Sarbatoriti de nov-dec 04(164)
Raspunsuri - Pagina 8
onitza spune:
ANDREAP , FELICITAAAAAAAAARI!!!!!!!!! Sa fie sanatoasa is mancacioasa!!
Pot sa fac o gluma???? sunt convinsa ca tati nu e dezamagit, dar cred ca isi inchipuia cum o sa fie cu 3 fete in casa!!!!!!
pisicoase si gingase care il ating la punctul sensibil si nu rezista in fata "nu-urilor"!!!
Ma bucur mult pentru voi!!!! si ce nume frumos SARA!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
bits spune:
felicitari Andreea!
sa fie sanatoasa si sa vina cu bine la mami si la tati!na ca m-am inselat
! mey da-mi si mie reteta de facut fete ca fac infarct daca mai vad o tetitza mica mica!o sa ne omorati incetul cu incetul:itai Paxelina cu Deliuta apoi a venit Miha cu Amira si la anu o asteptam e Sara!
try spune:
Andreap, d-apoi sa fie sanatoasa si voi toti pe langa ea. Pupam deja prichindu-ta de 12 cm. Esti o mamaica fericita, asa-i? Oricum e loc destul pt inca o fetita, ca parca destui baieti la a doua tura... Sara, Amira si Ada sa mai salveze un pic situatia.
Miki, sanatate lui alexander.
Ozitza, eu cred ca cel mai bine este pt copii de varsta lor, sa invete usor usor sa-si repare greselile. Dincolo de faptul ca-i explici ce nu a fost bine/frumos/de asteptat de la el in anumite privinte. Invata-l ca o greseala se poate repara. Cum a fost cu cartea respectiva, sa-l iei sa te ajute sa repari cartea. Sau sa mergi cu el la magazin si sa alegeti o carte noua impreuna in schimbul celei rupte. Cnad greseste ceva, nu trebuei sa ne oprim la cearta, suparare etc. Intotdeauna trebuie sa le aratam ca orice rau am face, exista o metoda sa ne revansam sau sa indreptam lucrurile caci tutror ni se intampl sa gresim. Important e sa recunosti unde ai gresit si sa vrei sa schimbi ceva din ce-ai facut rau. Cred ca asta e ideea principala care ar trebui sa o inteleaga ei in legatura cu greselile.
eu mereu il pun pe alex sa-si ceara iertare, chiar si lui adrian (desi el habar n-are ce indruga alex acolo cu iarta-ma si la ce foloseste). Daca varsa apa pe jos, ii dau si lui servetel sa stearga. Arunca cu o jucarie, il trimit s-o ridice etc. Asa vad eu treaba dusa pana la capat. Daca face o boacana si ramane doar cu certatul/dojana, parerea mea e ca nu se alege cu mare lucru (educational vorbind) - vorba aia: "apa trece, pietrele raman".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
Io-te aici ce-si doresc unii copii de la Mos Craciun:
Mos Claciune, Mos Claciune,
Anul asta tot, pe bune,
Ca am fost baiat cuminte,
Am la tine-o lugaminte :
Noaptea aia de-ai sa vii,
Nu-mi adutze giucalii,
N-am nevoie de patine
Sau vle-un tlenulet pe sine,
Nu vleau pusca, nitzii pistol,
Oli vle-un ulsulet nasol,
Sa n-aud de tlotineta,
Nici volba de tlitzicleta,
Sau vleo balca cu motol,
Vleau si io un flatiol,
Ca fiind singul meleu
Habal n-ai cat mi-e de gleu,
N-am cu tziine ma giuca,
Povesti sau discuta
Chestiuni ca intle flati,
Sau gagitzii, ca-ntle balbati,
Ca volbind io cu mamica
Si taticu' si bunica,
Am concluzionat, sa stii,
Ca doal tu ma poti selvi :
Stii tu balza aia chioala
Latacita-odinioala
La adlesa de mai sus
Cand pe mine m-a adus ?!
Fala bascalie-ti spun,
Iti plomit c-am sa fiu bun
Inc-un an, poate chial doi,
La' ca ne-ntelegem noi !...
Ia-o tu, mai pe depalte
Si esplica-i, ca ea poate,
Vino cu o stanga noua,
Da-i cadou o pana, doua
Sa mai fac-un gest, de mila,
Nu c-as poseda vleo pila,
Doal asa, un mic ocol,
Sa-mi aduc-un flatiol,
Cat mai lepede, ulgent,
Stiu cat esti de competent,
Iala de va fatze gat
Ca timp n-ale pentlu-atat,
Tletzem detzi, la planul doi,
Da' lamane intle noi :
Daluiestele-o vacanta,
Asta-n ultima instanta,
Ca la fel, si-ai mei palintzi,
Sunt de-o vleme-asa cuminti,
Timp nu au, de-i noapte, zi,
Sa mai faca nebunii !
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
paxela spune:
andreea felicitari , sa fie sanatoasa
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mikimi spune:
Eu cand dau ceva pe jos, sau il mai lovesc din greseala pe Alex, ii zic mereu scuza-ma nu am vrut, sau am gresit, scuza-ma, si uite asa Alexander e foarte constincios cand il loveste si el din greseala pe Yannis, il ia de manuta , se uita in ochisorii lui si-i zice foarte serios: eu stiu ca tu nu intelegi de toate, dar scuza-ma , nu am vrut sa te lovesc''.Ma topessscccc, are asa niste replici dulci si sinceritate de copil...eu nu vreau sa creasca !!!!
Andreea o iubim pe micuta Sara mult de tot si ne bucuram ca e bine.Ai grija si tu de tine.
Paxelino ai un Craciunel cu zambet minunat, mi-a placut bucuria din ochisorii lui cand a primit cadoul, si mai ales figuriel de balet executate maiastru probabil.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
paxela spune:
miky
exact asa face si silviu
ii cere iertare, imi traduce ce zice ea
, adica ea zice abababa si el zice uite mami a zis ca vrea crocodilul si etc
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
onitza spune:
Mi-i imaginez pe baietii vostri, in postura de fratiori, comunicand cu mezinii si "traducand" ce vor de fapt sa spuna...ce faaaaaaaain!!!!! va invidiez!!! chiar ca ti se umple inima de fericire sa ii vezi ce inocenti si dragalasi sunt!
Am o intrebare fetelor: voi ati gatit reteta asta vreodata?
"Matrai Borzas
800 grame de cotlet alb de porc sau 2 bucati mari de piept de pui
sare
piper macinat
500 grame cartofi
1 ou
4 linguri de faina
ulei pentru prajit
200 grame de smantana
100 grame cascaval ras
Carnea se taie in 8 felii, se bate se sareaza si se pune 1 ora la rece. Intre timp se curata cartofii, se trec prin razatoarea mare . Se amesteca cu oul si cu faina, se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se trec intai prin faina, apoi prin amestecul format din cartof+ou+faina – ca la snitele. Se prajesc pe ambele parti, la servire se ung si cu smantana. Se pot servi cu legume calite. "
Mi se pare interesanta si gustoasa, dar....as avea emotii ca nu se lipeste bine amestecul din ou, faina si cartofi rasi , pentru ca sunt dati prin razatoarea mare si...mi-e ca nu se prind bine de carnita de porc...voi ce ziceti???? da', nu ca suna bine??
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
Andreap,

sa-ti traiasca bbelina Sara, ma bucur ca este bine sanatoasa...asta-i cel mai important...
cred ca Mariutza o sa fie super incantata ca o sa aibe o surioara
pe toate 3 si pe Sebi... care deja e in minoritate rau, rau de tot
asa capeste vreo 2-3 ani poate-i face mami si lui un baietzel ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
onitza asa ceva dar fara carne am facut
, adica snitele de cartof ras si stau lipite
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si