Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13
Raspunsuri - Pagina 5
turturica spune:
Fetelor, ce ritm aveti, de cind n-am mai intrat ati mai terminat un capitol.
Eu recunosc ca nu reusesc sa tin pasul cu voi, la job nu reusesc sa intru decit in pauza de masa, iar seara nu mai am energie pentru forum. Insa o sa incerc sa intru mai des, ca altfel pierd complet noutatile, cum ar fi faptul ca avalon e insarcinata !!!!!!!
Doamne, ce bine-mi pare, nu-mi vine sa cred si nu-mi vine sa cred ca sintem colege de odisee.
Dupa cite nopti albe am mai facut la endometru, asta chiar e o o veste extraordinara. O sarcina usoara iti doresc, avalon, sint convinsa ca o sa ai un bebe sanatos si luptator precum mamica lui
Bun venit si fetelor noi, ce fain ca ne inmultim.
Eu am fost ieri la doctor si mi-am vazut simburelul !!!! Am si-o poza cu el, un punct negru acolo. Doctorul a zis ca totul e bine, e asezat cum trebuie si cam asta e tot, am voie de toate, maximum 3 cafele pe zi, vin, dar nu prea des, sport si secs cit timp nu singerez. Am impresia ca e cam relaxat doctorul asta al meu, chiar asa nici o restrictie, nimic?
Eu ma simt bine, exagerat de bine, n-am greturi, n-am oboseli din astea de gravida, doar sinii ce-mi crescura un nivel imbucurator. In schimb am vise erotice la greu, mai are cineva parte de asa ceva? O sa fac un copil obsedat sexual in ritmul asta. Serios, nu stiu care-i treaba cu hormonii mei ca mi-s tot pe invers.
Intrebare intrebatoare (probabil ca s-a mai discutat, dar n-am prins eu): cam cind ar trebui spus la servici de sarcina? Aici nu e cazul de nimic legal, insa ma gindesc sa zic inainte sa fie evident. Dar cum nu sint decit in saptamina a sasea, mai vreau sa astept. Ce ma sfatuiti?
Pupici si spor (nu prea mare, ca s-apuc sa citesc si eu) la scris
Didi81 spune:
Bun venit noilor burtici!
Irda, felicitari! ma bucur pentru tine, am vazut pozele si sunt super
Eu deocamdata am o singura poza facuta la ecografie transvaginala, la 7 sapt si 5 zile; bebe avea 1.33 cm. In continuare nu mi-e foarte clar cand o sa mai fac eco, pt ca plec maine in concediu si ma intorc de-abia pe 8 ian. Ma intalnesc maine cu medicul, sa vad ce zice.
Didi 9+
motanik spune:
Dupa 12 saptamani scade riscul de avort spontan asa ca e indicat sa asteptati pana atunci ca sa dati vestea la munca. Asa am fost sfatuita si eu.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Didi81 spune:
A, si inca ceva referitor la varsta sarcinii: cand am facut eco transvaginala, aveam 8 sapt si 2 zile conform UM, dar din ecografie sarcina a fost evaluata la 7 sapt si 5 zile. Vi se pare ok?
Cat despre anuntat la serviciu, eu am de gand sa anunt cand ma intorc din concediu (o sa fiu in sapt 13-14).
Didi 9+
turturica spune:
motanik, didi, mersi de raspunsuri. Atunci mai astept pina la sfirsitul lui ianuarie ca sa fiu sigura ca totul e ok. Desi eu sint optimista si sint convinsa ca totul va fi ok.
didi, mie nu mi se pare mare diferenta de zile, poate ai ovulat mai tirziu decit credeai si din cauza asta o fi diferenta de citeva zile.
M&M spune:
quote:
Originally posted by julia_popadiuc
buna fetele!vreau si eu in listuta de mamici de august.
va dau datele mele:
UM:12 nov 2007
DPN: 22 aug 2008
am 26 de ani si amun nazdravan de 5 anisori Alex-Raoul nascut in 22.sept.2002.
sa ne auzim cu bine!pupici la burtici!
Bine ai venit!!! Sarcina usoara ; avem aceeasi UM!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s
AnnaBaby spune:
Didi cred ca nu e cazul sa-ti faci griji, pentru ca la urma urmei diferenta e de doar cateva zile. Si oricum nici un bebelus nu creste ca dupa carte, standard. Fiecare are ritmul lui. De exemplu mie la 6 sapt mi-a spus ca are 18mm in timp ce toate celelalte fete aveau 5-6mm. Deci dupa numaratoarea zilelor poate avea o varsta si dupa nivelul de dezvoltare alta. Cred ca ne stresam prea mult de zile si mm. Daca doctorul nu e ingrijorat nici tu nu ar trebui sa fii.
Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze
lcazangiu spune:
Turturica apropo de visele erotice, vreau sa spun ca eu le am in aproape fiecare noapte, crede-ma ca de obicei nu sunt asa, ca sa nu mai spun ca as face prostioare si-n culcare si-n sculare :) sper sa treaca cat mai repede ca l-am cam speriat pe al mei ce-i drept!
referitor la anuntatul la munca eu am facut-o pe la 2 luni si ceva, pt ca trebuia sa ma duc la buc la analize si mi-am luat doua zile libere, care sunt platite pt ca avem acest drept ca viitoare mamici!
pt proaspetele mamici bine ati venit sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Lori13+
AnnaBaby spune:
la capitolul vise si eu sunt campioana. In fiecare noapte visez fel si fel de bazaconii, care de care mai ciudate. Curios este ca nu visez nimic despre bb.
Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze
Didi81 spune:
Multumesc de raspuns turturica si AnnaBaby. Nu imi faceam cine stie ce griji, pentru ca, asa cum spuneti si voi, nu e diferenta mare ; doar ca observasem ca multora dintre voi vi s-a intamplat fix invers, sa fie copilul ceva mai mare decat era de asteptat. Oricum, sunt convinsa ca totul e ok.
Didi 9+