LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 15

dayanara spune:
porc dupa 3 ani, daca o sa vrea sunca din aia de e pe aici foarte bine, in rest nu
fasole boabe inca nu, verde ii dau de la 6 luni
linte ii dau cand o sa invat s.o fac la blender
ivan si dayanara

roxanica2006 spune:
Donia, felicitari pt. primii pasi ai lui Miscotel!!!
Aka, pai asta e meniul nostru zilnic, mai putin tzitzi...
Saryta, ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin. Pupam fetele "intzepate"
Laura, ai citit tu ca imitarea e semn de desteptaciune?? Si David imita tot, deci e clar.. e dastept!!
E o vreme superba la noi, nu avem zapada, dar e un soare frumoooos, nici nu crezi ca vine Craciunul, mai degraba astepti sa vezi ghiocei si frezii. Am stat cu David 2 ore in parc, s-a plimbat mereu, s-a jucat, iar pe la final il vad ca se pune in fund, lucru nemaintalnit la noi. Il iau in brate, isi pune caputul pe umarul meu si adoarme instantaneu. He, he, azi am scapat de leganat si eu, si spatele meu... Nu v-am spus?? David adoarme doar leganat...uneori si o ora
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

Dia1609 spune:
roxanica, asa si la noi , zici ca vine primavara.. un soaaare, dar musca ...si oana asa semnalizeaza cand i se face somn: se cere in brate, pune capul pe umarul meu si dc o plimb 1 minut asa, adoarme
kikineata, vazut poze cu sara.. frumoooasaaa
teutz, vazut poze de la ziua alexiei, ce mare a crescut.. si ce dulce era in fustita ei cu volanase... si am mai vazut o mami si un tati mandri nevoie mare (au si de ce )

roxanica2006 spune:
Dia, pana acum David avea un somnic si inainte de pranz, acum a renuntat la el, cum de altfel, am citit ca au facut-o mai multi fulguleti. Iar aerul asta rece si plimbarica in parc ne prinde f.f.f bine. Iesim intre 12 si 2, iar cand ajunge acasa cade rupt, nu mai e cazul sa-l leagan multa vreme, vorba ta 1 minutel si gata...Cand insa nu putem iesi pe-afara e jale, adoarme f.f.f greu, desi ii e somn, si plange, pur si simplu nu stie sa adorma. Mai patim si seara asa.
Si mai nou doarme max 2 ore/zi. Noaptea 10 ore.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

Dia1609 spune:
v-am zis ca abia asteptam sa ne intalnim cu shefa zisa si beoaca?asteptam telefon ... sper numai sa nu ne sune la 5 dimineata (c-o sunam si noi la 11 noaptea)

dianocica spune:
roxanica una e sa nu ii dai nimic pana la masa urmatoare daca nu a vrut sa manance nimic si alta e sa ii refuzi ceva ce iti cere. parerea mea. plus ca poate corpul lui ii cere asta in mom asta. eu as incerca sa ii dau mai multe lactate sau sa descopar ce anume ii lipseste din alimentatie pe care el il inlocuieste cu laptele. ce se gaseste in formula aia de care el are nevoie.
mie imi place de mor untul de arahide, atat ca de fiecare data mi se face rau dupa ce mananc, respectiv criza de fiere. de unde deduc ca d nici din asta n+o sa pupe decat in cantitati infime pana nu sunt 100% convinsa ca nu a mostenit colecistul meu. si, din cate stiu, are potential alergen ridicat
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

roxanica2006 spune:
Dianocica, exact asa gandesc si eu, ca nu pot sa-i refuz un aliment pe care-l doreste la masa respectiva si pe care-l devoreaza cu mare, mare placere. Cu lactatele , problema e ca David ar manca numai lactate: lapte, cascaval si iaurt. Si de aceea doream sa mai diversific, sa-i dau si alte categorii de alimente. N-as crede ca organismul lui cere asta, la analize Ca a iesit la nivel maxim, 10 parca, deci teoria conform careia ar avea o lipsa de ca pe care el doreste si stie ca trebuie suplinita, cam pica. Cred ca-i place mult gustul, indrageste biberonul si ...cam atat. Nu pot sa inlocuiesc laptele cu nimic, crede-ma am facut la budinci, sufleuri, am incercat sa-l provoc cu atatea gusturi noi, nimic, dom'le, nimic nu e mai bun ca lapticul. Ar inlocui toate mesele cu lapte.
Dia, ce fain !! Va vedeti cu Chinico si matinala ei shefa Bea! Deja au ajuns in tzara??
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

dianocica spune:
din cate stiu eu , mai bun decat peanut butter e doar..peanut simplu
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

m_monique spune:
multumesc pt. urarile adresate zmeului de ziua lui.
cu intarziere le uraez si eu La multi ani sarbatoritilor zilei de ieri Stefan-Cristian, Marc si Andreea. sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
Andrei (16.12.2006)

marani spune:
Invatamant obligatoriu de la 3 ani!
http://www.evz.ro/article.php?artid=334794
Ajutati-o pe Sonia