Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:

Hai Stefaniaaaa

hai ca va fi bineeeeee

Danelutzooo cuvantul "expirat" nu exista![]()
va pup pe toate..sunt pe-aci![]()
revenii
ca vazui fulgul de nea..moamaaa ce frumoasa e..bree Georgicoo ce a crescut..o pupppp..
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
georgi75 spune:
A crescut bay...a crescut.Ma gandeam azi ca maine poimaine ma auzi ca e in clasa I ... si tot asa 
Stefania te sustin si io

monica-elizabet spune:
fusei sa-mi iau bluza...acu' stau linsitita ![]()
am mai luat si ce mai trebuia de mosh...sa ne fii vazut cum ii ascundeam pe astia mici de tati(care mai cara cate ceva la masina)
dar am terminat si cu cadourile si cu platala petrecere...
mai avem cateva cumparaturi de papa si in rest...poate a vina Craciunul ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
pufymic spune:
Helau!
Vine bebe de slimatei(ca am vazut ceva majorete pe aici...
....inca n-am citit din urma ca n-am apucat!)?Stefania [majoreta[!
Mirela parca tu(sau Monica?) ma intrebai pe ce loc suntem la concurs...tot pe 2 si dc ramanem pe 2 pana la final castigam un aparat foto!Si sincer tare bine mi-ar prinde...![]()
Na am fost si noi azi la urlo-serbare....pai cum sa-i zici altfel cand pruncii se intreceau care mai de care sa planga mai tare...
....o sa pun si vreo 2 poze ca n-avem mai multe(vizibile-ca-s facut ce tel. mobil)...dar abia maine dc am timp!
Ma retrag in depou....noapte somnoroasa!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
monica-elizabet spune:
cuscraaaa...ce frumoasa-i fulguleatza mea norutza
tare faina a fost serbarea voastra...sa va fie de bine 
ioana...tare faza cu urlo serbarea
si asteptam cu interes pozele
stefania, tinem pumnii maine...Doamne ajuta...faci ceza sau iti provoaca nasterea? 
Daneluta, bine ca are cine sa-ti face de papa 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by georgi75
A crescut bay...a crescut.Ma gandeam azi ca maine poimaine ma auzi ca e in clasa I ... si tot asa
Stefania te sustin si io![]()
Georgiana-mami de Stefania
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
io abia astept sa joc la nunta
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul

georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Liana30quote:
Originally posted by georgi75
Stefania te sustin si io![]()
io abia astept sa joc la nunta
Aoleeeeu...iti dai seama ce babe vom fi atunci?
Apropos de urlatoare...La noi nu a plans nimeni.Adica un baiat imbracat in iepuras s-a trezit asa pe la mijlocul serbarii ca nu mai vrea sa spuna rolul si a trecut langa mama pe bancutza

Alta fetitza spunea asa frumos poezia in timp ce-si ridica fustitza in cap

Alta a pierdut coronitza din cap si tot spunea "ia uite mie mi-a cazut asta...io ce fac acuma?"

Una peste alta am dat din plans in ras si invers.
Cea mai mare surpriza a fost ca nici unul nu a plans cand a intrat moshul.Toti erau asa de incantati....Ma gandeam in momentul in care fi-mea va afla ca nu exista Moshul

monica-elizabet spune:
eu deja de la anul nu-l mai las sa-l vada pe moshul(pe alex) mai bine ii pun cadourile la brad si gata...ca daca nu este unul autentic imbracat klumea trezeste numai suspiciuni ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post