Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13
Raspunsuri - Pagina 6
tuchi123 spune:
Buna ziua fetelor si bun venit viitoarelor mamici!
Ma bucur sa vad ca nu mai sunt probleme si totul este in regula;maine am sa ma duc sa fac chiureajul cu anestezie generala caci imi este frica de durere, dupa care tr. sa fac pauza de 3 luni si apoi sa incerc iar...daca mai vrea Dumnezeu sa raman insarcinata...
Va urez unmai bine si
Tuchi123
Caprioara spune:
Fetele, am fugit in pauza de masa si mi-am luat pantaloni de gravida, sunt asa de incantata de ei ! I-am luat de la Rococo de la Piata Victoriei, sunt de stofa neagra, pentru serviciu.
Dar sa va spun de ce i-am luat: azi dimineata, am constatat ca pantalonii mei de la singurul costum in care mai incap fara sa ma jeneze au crapat un pic intr-o parte la aripioare , de a trebuit sa caut la colege ata si ac sa-i prind. De unde rezulta ca am pus ceva pe mine, iar burtica incepe sa se vada. Si nu mi se pare numai mie, pentru ca ieri m-am intalnit cu o colega cu care nu ma vad prea des, care nu stia ca bebe 2 e in burtica, si care se tot holba la burta mea cat am stat de vorba, pana ce nu a mai rezistat si m-a intrebat, mai pe ocolite, cu al doilea copil ce facem, mai facem sau nu??? Si atunci i-am spus ca e in burtica si a recunoscut ca i se parea ei ca nu-s cum ma stia, ca e ceva ciudat cu talia mea...
Maine implinim 11 saptamani .
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
AnnaBaby spune:
Caprioara spune-mi si mie cum arata pantalonii de gravide din stofa? Nici nu stiu ce ar trebui sa caut iar eu la serviciu nu ma pot imbraca decat business, in costum si camasa, nici vorba de salopeta sau bluze largi.
Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze
Caprioara spune:
Pai sunt cu talie inalta, au la spate elastic, iar in fata o bucata de material supraelastic (tot culoarea pantalonilor, ca o garnitura) care se intinde pe masura ce creste burtica. Nu au fermoar. Iar elasticul din spate il poti regla, ca are un nasturel si din loc in loc pe el are gaura sa pui nasturelul, asa ca il strangi sau il largesti cat iti trebuie. Aveau si din stofa mai groasa si mai subtire, dar eu mi-am luat negri, mai subtirei (din vascoza cu poliester), ca pun dres pe dedesubt daca e nevoie.
Sunt pe masuri, eu mi-am luat 40, pentru ca 42 parca erau prea mari acum, si au costat putin sub 1 milion.
Dupa anul nou o sa mai merg pe acolo sa vad ce imi mai cumpar, poate niste blugi pentru timpul liber, niste pantaloni de stofa gri si niste bluze pentru birou.
Au si site www.gravide.ro/" target="_blank">aici.
quote:
Originally posted by AnnaBaby
Caprioara spune-mi si mie cum arata pantalonii de gravide din stofa? Nici nu stiu ce ar trebui sa caut iar eu la serviciu nu ma pot imbraca decat business, in costum si camasa, nici vorba de salopeta sau bluze largi.
Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
maryb spune:
didi81, eu cand am fost la eco la 6 saptamani dupa UM, de fapt sarcina corespundea la 5 saptamani, deci am ovulat mai tarziu decat credeam eu....asa ca nu te speria de aceasta diferenta la tine de 4 zile....oricum dr. mea mi-a spus ca o sa-l facem noi mare pe bebe....am trecut deja pe vitamnine centrum materna si sper ca bebele meu sa recupereze incet incet diferenta asta.
maryb 6+ cu mic
comoara mea
AnnaBaby spune:
Caprioara multumesc pentru lamuriri. O sa caut in oras ceva de imbracat. Deocamdata la mine nu se cunoaste prea tare, doar ca m-am ingrasat cu 3kg si ma cam strang hainele.
Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze
M&M spune:
AM si eu o intrebare. Voi ce miscare faceti in perioada asta; eu sunt o fire mai activa, nu pot sta fara sa fac sport , sa dansez , sa ma misc!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s
M&M spune:
Tuchi,
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s
madina71 spune:
Buna fetele!
Tot citind pe aici mi-am dat seama ca Sibylle n-a mai dat nici un semn de viata de cateva zile...ce-o fi cu ea? SA speram ca este bine...
Bun venit noilor gravidoase, vad ca ne inmultim pe zi ce trece!!!! "Misto!", vorba cuiva....
9 sapt. si (20.01.2007)