Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 8
doinabita spune:
Buna sexoaselor!
Liana, ce bunatati ai facut tu acolo?

Georgi ce scumpete de fetita ai!!!

Monica daca ai linkul de pe net de la emisiune sa mi-l dai si mie.Ca s-a inregistrat nasol....
Fetelor , cafeluta e servita!!!!

eu mai sunt inca internata , teoretic...practic...nu!
Va pupppppppppppppppppppppppp!
Doina Bita
gusta spune:
Neatza.
Danelutza ieri am plecat si am avut un drum cu peripetii si a trebuit sa astept olandezu sa ma ia de pe o banca ca eu numai stiam unde sunt
.Asa imi trebuie daca plec prin alte orase si nu ma duc direct in statia de bus si mai incerc si altceva.
Monica nu ma supar eu l-as pune sa se intrece dar ce sa faca el la varsta lui de 48 si se simte de 100.Pierd din prima asa ca mai bine eu il prezint ca olandezu ii fac reclama buna da nu il las prea mult din mana
.
Liana nasol cu dieta de sarbatori da tu tine in continuare si ce crezi ca te ingrasa da-mi mie sa pap sa ma fac macar mai mare ca sa am de unde da la anu jos.
Slimatei hai ca incep sa fac galerie.
Doina multa sanatate.
Pufymic sper sa castigi si sa primesti cadoul.
Georgi am si eu una bucata copil care nu intre in tiparele de copii normali.Unde ati mai auzit sa ma dea afara de la gradi si aproape sa planga ca trebuie sa plece de acolo.Pai ce ii fac eu acasa de e asa rau.
Danelutza noi ne mai jucam cu papusi,caini si caluti care are o hergelie.Mai plimbat carutu papusilor prin casa,desenem mai vedem ceva la tv si mami se roaga tot timpul sa se faca ora de culcare.Mama bolnava la cap sunt da sincer uneori ma depaseste situatia.
A si ca treaba sa fie bine avem invitati pe 24 ideea domnului si acuma sa vad eu pe unde scot camasa ca cica trebuie sa fac diferite lucruri iar eu deja am lista pe care s-au mai adaugat si lucrurile astea si deja imi cam pierd zambetul.
Marilena si Mara Augusta
mikiriki spune:
neatza
Doina multa sanatate.
Monica sa porti sanatoasa bluzitza.
Georgi am vazut pozele. Foarte frumoasa e printesa ta.
Danutza cum esti? de ce nu stai cumintica?
Liana mooama ce meniu ati avut ieri.
Gusta pune-ne o poza cu olandezu´ ![]()
Ioana eu am votat de mult timp. sper sa castigati aparatul. ce mai fac gongolinii?
Nu mai stiu ce-am citit. Sunt zombie, aseara am ajuns tarziu si azi merg la munca de la ora 12. N-am primit liber.In 27 dec. am intalnire pt. job si daca iese ok imi dau demisia aici. Jobul e in alt oras ( 30 de min cu trenul) , dar decat sa ma prosteasca pe fata....mai bine renunt aici.
Stefania
azi e ziua cea mare
Va pup
Miki
mikiriki spune:
Miha ce nazdravanii mai face Robert? cum e Amira?
Mirela sa ne pui poze. Ce face Robert? Cum esti cu studiile?
Olgace mai face Toni? Mai spune-ne de tine. Cum esti cu jobul?
Mi-am mai amintit ceva in drum spre dus ![]()
Miki
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Vezi ca fetele nu se dau in laturi, vor sa vada toti barbatii craciunitelor sexoase, l-am aratat si pe al meu, chiar daca e cam expirat
Vaiii...cum poti sa spui asa ceva? Cuscru stie ce scrii tu aici?
dar nu se cade mey ca suntem in familie...Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
pufymic spune:
u all gagici sexoase!
Am cateva poze de la serbare....scuzati calitatea...www.pufymic.info/thumbnails-42.html" target="_blank">aici sunt!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
mariussimiuc spune:
Stefania,nastere usoara! 
Miki,multumim de intrebare.
Amira se lupta cu un pic de colici,iar Robert...ca de obicei,cand e cuminte ca un ingeras cand mai ceva ca un impielitat.
Ieri a fost cu bunica la un Mos Craciun,la un kidsland.Si s-a dus la el (nu ma asteptam la asta,credeam ca o sa se inhibe sau ca o sa-i fie frica) si i-a spus: "da-mi te log o bomboana,ca am fost copil cuminte si zic si poezia"
Si Mosul il intreaba daca numai atat vrea. Mare greseala...
ca imediat a inceput sa-i turuie lista.
Doina,multa sanatate.
Acum inainte de sarbatori...
N-am reusit sa vad aseara emisiunea cu Dan,ca am fost sa vedem de restaurant pentru cumatrie. Vreau si eu link-ul daca-l ai.
Cuscra,io stiu ca Olga e o fata super
da' surprinde-ne si pe noi. ![]()
Pupam dulce dulce fulgusorul de nea. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
OlgaTarziu spune:
Apoi Miha, am primit o felicitare super.Eu ca o magarita fara timp si minte nu am trimis.
Miki Tony e tot zapacitul insomniac pe care il stiti. Doar ca acum e super dulce ca-mi face dovada ca e destept, minune in care nu mai credeam. Turuie, construieste, se catara, sare, face prostii in continuu. Iar jobul... In fiecare dimineata ma trezesc hotarata sa-mi dau demisia. E un stres frate de ma imbolnavesc. Nu am timp de nimic.
Danelutza spune:
... sint intreaga, inca...
Dimineata am calcat, apoi am reusit sa fac papita, la masa Isabella a inceput sa arunce tot pe jos, m-am ridicat s-o iau de mot si... am alunecat pe parchet, tot in miini 
Va tuc, cetesc si scriu dupa ce facem nanita, sa-mi mai treaca durerea ![]()