Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
bey da ne luaram cu toba...(vorba)
si uitai sa va intreb de Stefania...stiti ceva? a nascut? cum se simte?
uitai sa mai detectivez si cum Danelutza
are mainile busite...vad ca nu detectiveaza nimeni ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
tot eu ca uitati ce-am gasit la cafenea scris de aida
quote:
Originally posted by aidaciolac
Vesti:
"fetelor mi-a trimis un mesaj Stefania de putin timp
contractii a zis ca are de s-a saturat si nu mai rezista
nu a dat nici un rezultat provocarea
maine o sa-i provoace din nou
sa speram ca maine naste" - la ora 19:53
si
" Ancora niente,am avut si am continu un cosmar cu contractii dar col lung inchis.Maine imi provoaca din nou nasterea dar eu nu mai rezit.Vreau cezariana" - la 20:02
Ce ziceti?
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
Doamne ajuta! Stefania...

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Mai ma enervati cu dulciurile si mincarurile voastre.
Monica eu iti dadui reteta de rulada, ca o probasem in ianuarie la ziua soatei ![]()
Cuscra puteai sa arunci si la mine citeva dulciuri, dar vad ca nu vrei
. Am vazut pozele cu Robert, Vladut si mos Craciun 
Liano bine-ai ajuns in Austria. 
Uitasem
, Andreea (Andora) felicitari pentru burtica, sarcina usoara.
Stefania nastere usoara si rapida.

monica-elizabet spune:
multam fain Danelutza 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
CRISMIR spune:
Fetelor va 
Eu tocmai am pus la fiert sarmalele
...am vazut ca MIHA
,bucatareste ca de obicei la prajiturele
...si MONICA
...sa sti ca nici eu nu am racituri(apropo ca tu nu ai toba
),anul asta nu am gasit sa cumpar,iar eu nu am chef sa fierb,pe mama am scutit-o anul asta de facut
...insa avem noroc ca am cartabos si carnati si jumari
(eu ador astea) face un sarb,aproape de ceea ce facem noi....trimit si la tine daca vrei
.
Fetelor,eu ma gandesc cand sa fac prajiturelele?!..am foarte putin loc de depozitat in frigider,uf....si aici cum nu exista camara
...asa ca totul bag la frigider,ca e si foarte cald...deci vreau sa fac si eu krem a la krem-ul si un tort de ciocolata cu nuca, care imi place mie tare mult
...mama va face "Bombe" si o prajitura cu branza de vaci...am comandat cozonacul,eu nu am facut niciodata si nu am curaj inca sa-l incerc
...cam asta ar fi la dulciri....cand va vad cata rabdare aveti sa faceti fursecuri,FELICITARI!!!
...eu nu ma omor dupa ele si nici rabdare nu am
![]()
DANELUTZA
,sanatate multa,cum te mai simti?....felicitarea de la mine nu a ajuns,tin minte ca anul trecut ai primit-o prima
,oare ce-o fi?!
Mai,vroiam si eu sa va intreb,de la mine nu a primit nimeni felicitarile?...ce s-o fi intamplat?
...numai Miki mi-a spus ca a primit-o!
si fug la treaba,pe maine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

monica-elizabet spune:
Mirelutza, eu am zis ca am primit si parca mai zisese cineva...de muuult am primit-o saru' mana si multumim de urari...Craciun fericit si voua
si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce va doriti
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
acest mesaj il dedic mihai 

fato ce-avusesi cu mine? ce rau ti-am facut de ai vrut sa ma pedepsesti asa? ![]()
am avut la nelamuriri de-am zis ca=s
de-a binelea...dupa ce ca n-avem forme aluatul ala de la stelute cred ca mi-a scos primul meu fir alb de par
nu stiu frate...ori am gresit ceva pe-acolo pe la reteta ori ceva s-a intamplat ca daca n-a trebuit sa-l bag si sa-l scot de la frigider de m-am plictisit
ca altfel nu-l puteam "lucra" ca mai apoi sa se labarteze la cuptor cat o zi de post
eu am vrut sa renunt...dar alex nu vroia si pace...e ambitios ![]()
Fursecuri cu stelute si inimioare ![]()
nelamuririle erau la "sarutari"
...in ceasul al 12 lea zii si mie pliz...zice acolo cand enumera ingredientele de zeama de lamaie 2 linguri si 1 galbenush de ou...ca mai apoi sa nu mai pomeneasca nimic de ele..io le-am pus...daca tot le insirase la inceput...si uite ce mi-a iesit
Sarutari de caramel bineinteles cand am vazut cat timp mi-au luat stelutele ca nu am mai facut caramelul de acolo din reteta si am pus lapte condensat caramelizat, miere si scortisoara+kko si am umplut gaurelele..(apropo asa trebuiau sa iasa?...ale tale cum au iesit..abia astept sa le vad
)
ma rog...una peste alta audienta a fost multumita
s-au jucat de-au zapacit pe coca mea, apoi au papt fursecuri cu lapte si ziceau ca-a tare bune...sper sa mai fie bune si mai ales sa mai fie pana pe 25 sa le gust si eu ![]()
azi am fost la cumparaturi si-am uitat sa-mi cumpar varza...desarmale...noroc ca sarcu' sotz nu comenteaza si mi-a promis ca-mi ia maine de la piata ![]()
aaaa...si inca una...buna de tot...mi-a zis un tip de la macelarie ca-mi face comanda de matze...dar nu promite ca primeste...asta s-ar intampla Duminica...dar zice cate kg sa aibe pachetul??? eu ma uit la el...si-l chem pe alex...am crezut ca nu inteleg eu bine..pai da mami ca zice ca nu poate sa comande putin...cel mai putin 3 kg de mate
am intrebat cat costa si a ramas sa aduca el...si-apoi mananc numai carnati 2 ani de zile ![]()
fug, ma duc sa ma uit la un filmuletz ca numai stelute am in fatza ochilor ![]()
va pup pe toate
somn uosr
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
gabitz78 spune:
neatza si de la noi. vad ca bucatariti de zor. felicitari! nu baga nimeni si la mine ceva bun?![]()
stefan a avut joi serbare, a fost foarte frumoasa, mai ales ca a fost ceva mai deosebit. au avut o sceneta pe muzica si dans, fara vorbaraie.
vineri am fost la tati la mos unde iar ne-am distrat copios.
hai ca va pup, va urez un craciun feiricit, multa sanatate si noroc.
pupici dulci.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
monica-elizabet spune:
gabitza, si eu te pup...Craciun fericit! si voua...dar ce faci asa devreme pe-aici? 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post