Sarbatoriti de nov-dec 04(164)
Raspunsuri - Pagina 6
danette spune:
Miria,
Dumnezeu sa va intareasca sa faceti fata acestei triste situatii.
Sa ai mare grija de mama ta (citeam ca are 2 AVC-uri).
FELIS spune:
scuze de intarziere...
pt Anutza... de Otilia
ANA

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
For2nity, Felis, imi pare tare rau ca aveti necazuri,sunt convinsa ca puiutii vostri va vor da puterea sa luati decizia cea mai buna.

sper...Sarcina usoara viitoarelor mamici, felicitari pt Spiridusul de Paul si a lui ingenioasa mamica...
si sanatate la toti puiutii...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
daniela_sb spune:
Buna tuturor!
Uite ce de copii cuminti pe aici! Felicitari spiridushului Paul si printesei Iris in special care nu au avut emotii la serbare. Onitza, mare croitoreasa esti... Si noi habar nu am avut.
Sa-i fie de bine botezul micutzului Ianis. Cred ca va da gata cu zambetul ala mare al lui.
Mai dar mari bucatarese avem pe aici. Trebuie sa va caut fulguletz, monica, oti sa-mi dati si mie cate o felie. si drum bun incoace Oti.
blondinei. Sa stii ca de fiecare data cand o vad imi amiteste de mine cand eram mica: blonda si cu bujori in obrajori. E o scumpete.
Bumbacel, nastere usoara si un bebe frumos si sanatos!
Andreap, si Dani are cam acelasi program ca al Mariucai... Si mie mi-e un somn pe la 10 de nici cu scobitori nu imi pot tine ochii deschisi. De multe ori ne uitam la desene animate si spre rusinea mea adorm inaintea lui. Noroc cu tati care inchide Tv-ul.
Miria, for2nity, felis 
si sa stiti ca nici daca vreti nu scapati de noi. Chiar daca suntem mai rar pe forum (ca mine) un gand si o imbratisare tot pleaca spre voi.
14+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
try spune:
quote:
Originally posted by onitza
Ne-am intors de la serbare, a fost FOARTE FRUMOS!!!!!!!! Paul a spus ultimul poezia, din cei 30 de copii...dar eu am fost mandra de el ca a avut rabdare, a stat cumintel foc pe scaun, se mai juca cu clopoteii de pe costum, mai ridica piciorusul pe scaunel....a fost imbulzeala mare, cativa copilasi au si plans, mititeii, s-au speriat. Paul n-a spus toata poezia, la inceput, a fost un pic timid, se uita la lumea din fata lui, darpe la jumatate, a inceput sa strige din tot sufletul lui, gesticuland, de s-a amuzat multimea din sala, alaturi de noi parintii.
Avem si POZE DE LA SERBARE
MULTUMESC TARE MULT DE APRECIERI, ma bucur ca v-a placut costumasul, mie nici acum nu-mi vine sa cred ca a iesit totusi ceva frumos, purtabil!!!
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Mey, da' ce va mai strange de gat copilasu' asta, era asa bucuros ca s-a reintalnit cu voi dupa toata serbarea, se vede ca si mina lui e alta dupa serbare. A fost cel mai frumos costumas de spiridus de acolo. Si are niste educatoare super dragute. Toate-s asa tinere acum, mey?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by danette
Ieri am avut si noi serbare... ne-am dus la gradinitza unde este inscrisa IRIS, educatoarea a insistat, si mi-am zis ... in fond de ce nu?
A fost nesperat de bine, fetelor!
Fiica-mea a stat cuminte pe scaunel intre ceilalti copii, langa braduletz, a fost vesela, a cantat cantecel Mosului si-a primit cadoul... nu a avut "trac" deloc.
Sigur, eram noi acolo, ne vedea, si asta o linisteste.
Oricum, de prin februarie incerc s-o duc iar la gradinitza. Sper sa avem mai mult succes.
Roxana, mi-a placut bradul vostru aramiu, mi-e si mie dor de un brad adevarat... de cativa ani buni suntem cu cel artificial, din motive estetice, mai mult, fiindca desi e plin de padure de molid in Maramures, nu gaseam usor brazi cu coroana deasa...
Acum sunt si aici brazi SUPER din Damenarca, Norvegia... Germania, adusi din pepiniere, unii cu ghiveci chiar, sai poti avea mai multi ani.
Dana, v-am povestit ce-mi zice fi-miu cand ii zic de gradinita? Ca nuuu mergem la gradinita, copii fac nani de pranz, mami! A dezvoltat acum un intreg arsenal de replici si ti le tranteste cand ti-e lumea mai draga, iar cand il vad asa nonsalant ma dezarmeaza total si ma topesc toata pe diauntru.
Iar apropos de bradut, v-am zis ca noi ne taiem singuri bradutul in fiecare an. Aici sunt ferme de brazi cate vrei si te duci acolo, te plimba cu tractorul cu platforma pe care au baloti de paie si te lasa pe marginea plantatiei la tipul de brad care-l vrei (sunt vreo 5-6 clasice). Ai fierastraul cu tine asigurat de ei si pleci in inspectie si cand l-ai gasit, l-ai taiat si cu el inapoi in urmatorul tractor. Ti-l scutura cu un tremurici automat, apoi ti-l leaga fedeles cu o masina si sus cu el pe masina personala. Aici suportii de bradut sunt ca niste vase, poti pune apa in ei si rezista bradutii mai mult timp. Au si foc de tabara, bei ciocolata calda sau altceva si stai la foc, e foarte frumos. Plus ca vand intotdeauna si tot felul de obiecte de sezon, e o adevarata aventura aici sa mergi al taiat de bradut si vreau s-o transform ca intr-o traditie. intotdeauna am laut si copii cu noi, indiferent cat de frig a fost. Anul asta au fost -10 grade cand am fost dupa brad, dar nu ne-a pasat de nasucuri inghetate.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
onitza spune:
Am fost asa fericita cand am vazut cator fete le-a placut costumasul si spiridusul meu!!! multumesc pentru cuvintele frumoase!
Acum sa spun si de rau, ca de laudaaaaaaat nu mai conteneam!
Acum, cand l-am luat de la gradinita, am gasit-o pe d-na educatoare oparita rau, ca Paul a rupt o carte din aceea mica si cartonata. M-a intampinat cu: "abia va asteptam: m-a suparat Paul foarte tare, nu stiu ce-o sa am fac cu el, a rupt o carte!!!!!! si incepe si il cearta in fata mea..eu tac, nu spun nimiki, pentur ca oricum nu aveam loc de gura d-nei....si dupa ce termina ea, spune:" ai facut un lucru foarte urat si....cred ca mami e de aceeasi parere" ....la care eu: da, desigur, Paul sa nu mai faci asa ceva, sa nu mai rupi cartile!" si atat pt ca oricum il certase si ea imediat dupa ce a rupt-o, il certa si acum si daca mai saream si eu cu gura ca ea....
...in fine, am plecat, venindu-mi in minte ce am citit eu o data intr-o carte despre psihologia copilului: parca citisem ca daca un copil de 3 ani rupe o carte, nu i se considera greseala fatala ca a unui copil de 5 ani, sau ma rog, ca nu trebuie certat copilul, ceva de genul asta....va rog eu mult, sa imi psuneti daca e asa, pentru cultura mea....
Multam
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Oti, ati ajuns?
sa ne dai de veste
Danette, ma bucur ca i-a placut irisinei la serbare
Onitza, e f bine cum ai procedat...lasa-l in pace pe Paulica...l-a certat destul d-na...normal ca trebuie sa stie sa nu rupa cartile dar inventand o poveste frumoasa...cartile ne invata, ne arata, etc...nu ca nu-i frumos sa rupi cartea fiindca ei nu inteleg asa...la varsta asta...si ca sa nu mai fie d-na suparata pe el poti cumpara o carticica si sa i-o duci in locul celei rupte pe care sa o iei tu acasa si sa o lipesti pentru Paul...sunt convinsa ca nu o sa mai rupa
va pup pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
MONICA desigur, o sa iau carticica, chiar acum plec. Multam pentru raspuns, am fost de acord sa il mustre doamna, dar bland, vorba ta, nu tipand la el, in fata mea!!
pupc dulce
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
MONICA noi am fost gand la gand, am luat carticica acasa, sa o lipesc si sa o duc maine la gradi odata cu cea noua...dar doamna nu a vrut sa o primeasca inapoi si pe cea rupta, a psus ca nu mai are ce face cu ea, desi e rupta marginea unei singure pagini, care lipita bine cu scoci poate fi folosita la fel de bine ca inainte in activitatea lor didactica. Dar ma rog a fost alegerea d-nei!
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL