Craciunite casnicute sexy(151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sal si de la noi.
doina - multa sanatate. n-am vazut emisiunea...n-am stiut.
bey, a aparut cuscra-mea si voi va luati de ea????
in alta ordine de idei...sunt un car de nervi! pe toata lumea....am primit raspuns de la anl, ca cica nu vor sa dea drumul la lift pana nu se platesc niste sume care sunt stranii, eu cred ca sunt de la diferente de curs, dar oricum nu prea au nici o logica. si evident, nimeni nu vrea sa dea banii aia. asa ca nu-mi ramande decat sa si sa . din pacate, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
....
Stefania,asa bunaciune de sot ai,care stie sa gateasca,si-l tii ascuns?
Ai fost azi la dr?Ce ti-au spus? Eu te inteleg foarte bine.Aveam 37-38 de saptamani si nu mai puteam,voiam sa se termine,daramite tu la 40...

pardon 41..si inca tot aici...

mai avem putin...putin... cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
...
stefania, sotul tau e italianu' avem si olandezi si italieni...care mai de care mai priceput

da' de unde atata italian..astai romanu' lu mama....cred ca nici el n'ar vrea sa fie ca astioa de'aici...sunt niste imputiti unii...

dar ii place ca si mie sa gateasca din acelasi motiv... ca ne place sa papam..deci..tb sa facem....

mai avem putin...putin... cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
.............

Stefania baga reteta de rulada, ca arata bine, sau pune-l pe sot sa scrie . Ce ti-a spus doctorul, iese bebelul la lumina singur, sau il scoate fortat ?

daca ma crezi e reteta obisnuita de piftele... invelita in aluat de pizza deci nu's chiar asa inspirata..da' daca vrei neaparat o scriu .........asta ca sa mai scap de emotii...

puteti sa incepeti galeria..puneti majoretele ... sa-mi tineti pumnii... caci maine tb sa ma internez....fortat.. in sfarsit si-au dat si ei seama ca e tarziu......asa ca tb sa dorm si sa ma odihnesc in seara asta bine ca sa fiu fresh... cine o putea... incep emotiile.... sper sa nu intru in panica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gataaaaa....emotii cat casa...ras la greu....o minunatie de copii
Incarc poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Stefania italianul meu face papa buna, de la el am invatat si eu multe retete.
Facem galerieeeeeeeeeeeeee

Hai Stefania, apare bambina !

Mama, 41 de saptamini, dar ce asteapta medicii de acolo ? Sa stii ca e baiat, daca-i place sa stea asa mult la caldurica.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Gabitza impusca-i mama, asta numai daca reusesti
Cind bagi poze cu printesa, alea cu botezul ?

Monico nu eram pe faza cind ai spus ca arunci papita si la mine, asa ca s-a sacrificat sotul sa gateasca si in seara asta, doar ca eu am mizgalit farfuriile si le-am aruncat in masina la spalat. Miine seara trebuie sa fac singura de papa, ca soata pleaca la Roma pe la prinz si se intoarce joi seara.

Georgica asteptam poze de la serbare, bineinteles si una sexy cu mustatea.

Gusta tu ce idei de joaca mai ai cu Mara, ca pe mine ma omoara Isabella, toata ziua ma spala pe cap, imi da in canita ei catte (cafea), lapte, apa iar cind ma plictisesc si-i spun ca nu mai vreau, incepe "mama, tupin", adica putin si dupa aia ma lasa in pace.

Doina sanatate multa, stiu cum e sa ai probleme cu rinichii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

daniela multumesc...

da' bate te peste gura cu baiatul..ca eu is pregatita pt fata.. si www.flickr.com/photos/13068460@N06/1855854778/in/set-72157602902881539/" target="_blank">hainiti tot roz are..si in plus....n-am nici nume de baiat.... mi-a trecut si mie prin cap..dar a zburat repede ideea....

Mergi la inceput

Io zic sa pregatesti si nume de baiat, iar hainutele o sa le folosesti oricum, ca sint pentru bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danelutza - pai inca n-am poze...va anunt eu cand le pun, stai linistita!
stefania - eu ti-am pus marjoretele la celalalt subiect..stii tu unde!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput