Craciunite casnicute sexy(151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gagici!
doina, danelutza ma bucur tare mult ca ati primit felicitarile
stefania, si mica si mare, felicitari, sa fiti sanatoase si va asteptam cu bine.
bia, super gest!!!
miha, esti fantastica! cum te descurci cu 2 prichindei si mai faci si o multime de bunatati?
moni, esti super bucatareasa! cum va descurcati cu copilashii? ca e mea tre' sa stea mai tot timpul cineva cu ea. la tv evit sa o las mai mult de o juma de ora, de jucat vrea pe cite cineva cu ea...asa ca timp liber...ioc.
fug la nani, ca azi am muncit destul de multicel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aha...am inteles cuscritza...vrei sa vina Moshu' mai devreme
alina, eu ii implic cu mine acolo la bucatarie, daca nu...se mai joaca amandoi si printre picaturi de jucam impreuna mai ies si cu tati afara...ne descurcam
am pus sarmalutele la foc...voi pe unde sunteti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela eu m-am laudat c-am primit felicitarea, dar in episodul trecut, 150

Stefania sa-ti traiasca gogonica, sa poarte sanatoase hainutele roz, sa fie mincacioasa si tu sa ai laptic mult pentru ea. Refacere rapida.

Monico tot te lauzi cu feciorul, lasa ca si ginerele meu se pricepe la bucatarie, daca nu stie prea multe, pina se insoara invata

Cuscra, iar ai bucatarit o gramada. eu pot sa ma laud c-am faurit niste prajituri mos Craciun, poate mai fac luni o tura, am colindat prin magazine sa cumparam preparate, se duce soata miine sa le ia, ca daca eu sint tot in lopatele, macar sa punem ceva gata pregatit pe masa. In rest, sper sa pregatesc si eu cite ceva, dar pentru anul nou.

Georgi, vreau si eu sorici

Edit: Mirela, era acum doua episoade mesajul ca am primis felicitarea, iote aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112233&whichpage=18

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna fetelor,
Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, eu va doresc, tuturor, un calduros," La multi ani , Anul nou fericit" si indeplinirea tuturor dorintelor, alaturi de cei dragi.
VA pe toate , si va doresc si multe , multe cadouri .
, la

gyongyi

Mergi la inceput

atelocin, multumim...si voua la fel Craciun Fericit!

Danelutza sporla pregatiri
mie mi se pare ciudat ca-l atrage dar deh...cei mai buni bucatari sunt barbatii....asa ca no coment
aaa...sigur ca robert e mai priceput ca doar are cu cine semana
iote am pus special deasupra sarmalutele impachetate de el care credeti? alea mari desigur
Sarmalute inainte de a le pune pe foc
si deja am scos o Piftiuta nu s-a desprins ea prea bine dar eu ma bucur ca s-a intarit si nu a mai trebuit sa-i pun gelatina articifiala...am facut-o numai din pulpe de pui si 2 piepti de pui...dar le-am lasat sa scada pana au zapacit

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA...si mii de scuze,nu stiu cum de am ratat...am citit cam tot dar recunosc ca in fuga uneori...ma bucr ca a ajuns! la voi toti 3,spor la cumparaturi si lasa ca faci de Pasti mai multe bunatati cu manutele tale...sanatoasa sa fi!!!

MONICUTZA...iar am salivat...da ma laud ca mi-au iesit si mie tare gustoase sarmalele....de fiecare data erau cam uscate,cu carnea asta de aici...de data asta le-am pacalit si am gasit carne cat se poate de "grasa" si sunt super!!!

GYONGYI si SARBATORI FERICITE si tie si familiei!...sa aveti un CRACIUN MINUNAT!

Azi am fost in parc,am mancat ca sparta la salate de vinete ,icre si gratare....acu sa vezi ca de Craciun de la mine nu-mi va mai trebui nimic

la toata gasca si o duminica placuta va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

eu am aruncat soriciul de care va ziceam...era beton nu-l puteam taia daramite sa poata fii mancat...astept sa=mi arunce cuscra sau doina nitel sa gust si eu
Mirela,ma bucur ca ti=au iesit bune sarmalutele...eu nu le-am gustat pe ale mele...dar sotul a zis ca=s f bune...le-am facut din pui si afumatura
de revelion(adica sa pregatesc sa avem in casa) ca in noaptea de anul nou suntem plecati...ma bate gandul sa fac curcan...dar nu l-am pregatit niciodata eu singura ...n-am nici tava klumea in care sa-l pun...voi de obicei in ce=l puneti la cuptor asa intreg? ca eu am doar tavi de praji(da care nu-s inalte) si cratita in care nu-mi incape animalul
va pup
somn usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna dimineatza.
va servesc eu cu o .
noi suntem bine toti 4, sanatosi, veseli si voiosi. maine facem bradul. abia astept sa ma ajute stefan.
va urez si eu un craciun fericit, multa sanatate si numai bucurii.
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Hop si eu pe la voi...intr-o pauza pentru alaptat. Servesc si o Inka si ma car inapoi la treaba. Am zis ca azi vreau sa termin?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, esti fantastica! cum te descurci cu 2 prichindei si mai faci si o multime de bunatati?

Cu o mana invart in cratita,cu una ma joc cu Robert si cu un picior o legan pe Amira. Glumesc! As vrea sa fiu da' nu-s o super mamica.Il am pe sot ajutor de nadejde. Se mai joaca cu Robert,o mai plimba pe Amira cand o apuca crizele colicoase,mai sparge niste nuci......Acu l-am pus sa taie zarzavatul pentru salata boeuf,ca cica lui nu-i place SF-ul meu de poienita,el vrea salata clasica breeee... Eiii si daca a facut mofturi l-am pus la treaba .

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput