Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
andreap spune:
Gabitzam,vad ca si tu ai bona..chiar voiam sa intreb alte mamici:dupa nastere,mai pastrati bona?Eu una sunt din Pitesti,deci nu am mama/soacra aproape sa ma mai ajute...plus ca dupa ce voi incepe serv am nevoie de bona.daca nu o ma platesc cateva luni,sigur nu ma va astepta...Odihna placuta!
Lori,vad ca si tu esti din Pitesti..poate ne vedem de craciun prin oras
..eu voi fi cea cu burta care alearga dupa o zgubilitica pe strada mare.![]()
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Eu as tinee-o pe bona noastra pina fac copiii 18 ani
Ne intelegem foarte bine. Din pacate nu stiu cat mai sta ea, cred ca vrea sa se lase de meserie. Oricum, mi-a promis ca sta pina merge Andrei la gradinita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
SilviaPop spune:
sa va povestesc si eu faza jenanta: inainte de cerclaj eram tare stressata, n-am dormit toata noaptea si de constipata ce eram..frica a devenit laxativa. asa ca toata noaptea am facut ture la wc iar dimineatza am vz sange pe hartia igienica. eram stressata de acum sa nu ma scap pe mine pe masa de operatie cat sunt cu anestezia generala si sunt inconstienta. si cum ma gandeam eu la toate astea se trezeste sotul meu si incep eu sa ma plang: uite ce am patit toata noaptea, acum mi-am rupt si fundul, oi fi facut hemoroizi, nush ce am ca nu se mai opreste sangele, imi e rusine, ce o sa zica medicul. la care sotul zice: ei, ce o sa zica..o sa zica ca iti place anal, acum ca nu ai voie normal. si a inceput sa rada de mine
. eu, nu ma gandisem la faza asta, si deja ma preocupa serios problema sa nu creada medicul asa ceva. cu sentimentul asta am urcat pe masa de operatie![]()
in alta ordine de idei, m-am dus cu freza facuta si o tanti cand m-a internat m-a controlat si a zis ca nu e bine, tb sa fiu rasa complet ca altfel se supara medicii. m-a urcat pe o masa si m-a ras dar m-a mai retusat si pe picior ca eu n-am mai vazut in spate si cred ca lasasem o carare si pe acolo![]()
simona, te asteptam cu vesti(bune)

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
YLARI spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
... la care sotul zice: ei, ce o sa zica..o sa zica ca iti place anal, acum ca nu ai voie normal. si a inceput sa rada de mine. eu, nu ma gandisem la faza asta, si deja ma preocupa serios problema sa nu creada medicul asa ceva. cu sentimentul asta am urcat pe masa de operatie
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Foarte tare sotzul tau, ha, ha, ha,.....
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
onyxg1998 spune:
Sa nu crezi ca esti singura care a vazut sange pe hartie, si mie mi s-a mai intamplat si nefiind gravida, mai ales dupa vreo 2-3 zile de “neiesit afara”. Si eu m-am speriat, dar mi-a trecut. Nu stiu daca or fi hemoroizi sau ce, chestia este ca nu ma doare, nu ma incomodeaza, nimic. Tocmai de aceea nici n-am fost la medic, pentru ce? Ma mai spal din cand in cand cu ceai de galbenele.
La faza cu sotul
, ce sa-ti zic, bine ca are simtul umorului! Abia te mai face sa razi nitel, ca e tare important sa mai razi nitel.
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
onyxg1998 spune:
Fetelor, maine ma duc la ecooooooo.
Abia astept sa vad bb-lul!!!!!
Ma simt tare
Pupik de la Onyx si Vlad
aldaesme spune:
Apoi ce sa ma zicem noi astea din "strainezia" cu parintii la mii de km pe cine sa strigam in ajutor
Eu am fost complect impotriva la ideea bona/bunica asa ca am ales optiunea cresa noroc ca am prins si loc. E aproape, pot sa o/il vad de mai multe ori pe zi, pot sa alaptez si e o cresa foarte buna ![]()
esme
cadina spune:
Cleo sa-mi spui si mie te rog ce a zis dr., ca io ma gandeam ca stau inconstienta si alea or fi contractii. Eu zic ca sare bebe p-acolo, ca am vazut la eco ca ar avea loc... si cand colo... am si luat un nos=pa la gandul asta. :D
Alysh, te-am mai intrebat, zi-mi si mie te rog, cum e cu plata celor de la redoute? Platesti livrarea separat, vin acasa, cum se procedeaza....? Scuze daca par cumva anume, dar sunt complet neinformata privind cumparaturile pe net.
Eu nu stiu cand ajung in supermarket, e omor de pe-acum, ma gandeam sa trag o fuga intr=o noapte pe la 2-3 ca oricum ma trezeste bebe p-atunci si tot nu pot dormi o ora cel putin.
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by cadina
Cleo sa-mi spui si mie te rog ce a zis dr., ca io ma gandeam ca stau inconstienta si alea or fi contractii. Eu zic ca sare bebe p-acolo, ca am vazut la eco ca ar avea loc... si cand colo... am si luat un nos=pa la gandul asta. :D
Alysh, te-am mai intrebat, zi-mi si mie te rog, cum e cu plata celor de la redoute? Platesti livrarea separat, vin acasa, cum se procedeaza....? Scuze daca par cumva anume, dar sunt complet neinformata privind cumparaturile pe net.
Eu nu stiu cand ajung in supermarket, e omor de pe-acum, ma gandeam sa trag o fuga intr=o noapte pe la 2-3 ca oricum ma trezeste bebe p-atunci si tot nu pot dormi o ora cel putin.
Cadina, eu cand am cumparat le-am platit cu cardul de la banca, si stiu ca mai poti plati si cand le primesti, dar trebuie sa platesti un comision (la noi sunt 5 euro), sau sa le dai un nr. de cont de unde pot ei sa-si traga banii. In general, iti trimit hainele dupa ce au luat banii, exceptand in cazul in care le platesti cand le primesti ori acasa ori la posta, unde spui tu ca vrei sa le primesti.
21+Pupik de la Onyx si Vlad
madaluta spune:
Am primit si eu rezultatul de la TT, dar nu stiu daca sa ma bucur sau nu.. sa va spun de ce si poate ma ajutati voi..
In rubrica pt defect de Tub neural si Trisotomie 18 scrie clar:screen negative,, risk <1:10000
dar in rubrica pt Sindromul Down, nu este acest verdict de negativ, ci spune k riscul de varsta( eu am aproape 32 de ani) este 1:745, iar cel individual este de 1:2656
Ce parere aveti? e un rezultat bun?
l-am trimis pe sotul meu la doctorita , dar nu a gasit-o. era doar asistenta , care i-a spus k este foarte bine.Dar eu totusi am un cui in inima, k de ce nu scrie tot negativ si la Sindromul Dw...
Madalina
18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna