Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 9
gusta spune:
Am fost si noi la piata si am inghetat.
Olga lasa ca recuperi noptile nedormite cand se insoara baiatu daca nu iti face un nepot si atunci o sa fie ceva.
Miki sincer nu am poze cu el incerc sa-l conving sa ii fac o poza si atunci am sa-l arat.
Danelutza sincer chiar ca o cauti cu lumanarea si nu o gasesti.
Chef de treaba nu am si as avea destule de facut .
Marilena si Mara Augusta
mariussimiuc spune:
Olga,ma gandeam eu ca despre felicitare este vorba
dar am zis ca macar asa te mai fac sa vii pe la noi sa mai zici cate ceva.

Cuscra,ce-i cu tine zilele astea? Numai de cazaturi te tii? Offf...Multi pupici la tine sa treaca durerea repede. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
Stefania, sunt cu gandul la tine 
Danelutza, imi imaginez scena
offf...ai grija de tine normal ca acum te dezechilibrezi mai repede ca stai cu mainile altfel.
Doina, nu stiu ce se intampla ca nu au bagat astia de la antena1 emisiunea...ba mai mult a disparut toata arhiva de emisiuni 9595...dar eu intru in fiecare zi si cum apare iti zic si-ti trimit pe yahoo unde o gasesti, ok?
intri pe w.. antena1.ro apoi te duci pe webcast in stanga si in josul paginii apar toate emisiunile inregistrate de la ei...printre care era pana ieri si 9595...apoi dai arhiva emisiunii si cauti emisiunea de ieri...
sia bia astept sa-l vad pe danutz...numai bine
ioana, sa va fie de bine serbarea...ce elegant e pustiul tau
de frumos nu mai zic...amandoi sunt niste papushele
Miha, super...pai daca moshul l-a intrebat normal ca a zis
prichindeii
gusta, daca ai fost la piata n-ai gasit niste matze sa-mi aruci si mie..
ca eu tot caut si nu gasesc 
pe toti
miki,
hai ca-ti trece tie supararea si nu te mai muti de la servici ![]()
Olga, ai rabdare cu piticul
...asa a fost si alex al meu...pana la 2 ani jumate m-a chinuit cu somnul
stii ce-ti trebuie tie? bb2...ca e o compensatie...o sa fie cuminte la somnic...asa a fost ruxita mea ![]()
georgico...hai ca mai ai 2 zile
la noi bate vantul si sta sa ploua...m-am saturat de ploaie...bine ca macar e cald ![]()
va pup pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Danelutza
Vezi ca fetele nu se dau in laturi, vor sa vada toti barbatii craciunitelor sexoase, l-am aratat si pe al meu, chiar daca e cam expirat
Vaiii...cum poti sa spui asa ceva? Cuscru stie ce scrii tu aici?Eu as zice ceva
dar nu se cade mey ca suntem in familie...
Spune ca m-ai facut curioasa

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cuscra,io stiu ca Olga e o fata superda' surprinde-ne si pe noi.
Se vede ca la tine ajunge mai greu postasul

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Apoi Miha, am primit o felicitare super.
Daca nu spuneai, nu prindeam despre ce e vorba, deh, batrinetile

Liana30 spune:
las aca zic io ca la mine merge ca nu-s din familie
arata bine italianu
bine..bineeee
georgiii baba vei fi tu
ca io voi fi tinerica rauuu![]()
io l-am vazut pe Dan..a fost superrrr..mi-a placut mult cum a vorbit..m-a ofticat putzin ala de la 9595 ca tot vroia sa-l incurce
dar Dan a fost pe pozitiii
bravooo Daneeeeee sa o tii tot asa..vei reusiiii..asculta la mine..
va pupp pe toate..ma duc cu gyongyi la coafor...![]()
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
Danelutza spune:
Gusta eu cind plec de-acasa, iau o prietena cu noi, ca altfel sigur ma pierd si nu mai stiu sa-i spun sotului de pe unde sa ma culeaga.
Monica am avut noroc ca era sotul acasa, s-a cam chinuit sa ridice vreo 60 si ceva de kile de pe jos 
Cuscra am noroc ca sint doar cazaturi usoare, daca-ti povestesc ce-a patit un nepot de-al sotului ieri, te ia cu fiori. Se ducea cu camionul, in care avea vreo 6 vitei, la macelarie. L-au oprit in drum niste indivizi cu pistoale, asta in Calabria. L-au dat jos din camion, erau mascati si au vrut sa-l calce cu masina lor, noroc ca s-a rostogolit de pe autostrada si n-a patit nimic. A sunat la politie si au gasit camionul in padure, asta cu elicopterele. Iti dai seama saracul baiat, vedea nevasta si cei trei copii ramasi singuri
. Asa ca, eu n-am patit nimic periculos.

mariussimiuc spune:
Mai cuscra mai ...ce viata palpitanta aveti voi acolo...
Am reusit si am copt azi turtele pentru julfa.
Mi-am trimis si sotul la cumparaturi,sa vad de-oi avea spor sa mai fac si altele. Mai intai sa vad cu ce se intoarce in sacosa. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
pufymic spune:
Mor de nervi si de suparare ca asta micu imi e bolnavior de vreo sapt...si acum am ajuns la antibiotic injectabil cu el!![]()

Incercam cu branula si dc si-o scoate o sa trebuiasca sa-i fac IM!
Mai nasol e ca Ovi pleaca la Bucuresti de maine pana sambata seara si o sa fie greu sa-mi gasesc pe cineva sa mi-l tina....!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!

dar nu se cade mey ca suntem in familie...