Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13
Raspunsuri - Pagina 7
Marina_1609 spune:
salut gravidutelor!
vreau si eu sa ader la comunitate
m-am tot plimbat zilele astea pe forum si am incercat sa leg doua vorbe insa nu am fost in stare. din pacate am o stare d rau ceva de nedescris. Disgravidie emetizanta..... am stat o saptamana la perfuzii de m-am plictisit de atata stat. acum sunt acasa si stau cu nodul in gant si incerc sa rezist ca nu vreau sa ma intorc la patul de spital
datele mele sunt
DN 16.09.1984 UM 8.11.2007 DPN 14.08.2008
Didi81 spune:
cristina_26, si eu mi-am pus problema cu miscarea si sportul, pentru ca de obicei ma duc la ski iarna - din pacate iarna asta o sa cam sar peste . Doctorul mi-a zis ca in timpul unei sarcini fara complicatii se pot face foarte multe, aproape ca si in restul timpului; el zicea ca pot chiar sa si skiez, pe partii usoare si cu grija, dar parca nu prea indraznesc... In schimb cred ca e chiar recomandat innotul, eu ma mai duceam uneori la bazinul de la Hotel Parc, langa Herastrau (aveam abonament acu 2 ani, de la vechiul loc de munca); cred ca o sa reincep sa ma duc acolo.
In rest plimbari pe jos cat cuprinde .
Didi 9+
medeea_vs spune:
Fetele am si eu o intrebare la voi. A avut vreo una dintre voi pete maronii la data cand trebuia sa vina CM_ul? Mie trebuia sa-mi vina astazi dar nu am nici un simptom in afara de aceste pete. Sanii sunt umflati si tari de la ovulatie pana in ziua de astazi, burtica nu ma doare. Am facut test dimineata si mi-a iesit negativ. Oare sa mai sper?....
3+ (DPN = 27.08.2008 - de ziua mea)
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
Irda spune:
Medeea......pana nu e roshu, mai sunt sperantze!
Bafta multa sa fie cu okishori!
Eu am avut pete de implantare roz-maronii dar inainte de data la care trebuia sa-mi vina cu vreo 3-4 zile! POate iti pot spune fetele mai multe!
Sus inima...poate a venit deja Mos Craciun la tine!
Rain.....bun venit iubita! Dr Nayel Isreb e un meseriash in sensul bun al cuvantului si un OM in primul rand! Am nascut-o cu el pe Dari, gaza mea mare, am trecut impreuna prin 2 sarcini pierdute anul asta si acum ne vedem cu drag la bebe2! Raspunde la tel cand il suni si te linisteste ceva de speriat (eu cam de asta am nevoie de la un dr ca-s cam dusa de-atata stres de cand cu pierderile de sarcina!) Abia astept sa ne "vedem" pe la cabinet cu burticile!
Tuchi.....multi pupicei! O sa fie bine! Te asteptam sa ne anunti la ce odisee o sa fii cand va veni vremea de bebe!
Irda Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
AnnaBaby spune:
Medeea poate ai ovulat mai tarziu iar petele sunt semnele de nidare a samburelului. Si eu le-am avut de credeam ca a venit CM, drept pentru care nici n-am facut test vreo 2 zile dupa. Apoi, daca am vazut ca nu se mai intampla nimic, hopa la test si a fost sa fie.
Asa ca nu-ti pierde speranta, si cu ajutorul lui DD o sa vii in curand
la odisee. Noi te asteptam cu drag.
Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze
medeea_vs spune:
Multumesc fetele pentru incurajare. Ce frumos ar fi sa vin printre voi.
4+ (DPN = 27.08.2008 - de ziua mea)
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
AnnaBaby spune:
Marina bine ai venit la odiseea noastra, sa dea DD sa fii sanatoasa si tu si BB mic. Imi pare rau ca nu te simti bine si ai fost nevoita sa stai in spital, sa speram ca de acum iti va fi mai bine ca sa poti sa te bucuri de sarcina si de sarbatori
Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze
Marina_1609 spune:
sper si eu sa ma pot bucura de sarbatori dar din pacate se cam dau planurile peste cap. vrem sa mergem de craciun in Bacau dar mi-e teama ca iar fac vro criza si nu stiu cum ma descurc acolo... Stie cineva o clinica particulara cu program non-stot si un medic de treaba la care se poate apela in caz de urgenta?
turturica spune:
lori, ma bucur ca nu-s singura care sare pe barbat. Din fericire, visele mele erotice sint tot cu hazbandul din dotare, asa ca nu ma simt vinovata ca sar pe el dupa ce visez tot felul de prostii
Fetelor, ca tot ati vorbit de sport, mie doctorul mi-a zis ca e ok. Eu mergeam si inainte la sala si am de gind sa merg in continuare, mai ales ca ma simt bine. N-o sa exagerez cu efortul, dar cred ca e bine daca fac in continuare un pic de miscare. Noi am programat inainte de a sti de sarcina o vacanta la schi, asa ca mergem. Daca schiez pe pirtii usurele sper sa fie in regula.
tuchi, imi pare rau sa aud de probleme, dar sint convinsa ca acuma o sa ramii mult mai usor insarcinata, corpul e pregatit pentru o sarcina. Sper sa te vad cit mai curind inapoi la odisee
M&M spune:
Marina, bine ai venit!!! Ufff, ai grija de tine si sarcina cat mai usoara in continuare!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s