LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 17

lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dianocica, exact asa gandesc si eu, ca nu pot sa-i refuz un aliment pe care-l doreste la masa respectiva si pe care-l devoreaza cu mare, mare placere. Cu lactatele , problema e ca David ar manca numai lactate: lapte, cascaval si iaurt. Si de aceea doream sa mai diversific, sa-i dau si alte categorii de alimente. N-as crede ca organismul lui cere asta, la analize Ca a iesit la nivel maxim, 10 parca, deci teoria conform careia ar avea o lipsa de ca pe care el doreste si stie ca trebuie suplinita, cam pica. Cred ca-i place mult gustul, indrageste biberonul si ...cam atat. Nu pot sa inlocuiesc laptele cu nimic, crede-ma am facut la budinci, sufleuri, am incercat sa-l provoc cu atatea gusturi noi, nimic, dom'le, nimic nu e mai bun ca lapticul. Ar inlocui toate mesele cu lapte.
Dia, ce fain !! Va vedeti cu Chinico si matinala ei shefa Bea! Deja au ajuns in tzara??
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
nu stiu cat avea marc calciu in perioada aia, adica am analizele dar nu stiu unde sunt. in octombrie, cand a facut otita+recidiva
+bronhopneumonie, 3 (trei) saptamani a stat exclusiv pe lactate - lapte, iaurt si lapte

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

acs spune:
Marani, multa putere, sa treceti cu bine peste toate necazurile! Imi pare rau de soacra!
Ce mai face bubamara?
Cat despre Adomnitei... ma ingrozesc ca mai este putin si intra Maria la scoala :(. Isi bat joc de copii cu legile astea dupa ureche :(.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dayanara
nu cred ca e de la lipsa de forum, ca uite la dia pe zi ce trece e mai slaba si frumoasa
ivan si dayanara

Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by dianarus78
asa, sa mai invat si io cate ceva. ce e de fapt untul ala arahide? (asa se zice? ca acuma nu-mi suna bine...)
ce gust are si mai ales la ce e bun? numa' pe post de ceva dulce sau...Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
peanut butter = bomba caloricasi mancare populara in state, intins pe paine (cam la fel ca si untura la noi [:))].. e dulce, cam cleios si mie mi se pare absolut gretos
da, cam asa ceva imi inchipuiam si eu... da' daca tot ai amintit de paine cu untura... sa-ti spun ce-am facut eu in secunda 2 dupa ce am citit postarea ta?
inca molfai
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)

am uitat sa spun, dar a spus dianocica ca peanut butter e f alergen.. la fel ca si alunele .. spre deosebire de untura

dianocica spune:
quote:miercuri de la 11 la 13 se poate? e liber?
nu cred ca e de la lipsa de forum, ca uite la dia pe zi ce trece e mai slaba si frumoasa
ivan si dayanaramai sunt intepenite vreo 5-6 kg pe care oana vrea sa le dau jos pana la craciun, asa ma alearga
.. deci care vreti sa slabiti, va ofer 2 ore/zi (de neuitat) cu oana .. gratis

diana si

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
v-am zis ca abia asteptam sa ne intalnim cu shefa zisa si beoaca?asteptam telefon ... sper numai sa nu ne sune la 5 dimineata(c-o sunam si noi la 11 noaptea)
neaparat, dar neaparat sa-i spui c-o pup si o imbratisez! si ca vreau sa vorbesc cu ea!
merci!Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
promit sa te sun cand ne intalnim

si pe adeju, sa-i dea un autograf

Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:miercuri de la 11 la 13 se poate? e liber?
ivan si dayanaramai sunt intepenite vreo 5-6 kg pe care oana vrea sa le dau jos pana la craciun, asa ma alearga
.. deci care vreti sa slabiti, va ofer 2 ore/zi (de neuitat) cu oana .. gratis
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
liber doamna, te-am trecut in agenda... sa nu-mi tragi tzeapa ca m-am si programat la cosmetica

dianocica spune:
quote:eh..merge..io astept sa vad cum e la 15
Originally posted by roxanica2006
He, he, azi am scapat de leganat si eu, si spatele meu...Nu v-am spus?? David adoarme doar leganat...uneori si o ora
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
vai maica de spatele tau...mai ales la datile cu 1 ora...
cum ar fi la 12-13kile?!

diana si

flore26 spune:
Oficial ma dau batuta...de o ora ma chinui sa trimit si eu un raspuns...

Flore

deeaA spune:
Cu intarziere urez si eu
MARC de DIANARUS!
ANDREEA de DORSILIA!
STEFAN de MIKI!
ACS vazut poze,sunteti frumosi toti,iar la petrecere cred ca v-ati distrat de minune,atatia copii!!!
SARYTA super pozele,frumosi sunteti la sanius!!
M-a innebunit ALEXIA cu rochita ei si cu fata aia bucalata,plus buclele din par,ce mai o adevarata printesa!
DANUTZ sanatate multa piciuluisa se faca bine repede!
Fug sa recuperez ca ieri n-am avut loc de sot