Mamici de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

URAAAA. Am fost la ecograf si este FETITA.La inceputul ecografiei nu vroia sa se arate,a cautat-o si pe deasupra si intravaginal si iar pe deasupra,si pana la urma s-a intors cum trebuia ca sa o vada.
Cand mi-a spus ca este fetita nu imi puteam stapani lacrimile,nu am mai putut sa-i spun asistentei data nasterii mele,i-a dictat sotul meu care era langa mine pe scaun.
Pana acum nu am vrut sa visez ca o sa am fetita de frica sa nu fiu dezamagita in cazul in care imi spunea ca e baiat.
Oricum in drum spre casa (de la Bucuresti la Slobozia)am vorbit continuu pe tema pampoanelor si a moatelor pe lare le voi face fufitei mele.
Mi-a recoltat si sange pentru TT,iar rezultatul il voi avea peste doua saptamani.Sper ca rezultatul sa fie ca la Alexandru ,cu risc ca la fetele de 17 ani.
PUPICI la toate PIERSICUTELE.

16saptamani Alexandru 24-07-2006

http://community.webshots.com/user/ForseaTania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Tania,felicitari ptr.funditza roz!Sarcina usoara in continuare
Ylari....eu am treaba..da' n-am chef..mai am 15-20 min si plec spre eco.
Alysh..asa zicea si sotul meu:si daca zice careva ca nu te lasa?Pai merg frumusel la oamenii de ordine,le arat ce scrie pe pancarda,le arat burta si apoi ii intreb care-i problema domnului/doamnei respective...cu incredere,ca nimeni nu zice nimic,cel putin nu 'pe fata'

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

andreeap, bafta la ecooooo!!!

Fetelor, eu cand m-am programat la eco 3d de trim 2 (pe 9 ian sunt programata) m-a intrebat daca si cu doppler... doctoritza nu mi-a zis nimic de niciun doppler, asa ca am zis "fara doppler". Dar doppler asta ce stie sa faca??? Sa sun sa zic ca vreau cu doppler?

Sau sa o intreb pe tanti doctora inainte? Eu m-am programat la Medsana, si-a mai facut cineva eco acolo? Ma lasa cu Iuby inauntru?

Pupici la fete

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, cu doppler iti vede circulatia in arterele uterine si in cordonul ombilical cred, ii poti asculta inimioara lui bebe.
E foarte important sa nu fie rezistenta crescuta in arterele uterine, ca altfel bebe nu se hraneste bine si creste mai putin.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna, fetelor!

Am venit si eu la serviciu pt lunch-ul de craciun si pt a trimtie cateva email-uri cu felicitari. abia astept sa plec acasa. maine nu mai vin. sper sa ne mutam, in sfarsit.

Felicitari Cenia si TaniaForsea pt fetite. Cred ca deja i-am luat pe baietei, nu? oricum, mai sunt fete care trebuie sa afle culoarea caruciorului.

Andreea si Lori, si eu sunt pitesteanca. Din pacate nu avem cum sa ne intalnim de sarbatori pe strada mare, dar poate in vara, prin iulie-august cand venim sa ne botezam puiul. Ba mai mult, Andreea, cred ca am fost colege de generatie in Balcescu. Parca te-as cunoaste si pe tine, si pe sotul tau, din poze. Ati fost la C, nu e asa? Eu eram la B. Ce mica e lumea... sau ce mare este DC-ul....

Tin pumnii pt fetele care se duc azi la eco. Va asteptam cu vesti bune!

Ylari, sper sa iti treaca repede durerea de masele. Pt mine, cea mai rea durere este cea de masele si cea de ureche. Ma rog, dupa ultima experienta, cred ca a trecut pe primul loc cea de rinichi imi inchipui ce este pe capul tau.

Simona, tare dulcel Davidutul tau! Si ce curajos a fost el langa mos? Alexandru pana anul trecut ingheta cand il vedea pe mos si pe ajutoarele lui de aici (niste spiridusi negri), dar anul asta a dat noroc cu el. Din pacate cadourile o sa le punem noi peste noapte si o sa le gaseasca dimineata. nu cred ca gasim pe nimeni sa il imbracam in Mos Craciun, plus ca imi este tare teama ca o sa se prinda daca o face un prieten; face niste asociatii de uneori ma sperie. ar fi pacat sa stricam deja mitul Mosului.

eu o sa fac bradul anul asta pe 23 seara. sper sa avem timp, mai ales sper sa fim mutati pana atunci. cred ca o sa fie un craciun de pomina, cu brad, luminite, adr fara usi la dulapurile de bucatarie, fara draperii, cred ca geamurile inca murdare.... trebuie sa facem poze multe, sa nu uitam perioada asta.

Problema mea cea mai mare este ca nu stiu cand o sa cumpar cadouri. sambata nu cred ca o sa am timp, ba trebuie sa ma duc si la aeroport sa o iau pe sora mea. duminica sunt magazinele inchise, ar trebui sa ma duc in alt oras, dar nu prea am energie pt asta, mai ales ca este ca la nebuni de agomerat. ar mai ramane luni, dar sunt sigura ca o sa ma ingorp in bucatarie. ca sa nu mai spun ca nu am nicio idee pt nimeni, nici macar pt alexandru. ufff....

Dana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, fetelor,

Mai trecem un carucior roz pe listuta?! Acum m-am intors de la medic si mi-a zis ca are 350 g si m-am uitat pe eco si scrie FL 33,4 mm. Aia o fi marimea? La voi pe eco ce scrie?
Mi-a zis ca este bine, nu este nici o problema, dormea. I-am vazut fetisoara, manutele, piciorusele, inimioara…. Draga de ea!
V-am spus eu ca vin din urma fetitele!
LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi!

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

FL este Femur Length (lungimea femurului).

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, mi-a scris DPN 03-05-2008. Va rog sa mi-l schimbati si pe listuta. Multumesc mult.

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Am uitat sa va spun, mi-a scris DPN 03-05-2008. Va rog sa mi-l schimbati si pe listuta. Multumesc mult.

Pupik de la Onyx si Vlad

Onyx, felicitari pt fetita! avem acelasi DPN. ar fi frumos sa se nasca fetele noastre in aceeasi zi.

Dana 20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

FL este Femur Length (lungimea femurului).

Pai, si aia ce vrea sa zica? Nu prea stiu sa interpretez rezultatele astea!

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput