote:
Originally posted by cleo78
mai fetelor, tot asha de sensibiloase (ca mine) sunteti?
Tare ma mai afecteaza fiecare problema & grija. Parca nu eram asha acu 1 luna- eram mai viteaza.
Acum astept si rezultatul la triplu test... m-a facut si mama sa plang cu ideea : sa ma mut din bucurresti inapoi cu ea, in Dorohoi, sau macar sa nasc acolo ca sunt medici buni si etc-idei de ale ei.
esti de loc din botosani?