Craciunite casnicute sexy(151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va doresc Craciun Fericit!!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Liana, super, super simpatic cadoul tau si Craciun Fericit, pupa-l si pe grasu' din partea mea
Danelutza. iesi de dupa canapea si zii ce faci bunutz pe-acolo
Miha, gata toate bunatatile? ce mai fac prichindeii tai? pe toti
Georgico, drum bun si Craciun fericit! altaturi de familiutza ta

Miki Craciun fericit! sa ne dai vesti bune sa ne zici ce cadou a adus moshul
eu mai am cate ceva de facut pe-aici, restul ultimul aspirator il da sotul si eu ma ocup de mine si de copilashi...ca ajunge cat am muncit
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gata si eu cu treburile, asa ca imediat ne pregatim sa mergem la frate-meu sa aiba Mosu timp sa impodobeasca bradul!
Am facut la mancare....supa de pui, salata boeuf, tort aperitiv, friptura de porc la cuptor si muschiulet umplut cu carnat(tot la cuptor), cartofi piure(aia inca nu i-am fiert...ii las pe cand mancam), saratele, Raffaelo si niste foi de napolitane(porunca piticilor)....N-am facut nimic complicat....ci simple dar multe...
Maine mergem la tara....venim abia poimaine, asa ca nu stiu cand om manca atatea!

pe toate si sa aveti un Craciun linistit, fericit si imbelsugat....iar Mosul sa fie senil si sa-si uite sacii plini cu cadouri la voi!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am deschis
CAPITOL NOU AICI

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput