LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 16

Ktrinel spune:
tradare, tradare, tradare...
bagati poze de cu ziua...cu cele 2 blonde care au speriat vestul:))..sa moara dusmanii de oftica....ce mamici (apropo transmite-i Mironei ca arata tare bine...nu stiu daca e din lipsa de forum :)), dar anyway..), ce pitici..
apoi cica in sfarsit cineva va pipai papusa Beoaca si ne va spulbera mitul cum ca e doar o papusa...
dupa-aia roxanica baga miros de frezii...cica sa mai muncesti...
sunt fff indignata ...

Ktrinel spune:
...nu mai zic ca citii ca ati pus-o in final pe madam aia sefa la justitie.....da-o incolo...
bine macar ca Denis nu are laringita! you made my day boy!

dayanara spune:
nu cred ca e de la lipsa de forum, ca uite la dia pe zi ce trece e mai slaba si frumoasa
ivan si dayanara

lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by dianarus78
asa, sa mai invat si io cate ceva. ce e de fapt untul ala arahide? (asa se zice? ca acuma nu-mi suna bine...)
ce gust are si mai ales la ce e bun? numa' pe post de ceva dulce sau...Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
peanut butter = bomba caloricasi mancare populara in state, intins pe paine (cam la fel ca si untura la noi [:))].. e dulce, cam cleios si mie mi se pare absolut gretos
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Ktrinel spune:
pe cat e de popular peanutbutter-ul ..pe atat e de hulit...din cauza ca EXTREM de multa lume in AmdeN are alergie la alune , de orice fel...am vazut ca se da la copii , dar mai maricei, nu am vazut chiar de la 1 an, dar poate 2 ani..si in orice caz dupa ce s-a testat ca nu are alergie...se mananca pe paine, dimineata.
ca si alunele si familiile lor increngate....este bun pt ca are uleiuri bune, grasimi din alea destepte....doar ca trebuie mancat in cantitati mici..din cauza caloriilor ...si in leg cu gustul: either you hate it or you love ...me,. I hate it :))
apropo,tot din cauza alergiilor au facut Mars si Snickers fara alune...ceea ce pt mine e o contradictie in termeni :)...ca si Craciunul fara zapada , par exemple...:))...cred ca atata peanut butter au mancat cu decenii in urma ca li s-a muta(n)t vreo gena :)))

m_monique spune:
eri_ka multumesc pt semnificatia numelui.. "Orice actiune ar intreprinde, isi da toata silinta sa o finalizeze cat mai bine posibil" deja da semne ca asa e.
Andrei (16.12.2006)

Donia spune:
Multumim pentru felicitari! Nu sunt convinsa ca va mai repeta si azi figura cu pasii, dar ieri a fost zi mare!
quote:
Originally posted by Yagmur
Donia, Cristinel a plecat spre Julia sau sa vina sa ne ia pe noi in Canada? Eu ma apuc de bagaje deja
A facut cativa pasi, nu s-a apucat de inot!

flore, chef de chef cu Craciunita cea frumoasa si gasca de copii!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
He, he, azi am scapat de leganat si eu, si spatele meu...Nu v-am spus?? David adoarme doar leganat...uneori si o ora
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
vai maica de spatele tau...

lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
v-am zis ca abia asteptam sa ne intalnim cu shefa zisa si beoaca?asteptam telefon ... sper numai sa nu ne sune la 5 dimineata(c-o sunam si noi la 11 noaptea)
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
neaparat, dar neaparat sa-i spui c-o pup si o imbratisez! si ca vreau sa vorbesc cu ea!
merci!

Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
vesti despre
asiza
denis nu are laringita dar e tot cu muci si tuse, sub tratament. amr 3 zile
dandusa
in luna de miere la cta, cu trebi pana peste urechi, va pupa pe toate.
Sa-i dai si lui dandusa vesti despre mine, vrei? Spune-i ca stau la coada sa o trag de urechi, ca mi-e dor de ea

asiza, ce ma bucur ca nu e laringita! Inca 3 zile si vineeee... ce faci, manichiura, pedichiura, epilat, ras, frezat?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.