Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 17
doinabita spune:
Buna craciunitelor!
Am facut cafeluta!

Azi am o gramda de treburi, trebuie sa ajunga cumnatul meu cu porcul, caci ei ne-au crescut porcul, au porumb.
Fetelor, ia bagati un ochi la umanitare, sa vedeti ce surprina ne-a facut Bianca!!!!

A venit aseara si Dana acasa, ea se ocupa de ultimele retusuri la curatenie, si de ormat casa.
Eu azi cu pregatiul porcului, ma ajuta si Gicu, si maine fac prajiturele, luni mancarica.
Stefania, nastere usoara!!!astetam vestile!!!
Va pup fug sa mai bag la soba din bucatarie.
Doina Bita
pufymic spune:
Fetele stiti ca a nascut Stefi?O fetita de 3250gr (parca), pe nume Stefania(azi-noapte la 00:05!)
Spor la bucatarit gagici!Ma duc si eu la treburi....
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
monica-elizabet spune:
wow ce veste 

Bine ai venit pe lume micutza Stefania
sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine
Stefania, felicitari!
refacere grabnica si va asteptam acasa
ioana, multumim de vesti 
Doina, spor la treburi 
sexoaselor pe unde sunteti? ce bunatati faceti astazi?
va pup, ma duc sa comand cafeaua ![]()
spor la treburi
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
am modificat in listuta, da' cu fusele astea orare nu stiu daca am trecut ok data
22.12.2007
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
CRISMIR spune:
MONICUTZA
...nu am fost atenta,scuzele mele
...ma bucur ca a ajuns,ca aveam emotii,am vaut ca nu au zis nimic fetele
...frumoase fursecurile!!!
Bine ai venit pe lume STEFANIA
!!!

si multe

...sa cresti mare si sa fii mereu sanatoasa si fericita!!
DOINA
...eu nu am gasit ,ce surpriza a facut BIA?!
fetelor,sa aveti o seara placuta!...noi plecam la o petrecere in parc,la ziua unui prieten de-a lui Robert!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

monica-elizabet spune:
multumesc Mirelutza 
Bi
a trimis o saltea de pat lui Dan 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Helau! 
Am reusit sa scot un pic capul dintre oale si castroane. 
![]()
Monica,ti-ai iesit super fursecurile,nu stiu de ce esti nemultumita. Mai degraba modesta.
Sincer,eu am citit numai lista cu ingrediente,restul au fost amanunte pe care nu le-am mai bagat in seama. Mie mi-ai iesit vreo 35 de bile,nu 20 cum era scris in reteta,probabil ca le-am facut mai mici.Promit ca o sa pun si poze,dar sa-mi gasesc un pic de timp.Cel mai probabil la Craciun. ![]()
Azi am faurit o ciorbita (care mai mult ca sigur borsarii mei o vor termina pana luni,dar nu conteaza ei sa fie sanatosi si eu pe langa ei ca sa le mai pot face
),poienita cu ciuperci,saratele cu susan,am pregatit ouale pt umplut si ciupercile care le voi face cu maioneza.Si gata si pe ziua de azi.
Maine as vrea sa termin cu mancarea,ziua de luni sa-mi ramana pt impodobit bradul,ascultat colinde si bibilit. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
monica-elizabet spune:
cuscra...da da
am gasit si eu ieri niste sorici asa pe slanina, abia astept sa ma ocup si de el sa-i dau grasiminea jos si sa-l dau cu sare... ![]()
miha
...nu sunt nemultumita...doar ca am lucrat muuult la ele...asta ziceam
(ca a fost pretentioasa coca de la stelute)...nici mie nu mi-au iesit doar 20 de sarutari si le-am facut destul de mari cred ca vreo 28 parca...erau...vorba ta ca pana de Craciun le papa ![]()
mama ce de bunatati ai facut...
noi am terminat de facut piftia(l-am lasat pe alex la sfarsitsa puna el morcovi si patrunjel pe fundul castronelelor...ca ma tot intreba care-i treaba lui astazi??? ![]()
am facut si o supitza de pui cu fidea(ca nu mai aveam chef de galushcute) ![]()
acum am oparit frunzele de varza cu putin bors, astept sa se mai inmaoie(carnea am tocat-o tot impreuna)...va zic e vai de mama mea...cred ca bucatar se face asta mic
il mai ia georgico fiita?
si i-am promis ca-l astept pana se trezeste sa infasuram impreuna la sarmale ![]()
deci acum stau...ma odihnesc
si vb cu voi daca sunteti pe-aici ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
georgi75 spune:
Normal ca-l ia.Instruieste-l bine.Io cu fi-mea mergem la coafor si alte alea si Alex ne face bunatatzi ![]()
Fi-mea a ramas la tara si io cu mustatzea prin zona.![]()