Sarbatoriti de nov-dec 04(164)
Raspunsuri - Pagina 10
daniela_sb spune:
Buna tuturor!
Mai intru si eu, cred ca ultima data cel putin inainte de Craciun.
Ce de serbari pe aici! I-am vazut pe Sliviu, Mihnea si Bianca. Felicitari pentru interpretari si costumatii.
Bitz, sa stii ca mi-am insusit criticile. Nu mai stresez copilul. O sa aiba el timp mai incolo sa faca si ce nu-i place...
Felicitari pentru fetitza zglobie din burtica, andreap.
Bia, Alexander, sa va refaceti repede ca vine mosu'!
Craciun fericit! Bucate alese pe masa, fercire si sanatate multa tuturor!
14+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
danette, irisina este o frumushica si o eleganta ca de obicei 
roserbina, draga mea costumul biancai este f frumos...deja poti sa-ti deschizi firma
amandoi sunt frumushei foc...ma bucur ca totul a mers bine la ambele serbari 
daniela, andreap, Craciun Fericit! si voua 
eveline, sanatate multa
pitica sa se faca bine repejor
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ad_rianna spune:
felicitari andreea pt. bebelina sara. sa fie intr-un ceas bun si cu noroc
am avut si noi ieri serbarea la gradi si a fost suuuuper. copiii au spus singuri singurei poeziile, eu am plans ca nebuna, iar tati al nostru a facut niste poze si filmulete de toata....jena
...nici nu am putut alege ce sa va arat. daca as fi stiut cum macar puneam filmuletele cu poeziile lor dar nu stiu cum
...insa si la poezia lui tudor florin a reusit sa o inregistreze doar de la jumate
iar eu cum am neuronul obosit si stresat in periada asta am pus doar vreo 3 poze in albumul din decembrie ...iar restul in albumul din noiembrie de AICI.....
si ca sa va povestesc si de ce plangea tudor
...toate au fost bune si frumoase si-au spus poeziile super bine au cantat, copiii se ridicau in picioare cand cantau, tudor dupa cateva secunde se aseza jos si nuuuuu se mai ridica
....buuuuun. vine mosu' aduce cadourile. al meu cauta infrigurat in punga, da tot la o parte si apoi incepe sa planga cu lacrimi de crocodil/...eu habar nu aveam ce a patit si-l intreb: "ce ai mey mami?" si el "nu mi-a adus laptooooooooooop!!!" dar nu am putut sa-l opresc orice i-as fi zis. bine laptop-urile sunt cumparate deja si asteapta sa fie "livrate" dar cum sa-i zic eu asta cupilului. i-am tot explicat ca mai vine mosul inca o data acasa la noi sa lase si acolo cadouri sub brad ca doar mai trebuie sa aduca cadouri si pt. mami, tati, bunici...etc. el plangea tot mai rau. imi vinea sa si rad si mi-era si mila de el ca a avut practic prima deceptie din viata
....ei si cum fata mea e o isteata numai ce o vad ca se duce la mosu' cela si-l striga: "mosule! mosule!" mosu saracu era cam "interzis", dar i-a raspuns: "da fetito!" si ea: "mai vii inca o data si la noi acasa?" el: "pai...da mai vin" . bianca: "bine dar sa nu uiti de laptop-ul lui tudor, da? ca uite acum plange ca nu i l-ai adus". mosu saracu habar nu avea ce sa raspunda. la un moment dat incepe sa rada, cred ca s-a prins si-i vine la tudor ii spune sa nu mai planga ca mai vine inca o data la el. ei atunci cupilu' meu s-a mai luminat si s-a mai putut discuta cu el. m-a salvat fiica-mea din situatie ![]()
daca nu mai reusesc sa scriu mesaje, ca fug acum sa ma uit la pozele lui iris si ale roxanei (sunt curioasa sa vad vrabia
) va doresc
sa va aduca Craciunul multa pace si lumina, sa fiti sanatoase si fericite impreuna cu familiile voastre...si-mi mai doresc sa mai putem vorbi asa multa vreme de aici incolo 

adriana &
Bianca si
Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
O sa am laptop de sarbatori,asa ca poate mai vb.
Am fost la medic...tot nu sutn impacata sufleteste cu ceva
,dar sper sa fie bine...mi-a recomandat vesnicul stat la orizontala.mai vedem noi..acum important e ca vine Craciunul,eu sunt extrem de fericita...
Dana,Iris e superba..ca de obicei.
Daniela,ce ai in burtica?stiti?
Roxana..da,tu esti 'mama omida'...sa va fie de bine petrecerile de Mos
Pupici la toata lumea
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
try spune:
Roserbina, nu intuiesti ca fi-ta-i vrabiuta, dar sincer iti spun ca-n afara de iepurasii aia, n-am putut intuit nici ceilalti copii ce sunt. Mai era un copil care cica era vulpe, dar doar dupa masca de pe fatza iti dadeai seama.
Macar Bianca stiai ca e o pasare, ceilalti puteau fi orice.
E adevarat ca nu-i cea mai reprezentativa opera de arta a ta, dar m-a impresionat Bianca ca a purtat costumul cu mandrie si fara retinere. Dar deja banuiesc ca asa-i Bianca. Sa stii ca mie-mi place tare mult ce spirit are copila ta.
Ma tot roade, ce era fetita aia imbracata in negru cu pantofi rosii cu buline si salba alba la gat? Ca nici sa ma pici cu ceara nu mi-am dat seama. Am zis ca poate-i buburuza?
Hai ca ma duc ca-s rupta de somn, o sa lenevesc toata ziua azi la servici. Am muncit aseara pana la 1:30 in basement si la 6 fara zece eram in picioare. Azi e ultima zi de serviciu pe 2007, yupiiiiiii, dar ma asteapta alte job-uri acasa. Thanks God maine e ziua Alexiei si iau o pauza de distractie. Asa ca Cici, nu numai piticii se bucura de petrecere, eu mai tare ca ei ![]()
![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
ad_rianna spune:
daca vreti sa-i vedeti www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=4753081&type=email" target="_blank">cum au spus poeziile la serbare...numai sa nu radeti de filmare si de cum am stiut eu sa fac montajul
inca o data CRACIUN FERICIT!!!
adriana &
Bianca si
Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
Adriana, super tare faza cu leptopul...am vazut poze insa montajul nu reusesc sa-l vad...nu se deschide...
gemenushii frumosi si destepti
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
quote:
Originally posted by try
Ma tot roade, ce era fetita aia imbracata in negru cu pantofi rosii cu buline si salba alba la gat? Ca nici sa ma pici cu ceara nu mi-am dat seama. Am zis ca poate-i buburuza?
Io zic ca era bunica cioara.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
try spune:
cioara nu-i alba la gat... e neagra toata si fara picere rosii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II