Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Miha...ce faci bun pe-acolo...nu fii zgarci
zii-ne si noua sa ne inspiram si noi
Azi a fost zi de fursecareala...
Am facut Alfajores-urile Nataliei (
saru-mana pt laptele condensat,sa-ti dea DD sanatate ca sa poti sa-mi mai aduci Vreau sa mai fac si umplutura pentru sarmalute si gata pe ziua de azi.
Maine o sa vad din care capat iau lista...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Liana30 spune:
iertare da de la coafor ajunsei in Austria,,pe buneeee,,facem Craciunul aci..dehhh asta e cand ii se pune lu grasu..
ma
ghyongyiiiiiii daca ma vezi in lista intra sa vb ca io nu poci sa intru nu stiu ce versiune de mes au astia aci..ca nu-i dadui de cap..suntem bineee..am ajuns cu bineee
va pupp pe toateee
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
mama mihooo...da la amandoua e de migalit fratioare...arata super...eu daca va puteti inchipui am ramas fara unt asa ca nu ma pot apuca de nimic pana diseara cand vine sotul cu masina sa putem merge sa mai luam cate ceva...
tu ai avut forme speciale pentru stelutele alea?
am vazut ca dadea tipa o idee ca se poate si cu inimioare...
parca mai repede m-as baga sa decupez niste inimi cu mana...ca oricum forma nu am 
si la sarutarile alea cu caramel...ai pus lapte condensat caramelizat? in loc de tot ce scria acolo?
hai a buna ziua mi-ai dat belea ti-ai capatat...
Liana, petrecere frumoasa 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Monica,eu mi-am luat un set de forme,cu care ma joc in aluat cu Robert cu fiecare ocazie.
Am facut inimioare,stelute si braduti. ![]()
Laptele condensat l-am folosit la Alfajores.Sarutarile cu caramel le-am facut intocmai ca in reteta.
monica-elizabet spune:
aham...am inteles ![]()
multumesc de lamuriri
cred ca am sa fac o compilatie la reteta de stelute...vad eu tai cercuri cu un pahar, decuze in mijloc cu niste forme...si tot o sa iasa ceva ...decat nimik ![]()
am taiat rulada de cascaval reteta in original o aveti www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/2820/Rulada-de-cascaval-cu-sunca/" target="_blank">Aici...iar pozica mea este Aici cu mentiunea ca eu nu am respectat intocmai umplutura de acolo...(am pus in compozitie, branza rasa, o ceapa mica, 3 catei de usturoi, patrunjel, masline, branza philadephia, sunca) nu am vrut sa-i pun ouale fierte...fiindca o sa stea destul de mult(pana la Craciun) si mi-a fost frica sa nu se altereze
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Am adaugat rulada in lista de favorite. ![]()
mariussimiuc spune:
Asta seara Robert a fost impreuna cu prietenul sau Vladut la o intalnire cu un Mos Craciun.Avem cateva poze incepand de aici ![]()
monica-elizabet spune:
ma bucur miha 
eu dejal-am zapacit pe sotul meu cu mancarea si cu gustatul
maine parca as face sarmalele si piftia...si as amana cozonacii pe Duminica...
v-am zis oare ca n-am gasit mate de nici un fel?
deci adio toba, carnati caltabos
carnati cumpar...dar restul?(cand ajung in ro)...poate fac o toba din aia...cu gelatina...vad eu...si o pun in ceva de plastic(cum ma sfatuia o fata pe la bucatarie) desi la mine toba inseamna altceva ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
si o pun in ceva de plastic(cum ma sfatuia o fata pe la bucatarie) desi la mine toba inseamna altceva
Si la mine inseamna altceva...
...restul e cahhh...Amira, Robert si mami Miha
monica-elizabet spune:
da....???? si daca e cah atunci in ce-o pui?
si mai exact...daca faci ce reteta folosesti? ![]()
fata asta zicea sa o pun intr-o sticla de 2 l de plastic...dar intrebarea mea este...caci eu stiu ca dupa ce se umple matul cu ingredientele pentru toba se pune zeama si apoi se pune la fiert...io ce fac pun sticla de plastic la fiert?
deci nu e ok...
ma gandeam la o folie de aluminiu infasurata de mai multe ori...zau daca stiu...e si prima data cand as face-o eu singura si sa incep cu tot felul de ameteli din astea...daca gaseam mat era altceva ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post