Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ioana superb

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza spiridushul cel ochios si frumos...tare fain ii sta in costumash...felicitari ca a fost cumintel la serbare...si a spus poezioara frumos...am vazut ca a stat si in bratele moshului

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultima perioada.
Tudor iar a varsat din cauza mucisorilor, m-am saturat de ei...Nu prea are niciun efect Mucosolvanul, cred ca maine am sa vorbesc cu medicul sa-i dea altceva . Are in continuare nasul plin de mucisori si accese de tuse. Noaptea i se aduna in gat si nu mai poate respira, un chin intreg.
Ma incearca si niste usoare contractii...o minune, numa bine sa-mi dispara tot somnul.
Draga monica-elizabet, cum ai ajuns in Brazilia ca acu observai si mie mi-a scapat episodul asta?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bumbacel ...e o poveste scurta cu avionul cu tot familionul
sanatate multa lui tudor , nici el nu stie sa sufle nasucul? sau doar in somn pateste asta?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hopa, ce activitate pe aici. Eu n-am somn, am terminat bagajele, mai greu va fi avion cu Ana fresh ca doarme de pe la 7 seara .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

LA MULTI ANI blondinei ANA!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa fii mereu vesela, sa fie mereu soare in viatza ta!
Oti, sa aveti o calatorie buna spre casa!

Ieri am avut si noi serbare... ne-am dus la gradinitza unde este inscrisa IRIS, educatoarea a insistat, si mi-am zis ... in fond de ce nu?
A fost nesperat de bine, fetelor!
Fiica-mea a stat cuminte pe scaunel intre ceilalti copii, langa braduletz, a fost vesela, a cantat cantecel Mosului si-a primit cadoul... nu a avut "trac" deloc.
Sigur, eram noi acolo, ne vedea, si asta o linisteste.
Oricum, de prin februarie incerc s-o duc iar la gradinitza. Sper sa avem mai mult succes.

Ioana, super spiridusul tau ...!

Roxana, mi-a placut bradul vostru aramiu, mi-e si mie dor de un brad adevarat... de cativa ani buni suntem cu cel artificial, din motive estetice, mai mult, fiindca desi e plin de padure de molid in Maramures, nu gaseam usor brazi cu coroana deasa...
Acum sunt si aici brazi SUPER din Damenarca, Norvegia... Germania, adusi din pepiniere, unii cu ghiveci chiar, sai poti avea mai multi ani.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

bumbacel ...e o poveste scurta cu avionul cu tot familionul
sanatate multa lui tudor , nici el nu stie sa sufle nasucul? sau doar in somn pateste asta?

Neata, trimis copil la gradinita, barbat la serviciu, tre sa ma apuc de treaba pe langa casa omului
Monica, numai noaptea pateste asa, ziua vine si-mi cere servetel "Mami, curg mucii" . O sa incerc azi sa vorbesc cu medicul poate imi da altceva, Mucosolvanul e frectie la picior de lemn in cazul nostru.
Voi le-ati facut analizele? Noi ne-am intepat luni, am dus si pipi "in castronel" si astazi trebuie sa ne vina rezultatele. Pe mine anemia si calciul ma intereseaza in mod deosebit. O sa vedem...
O zi buna va doresc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata si de la noi1
Onitza mama..chiar tu ai facut costumul??da' ce?esti si croitoreasa???eu nici sa tai o carpa drept nu ma pricep...tot respectul!Paul e un dulce cu ochisorii aia mari
Otilia,drum bun!Nu vrei sa facem schimb??adica sa o iau eu pe Ana care se culca de la 7(seara..presupun..) si ti-o dau pe Mariuca?ca ea mai devreme de 23-23.30 neam sa inchida ochii!
Try,eu chiar i-am aruncat la gunoi o jucarie,de fata cu ea.ptr.ca o lasese pe jos,dupa ce eu am rugat-o sa o ia,ca ne impiedicam de ea.A durut-o in cot!Morala?are prea multe,stie ca-i voi cumpara in continuare...sunt slaba!Vina mea!
Roxana..e de belea 'vrabia'..nu ma
Bumbacel,cand vine juniorul nr.2?
Mariuca e bine,rasfatata..normal.Abia astept sa o vad
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Andreea, teoretic vine pe 11 ianuarie. Vom vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Va multumesc celor care mi-au mai scris si care imi sunt aproape acuma!
Astazi va veni la bunica preotul. Este tot mai rau.

Partea si mai rea este ca mama se simte si ea rau. Daca bunicuta este batrana, la mama sunt 2 accidente vasulare si inima si altele care dupa numai cateva nopti nedormite au ajuns-o.
Mai este si incapatanata si nu vrea sa stea linistita si sa ma mai lase pe mine sa stau de veghe.
Imi zice ca am copil.

Cam asta e.
O sa mai intru cand pot.

O zi buna la toate!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput