Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

gataaaa am scapat si de serbare, uimitor a fost cuminte a cantat canteceleel a facut foarte bine cele 3 dansuri de la gimnastica, a stat la poza cu mos craciun, a spus si poezia, nu foarte bine ca a fost cu microfon nu se astepta, nu stia ce sa faca , si cum sa il tina, a spus printre primii 5 , si copii au inceput sa rada , si sa pierdut, dar oricum a spus-o toata si mult mai bine ca altii,asa sa se laude si mami
avem si pozeaici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, f bine...bine ca a ramas la voi carticica
paxelina, vai ce dragutz si frumushel e craciunelul silviu si felicitari pentru serbare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Paxela,tare dulce e Silviu pe post e Craciunel
Onitza,eu una suport cu greu(de fapt nu prea suport..)sa o certe altcineva in afara de mine...tu ai reactionat super.
Eu aseara am fost la Cora la cumparat de cadouri,mai ales ptr.finutii mei (Stefan amandoi),parinti..Mariuca are deja un laptop,un trenulet imens.mai vrea o masina de spalat,dar in Cora era imensa si costa 100 ron...o sa incerc sa-i gasesc ceva mai mic.
Sotului meu i se facuse rusine cand am iesit ptr.ca eu,normal,m-am dus direct spre casele prioritare si am tot 'pardon-it' pana am ajuns in fata....nimeni nu a comentat,dar al meu se facuse miiiiic,parca facusem cine stie ce....daca scrie acolo ca eu am prioritate....de ca sa-mi fie rusine???
Azi merg la Iosup la eco de 14 saptamani..am niste emotii.sa-mi tineti pumnii sa fie totul OK...si poate aflu si ce se ascunde acolo.
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Onitza super costumasul super puiutul spiridus.Felicitari la amandoi pentru reusita.

andreea...ce subiect sensibil asta cu casele prioritare la supermarket !!! cum numai eu fac cumparaturile, ca tati ajunge dupa 21.30, in toata gravidia a trebit sa ma inghesui cu burtoiul si cu alexander in carut sau pe langa mine, evident tipand ca vrea aia sau aia sau acasa...si nimeni nu se simtea, mai ales la casele prioritare.Si eu tot asa faceam, ma scuzati, pardon, dar nu exista data cand trebuia sa astept dupa altii care deja pusesera purcoiul de cumparaturi.E o neimtire totala, nimeni nu comenta, dar privirea lor ma trimitea direct stiu eu unde(mama lor de profitoare...au ramas insarcinate sa se bage in fata...pe vremea mea...)

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am ajuns cu bine, brrr ce frig e aici.
Paxela, ce poze rosii, ii sta tare bine lui Silviu si parca a mai si crescut, nu mai e piticut. Oricum pana acum am vazut numai clase dragutze de gradinita, frumos aranjate si dotate si ma bucur pentru voi.
Ioana, mergeti la Moreni, cam cand plecati?

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Noi nu avem cine stie ce vesti....am scapat de tusea cu muci, avem acum la Alexander tuse seaca.Ieri seara am fost la ''petrecerea'' data de firma mea de Craciun-bowling, si apoi la petrecerea sotului-super petrecere, cred ca as fi dansat toata noaptea daca nu ma manca undeva de copii.Si uite asa am plecat la 12 de acolo si bine am facut ca ajunsa acasa Alexander tocmai vomase de atata tuse.Am trimis-o pe matusi-mea acasa si am ramas eu la tura 2 si 3 de voma..saracu a fost asa intelegator, nu a plans desi e asa de neplacut.L-am luat apoi cu mine in pat si mi-a tusit pana la 3 juma in ureche si din minut in minut ma asteptam sa mai dea ceva afara, asa se auzea.Din fericire ieri l-a mai lasat, dar l-am plasat la soacra-mea ca nu vreau sa-i dea si lui Yannis care a reusit sa scape, mai are doar muci.Offf, si sambata plecam la munte, mie- asa ciuda , nu vreau sa stau in casa, chiar vroiam sa-l pun pe Alex pe schiuri.
Rosebito, poate ne vedem, de sambata suntem la apel la munte.

Pupici, ma duc sa-mi fac carne cu mamaliga, am auzit la o reporterita la TV ca manca asa ceva si m-a luat pofta...

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Oti, ma bucur ca ati ajuns cu bine
miki si sanatate multa puiutului tau
Andreap sa ne dai de veste de pe leptop ce-ai facut la eco...ca-s curioasa
si ref casa prioritara..fff bine ai facut...asa trebuie sa fie...nu sa ne tot pardonim
pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am vazut un CRACIUNEL frumos tare, si satisfacut de cadoul primit!!!! mi s-a parut foarte simpatic cu microfonul la gurita!!!!! cred ca i-a placut sa spuna poezia la microfon, nu??????? felicitari pentru reusita lui Silviu de a spune poezioara toata si de a tine minte miscarile la gimnastica!! foarte frumos!!!!!! Bravo SIlviu! mai stai putin, ca te ajunge Delia din urma!!!!

OTILIA , la Moreni mergem pe 27 dec cred, de Craciun suntem in BUcuresti. Tu cand te duci?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am vazut doi frumosi:un mos Craciun mai mic si un spiridus cu ochi stralucitori!ii pupam si le dorim sa fie cuminti sa le mai aduca mosul cadouri si in seara de Craciun!

Miki sanatate lui Alex!

Andreea te asteptam cu vesti bune!

noi suntem bine,il asteptam pe mos nerabdatori.in seara asta il intreb pe Ken"crezi ca vine Mosul si la mama?" iar Ken"nu!pt ca mama e rea!" la care eu"de ce spui asta?",Ken:"i-a papat ciocolata lui Ken si de asta nu vine mosul!"(ii luasem un calendar Advent si pt ca nu-l luasem de la inceputul lunii zilele care trecusera le-am deschis si am luat si eu o ciocolatica si uite ce-mi zice fii-miu?!).apoi s-a mai imbunat si-mi spune"lui mama ii aduce Mosul un out Kinder!da ce face mama cu jucarioara?" si cand i-am raspuns ca i-o dau lui Ken m-a imbratisat si mi-a tras o venutzaa pe obraz.asa de scump a fost ca mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor se pare ca Bb e FETITA.daca marele Iosup nu se inseala..o sa o avem pe Sara in Iunie langa noi.Are 12 cm si 86g,este frumoasa si o iubesc de mor.Se juca cu manutele,deschidea gurita sa bea,se freca cu mana la ochi...
Eu am insa un fibrom de 16 mm,Iosup a zis ca nu-i problema ptr.BB.De asemeni tesnsiune in arterele uterine...drepta cica e OK,0.77,in stanga mi-a zis ca-i marita,0.84,desi ecograful mi-a data 'average' la amandoua.Plus sa beau lichid mai mult...de unde a vazut el asta...
maine merg si la medicul meu...
sunt asa fericita azi....tati nu a avut nici o reactie la aflarea vestii..nu cred ca-i dezamagit.eu as il simt.
otilia,bine ai venit..dupa Anul Nou maie sti?tare as vrea sa te mai vad..

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput