Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
Buna craciunitelor sexoase,
Gabitza, multumim de cafelutza...eu inca nu am dat comanda ca n-am cui
da' mai astept ca-mi palce mai mult facut de sotz ![]()
Miha, cred ca pe-ai nostri barbati ai trebui sa-i punem sa impartaseasca impresii din zilele de dinainte de Craciun
ai mei au crescut acum si ii este muuult mai usor...ii pacaleste cumva si-i scoate pe-afara cu diverse chestii...dar tot in bucatarie cu mine le place mai mult ![]()
ma duc sa ma apuc de cozonaci ca sigur ma apuca noaptea cu ei...nici nu mi-am scos ingredientele ![]()
va pup pe toate
sa aveti spor la treburi
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
CRISMIR spune:
MONICA,poti face curcanul in tavi din acelea de "unica folosinta",asa le zic eu![]()
,ca de aluminiu...sti despre ce vorbesc?...ca-mi scapa denumirea
...eu asa fac,si ies bine...sunt diverse marimi,iei una mare si va fi ok...spor la treburi!
MIHA
,spor la bucatarit!!!
Fug si eu la treburi,am azi o groaza de facut....noroc ca e si mama,da parca tot multe sunt...si doua persoane in bucatarie,ies scantei
...hahaha
la toata lumea,pe mai tarziu!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

monica-elizabet spune:
da da...le stiu...ai dreptate...si am una imensa
o pun in tava dreapta de prajituri ca o sa fie greu curcanul si banuiesc ca nu o sa o mai pot lua din cuptor
mama esti o minune...ce idee mi-ai dat...super...acum abia astept sa iau curca...(dupa Craciun) si ma pun pe treaba
spor la treburi tie si mamei tale...ce bine ca ai ajutor 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
pufymic spune:
....De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra voastra si a tuturor celor dragi voua!
Craciun fericit si linistit va doresc, din toata inima!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
monica-elizabet spune:
multumim Ioana
si voi sa aveti un Craciun Fericit! alaturi de cei dragi
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
Craciun fericit!!!!!
vineee mosuuuuu cu cadoul![]()
http://hk.youtube.com/watch?v=uKFvaIktfG0&feature=related
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
Liana30 spune:
Craciunul inseamna mai mult decat o masa incarcata cu bunatati, inseamna o masa la care se aduna cele mai dragi fiinte din lume pentru a se bucura impreuna de Nasterea Domnului. Va asteptam la noi la masa de Craciun!
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Craciun fericit!!!!!
vineee mosuuuuu cu cadoul
http://hk.youtube.com/watch?v=uKFvaIktfG0&feature=related
Capra ce esti!
Super idee de cadou mey!Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
georgi75 spune:
Craciun fericit casnicutze.
Noi plecam la tara.Asteptam Moshul acolo
Va pup duulce
Multa sanatate si liniste va doresc 
Danelutza spune: