Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
cenia spune:
Salutare fetelor
am fost la ecograf si am aflat ca e fetita.iuhuuuuu....
nu stiti ce fericita sunt!
asa ca va rog sa tineti scorul corect.
Voi naste la Arrowhead Hospital Phoenix cu dr. Sha
e un indian simpatic, are 20 de ani de experienta, a zis ca are in recod peste 10 000 copii, e directorul spitalului, asta habar nu aveam, nu l-am ales dupa asta ci, in echipa lui e o romanca si am crezut ca voi naste cu ea desi ea ma urmareste.
cam atit de la noi, suntem bine fara greturi, in sfirsit, ci doar o pofta de mincare enorma, deja m-am rotunjit bine la burta la fata la fund, peste tot
dar nu ma pot abtine, daca nu maninc, fac urit. si bineintels ca am pofte pt ce ingrasa: pizza
CamiM spune:
'Neata fete cucuiete cu burtici mari si mici!!
mai apar si eu pe aici sa nu ma dati la disparute dar acum cu sarbatorile astea mi-am luat-o in cap si am plecat la colindat prin magazine numai ( din pacate .. ca la astia nu se poarta altfel de colinde..
)
. Am reusit de i-am gasit cadouri Sofiei si pentru cativa copilasi dar pentru sotz de pilda sunt in pom rau...mai astept.. inspiratia sa ma paleasca..
Si ca vorbesc de inspiratie daca tot o binevoi sa dea pe la mine poate ma lumineaza si in ceea ce priveste numele pentru piscotica din burtik..nu de alta dar pentru Sofia ne-am chinuit pana in luna a opta si abia am cazut de acord acum cred ca o sa fie si mai greu.
Felicitari Cenia pentru printesa..!!

Onyx tinem pumnii la eco si asteptam vesti despre bebe!!
Diana79 tu cum te mai simti? au mai trecut greturile?
acim papusica Nicole!!
Simona super pozele si mai ales protagonistii...
Cum a fost la eco?
Gabitzam nu stiu daca am apucat inca sa iti multumesc pentru ca ai facut completarile la listuta..
multumim tare mult!!
Cami
19+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:
si cu scuze pentru intarziere:

la multi ani Adelina !!

Cami
19+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
andreap spune:
Buna dimineata!
Cenia felicitari ptr.fetita!sarcina uosoara in continuare.
Simona,cum a fost la ecograf?Si ce faci:ramai la spitalul actual sau te muti?Nu ai mai zis nimic..
Madaluta,parerea mea de novice
este ca rezultatul e ok.Riscul 'acceptat' la varsta ta ar fi soft 1:745...tit ti-a iesit risc de doar 1:2656,deci mult mai mic....asta inteleg eu![]()
Eu aseara am fost in Cora la cumparaturi de cadouri,mai ales ptr.parinti,finuti(amandoi finii mei sunt Stefan..).Mariuca are deja laptopul,trenuletul pe sine,mai avem doar o masina despalat de cumparat(in Cora aveau,dar era 100 ron si era IMENSA..ocupa 1/4 din camera
).Al meu sot se rusinase cand eu am inceput sa cer voie la oameni sa ma lase in fata la casa prioritara....se facse miiiiic
.De ce sa-mi fie rusine daca asa scrie ep tablita?Oricum nimeni nu a comentat si eu am platit in 10 min in loc de 2 ore![]()
Azi merg si eu la Iosup la eco de 14 sapt...la 12.30..am emotii..sa-mi tineti pumnii sa fie totul OK![]()
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
madaluta - stai linistita ca e ok, riscul tau individual e mult mai mic decit riscul normal calculat pentru virsta ta!
Eu azi voi fi toata ziua in sedinte - am un cheeeef...va imaginati voi!
Gabriela
17+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
"Neata!
Sper din suflet ca la mine astazi sa fie ultima zi de servici....pentru nu stiu cat timp. Si nici nu stiu daca ma voi mai intoarce la acest job.
In fine, daca maine da sefu o sampanie si'un piscot, n-am cum sa lipsesc, mi-e jena.
Cadina, scuza-ma te rog, n-am vazut cand m-ai intrebat despre LR. Eu intru pe site, imi aleg produsele (le pun in cos) si apoi ma pun ei sa completez cu cateva date de pe cardul cu care platesc. Cand iti faci inregistrarea dai si adresa la care vrei sa primesti coletul, insa el nu ajunge chiar acasa ci la posta de care apartii. Daca mai ai intrebari, nu ezita.
Cenia,, felicitari pentru fetitza.
Andreea si eu vreau sa ma folosesc de casele prioritare, mai ales ca burta mea a devenit foarte evidenta. Mi-e dor sila de comentariile celorlalti. Crde-ma, tu ai avut noroc. Eu pana acum am asistat numai la faze urate cand o gravidutza si-a cerut drepturile la supermarket.
Bafta multa la dr azi!
Alina
20+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
lcazangiu spune:
Neatza mamici cu burtici,
Andreapmulta bafta azi la eco, pei ramane stabilit, mai intram pe net si stabilim o ora cand sa iesim la o plimbarica pe strada mare:) eu te stiu din poze asa ca nu o sa fie prea greu:)
Fetelor nu stiu de voi dar eu abia astept sa treaca si ziua de maine, nu am chef sa fac nimic la munca, decat sa stau pe forum si sa vb cu voi:)
Lori
13+
YLARI spune:
Neatza, fetele!!!
Si eu pe aici... cu vesnica durere de dintzi...
Ieri am simtit bebeluna si pe deasupra burticii, tati era impresionat... Dar avea un chef aia mica de tumbe, ceva de speriat... asa activitate o sa fie de acum la mine in burtik????
Azi am venit la servici ca sa avem de unde sa plecam... activitate zero... aproape zero, bine, ca stau cu voi pe forum, ha, ha, ha...
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)