Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, nici eu nu am incercat-o...dar suna interesant,,,am sa o incerc si eu dupa Craciun si daca o faci sa ne zici si noua cum a iesit
try ...ce faina e poezioara

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Andrea felicitariiiiiii ca o sa mai aveti o fetita, super super, sa vezi ce frumos o sa fie cu inca o fetita si sa vezi si tati ce incantat va fi cu atatea fete frumoase. Iti doresc sa ai in continuare o sarcina usoara si Sara sa vina fara nici o problema...pe cand ne pui niste poze cu burticutza??? ca mie mi-e tare dor de perioadele alea...mai ales ca tocmai ma gandeam ca acum 3 ani pe vremea asta mai aveam 1 zi si venea pe lume Alexia

Monica am o rugaminte la tine, zi-mi si mie unde gasesc reteta la " Bulgarasi"....ca am vazut-o o data si nu mi-am notat-o si acum nu mai stiu de unde sa o iau...am vazut ca si tu i-ai facut...merita sa-i fac? ce zici? i-as face pt copii ca avem party sambata de ziua Alexiei. Pupici,mersi si spor la treburi

Mergi la inceput

cici...ce chestie...i-am facut din nou chiar astazi (pentru Craciun) reteta este in albumul de post de la semnatura...astazi am facut insa reteta asa cum trebuie...cu unt(caci data trecuta pusesem margarina si s-au lasat...acum au iesit tare dragutei...i-am facut si un pic mai micuti doar cat sa-i inhati dintr-o data) cica pot fi pastrati chiar si 2 saptamani la loc racoros(dar nula frigider)
si spor la pregatiri

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mersi Monica...asta inseamna ca au fost buni daca i-ai mai facut, abia astept sa-i fac si eu ca tare imi place cum arata si sper sa-i fac repede, hha
Pupici si spor la treaba si tie.....apropo,ce prajiturele bune mai faci?//?
Vreau sa fac si checul cu masline al lui Hildegard si nu mai dau de el.....ca pe pag ei daca fac click nu-mi apare nimic....asa ca am scris acolo sa dau de el.....nu cumva il stii si pe asta???? ha ha
Paaa si pusiiii si aveti grija de voi

Mergi la inceput

dar la subiectul Meniu de ziua lui stefan nu o fii dat reteta?
daca nu sigur iti raspunde ea maine...e o draguta si maaaare gospodina
eu nu am incercat-o.
bulgarashii se fac tare simplu si sunt buni...noi maine vrem sa facem niste biscuiti pentru Craciun...cu ceva forme haioase,,,ii pun la munca si pe pitici
apoi facem cozonacel zilele urmatoare si ceva o praji...un tortuletz...vadem noi...+mancarici traditionale...fara carnati si caltavosh sau toba ca nu am gasit matze de nici un fel da pe 10 ian mi-a promis mama ca ma asteapta cu de toate
hai ca luam bataie de la fete ca vb de mancarici pe=aici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

cici...uite reteta
CHEC CU MASLINE

Ingredientele :
4 oua
100 gr faina
150 gr masline ( eu pun amestecate verzi si negre),
250 gr sunca de praga taiata marunt,
150 gr branza rasa
3 linguri de ulei masline
1 lingurita praf de copt.
Cum procedam:
Se amesteca ingredientele, pe rand, in ordinea data. Se insista bine la inceput, amestecul ou-faina.Se da cca 45 min la 200C (temp pt cake-uri in general, nu foarte iute, dar nici domol).
sper sa nu se supere veronica fiindca am copiat-o aici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc din suflet fetelor!Deja ma gandesc ca e fetita,ce frumos..sper sa nu-i faca operatie de schimbare de sex Iosup peste 1 luna....as fi tare dezamagita.Nu ca nu as vrea si baiat..da' stiti cum e.Sa te gandesti ca-i fata 1-2 luni,apoi sa-ti spuan 'pardon,e baiat'.Ma rog,vom vedea...
Fetelor,de azi sunt in concediu....sper sa ia sotul laptopul sa ne mai auzim.Oricum vreau sa urez 'LA MULTI ANI'sarbatoritilor de maine:Alexia,Daria,Biana(Ioana_du),Bia de Vio.
Si voua,tuturor,sa va urez un CRACIUN DE POVESTE,cu sanatate,bucurii si numai impliniri.
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Poze cu Iris de la serbarea de la gradinita si Mos Craciun a la Rotary:
http://family.webshots.com/photo/2976764120041392996jrlNpz

Super veste Andrea, sa fiti bine in continuare!
Pupam mamica de fetitza 12 cm.

Super veste am primit si eu azi, la servici... cum ca din 24.12-7.01 sunt LIBERRRRA!
(nu mai aveam zile de concediu)...hihihi.. de treaba sefi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor eu va citesc in continuare dar nu prea am cu ce ma lauda decat cu o luuunga lista de boli si de antibiotice....daca le pastram cred ca puteam deschide linistita o farmacie...m-am saturat pana peste cap.

Oricum, vreau sa va urez un Craciun fericit, plin de dragoste si de sanatate!

Si urarile pentru la anu' le fac saptamana viitoare...ca atunci mai intru!
Va pup si va urez toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gata si noi cu toate serbarile si petrecerile!

V-am admirat pozele, am vazut un spiridus bestial (bravo Onitzo!), un Craciunel simpatic foc de Paxelina, si o domnisoara frumoasa si eleganta (Iris).

Andreea, felicitari pentru fetita, eu una eram sigura ca asa e, sa fiti sanatoase amandoua, si sa ajungeti cu bine la finalul sarcinii! (Sic, ca are fi-miu de unde alege acum!)

Am pus si eu poze de la serbari AICI.

La gradinita a fost nesperat de bine, si-a spus Mihnea poeziile fara probleme, in plus a distrat asistenta permanent, mai facea cate un comentariu in plus, se mai foia pe acolo... Oricum, avand in vedere ca era cel mai mic pitic, si ca serbarea a fost facuta la nivelul varstei de 5-6 ani, sunt multumita. Puteti sa radeti in voie de costumatia Biancai, pe viu nu arata asa sinistru si au mai fost si altii cu costume aiurite, asa ca asta e!.

Ieri au fost la mine la servici, Mosul s-a indragostit de ei si i-a tinut juma' de ora la povesti, s-au terminat toti de ras, ca spuneau tot din casa, incepusera sa se incontreze, ai apoi isi luau apararea, au fost mortali. I-a zis Mosul ca a auzit ca se cam cearta cu Bianca si vorbeste uneori urat, bineinteles ca a sarit repede:"da, dar si ea ma ciupeste si nu mai stiu ce imi face", apoi au dat-o pe amor,ce mai ,au fost chiar haiosi si f dezinvolti!

Apoi am avut petrecerea la firma, a iesit bine anul asta, ma si mir, chiar ne-am distrat (macar asa, de ultimul Craciun petrecut aici!).
Drept bonus, cu toate drumurile de ieri am petrecut circa 5 ore si jumate in trafic...

Astept sa-mi plece seful sa trag si eu un chiul , ca nu mai e nimic de facut, pierdem timpul de pomana!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput