LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ali te rog mult mai intra si poveste de iarinuta...si de gaza mica.mie mi-e f dor de postarile tale.

ralu, f bine. norocoaso, ai pereche!!! sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos, mancacios si cuminte foc. pupicei multi de la noi.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

mami cata felicitari pentru inspiratia ta. faci poezii frumoase foc. pupicei pe ochisorii frumosi ai biancai. pana la urma ce face sorela vine sau nu vine de ziua biancai?

dana ti-am admirat comorile. frumoase foc si mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult. daca ar fii putintel mai mica diferenta, ai zice ca sunt gemene. cum ai rezolvat "problema " cu colega de gradi a oanei? mai este asa de apropiata de ea oana?

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

moni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai ca vroiam sa inchid laptopul sa dorm si cand citesc de Ralu si al ei baiat ,nu m-am putut abtine sa nu scriu.
Ralu felicitari mama pt. golanel!!! stiu ca vroiai tot fetita, dar acum nu e asa prapad ca va fi baiat. redecorati, mai mult albastru si va fi ok. si ai grija de smecheras. Tia e mai bine?
Maraki felicitari pt. achizitie.cati mp are?
si noi testam piata pt un DSLR Nikon sau Canon, oscilam ca nu vrem sa dam o avere pe el si tare scumpe sunt astea.
Stiu ca tu ziceai de cd pt. masina, doar ca eu am vazut in Metro DVD-uri si ma batea un gand....dar am ramas cu el...ca nu stiu cum naiba se prind alea. doar nu-l tine marco in brate, cum tin eu laptopul? ca atunci ar fi prapad.
Bumbi se pare ca ne-am petrecut in seara asta. nu ne-a fost dat sa povestim....si amandoua singurele...tu cu 2, eu cu unul.

tocmai s-a ridicat marco in picioare si a strigat: Ciun!!! copilul asta si noaptea doar la mos Craciun se gandeste?

gata...se termina dr. House si ma bag la somn.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ralu habar n-ai cat ma bucur pentru voi! Stiu ca ati vrut fetita dar sunt convinsa ca pe masura ce te obisnuiesti cu gandul vei fi mai fericita ca e flacau. Asa-i fain, sa ai din fiecare cate unul. Undeva in adancul sufletului cred ca totusi si eu m-as bucura daca as avea bb2 fetita. Mai ales ca ultima data cand a fost la noi mi-a zis mama "Imi doresc din suflet pentru voi sa aveti si o fetita, ca baietii se duc dupa neveste, asta-i soarta lor, dar pe fete toata viata le doare sufletul pentru mamica(parintii) lor!".....ma rog, aberez o tzara, ca la tine e inversa situatia dar intelegi tu ce vreau sa zic! Felicitari dragilor pentru "ALEGEREA REGELUI"!!! Pupici si multa sanatate Tiei!
Giova multumesc pt reteta!
Ana de France, mi-a fost dor de voi!!! Sanatate lui Alexei cel nazdravan.
Silvia spor la impachetat! Abia astept sa ne vedem!
Bumbita, pe tine nu are cine sa te ajute la curatenie? Macar acum ca ai 2 prichindei?!!
Maraki sa stapaniti sanatosi aparatul si sa faceti poze garla! Tot voiam sa te intreb, cand e perioada de reduceri la voi? Prietenii nostri isi fac sarbatorile in Germanica, la neamuri, si as vrea sa le dau niste bani si instructiuni sa-i cmpere lui Razvan hainute, incaltaminte etc ieftine. Imi recomanzi ceva magazine?

Fetelor, vreau sa-l duc pe piciulica la patinoar dar nu gasesc patine de inchiriat decat de la nr 27 in sus. Exista ceva patine "telescopice" sa zicem....adica sa se fixeze lama direct pe bocancei si sa se poata lungi pe masura ce creste piciorul mititelului. Sper ca nu aberez prea tare la ora asta dar eu as inventa asa ceva...daca nu exista deja
Fug la nani ca maine avem cheful de Craciun la firma si trebuie sa fim fresh toti 3
Noapte buna si pupici de la Bistrita!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova noi de care vrem sa luam se prinde de tetiera scaunului din fata, stiu ca sunt si dil alea care se pun din fabrica dar alea sunt tare scumpe.Am zis ca mai stam cateva luni sa se potoleasca piticul sa nu o faca varza cum da din picioare. In Germania sunt cele mai ok la pret, noi cred ca o sa luam de acolo.Super la serbare dar asa sunt piticii in primele grupe agitati si plangaciosi dar sunt super pozele cu ei asa mititei si costumati.Noi o sa plecam vineri sper sa nu fie obosit f tare Jean-Paul.
Ralu felicitari pt baietel !!!!!!!!!!!!!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana, pupici ,nu stiu daca o sa gasesti patine asa de mici, poate cele 27 cu un ciorap maigros dar sincer cred ca sunt cam micuti pentru asta. Si eu astept sa ne cunoastem
Maraki felicitari pentru achizitie, sa il folositi cu placere.
Bumbita pupici, te admir ce bine te descurci cu flacaii tai

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

ioana ma mai ajuta mami cu copii, dupa ora 17, in zilele cand nu are si ea treaba. dar la curatenie, in casa mea, nu se baga nimeni. vreau sa le gasesc dupa aia lucrurile. de ex, de ursitori cand au pus ei pe-aici masa si au petrecut si eu eram in spital cu "ursitul", au si facut curat. dar nu le-am mai dat de cap cateva zile dupa, nu mai gaseam nimic la locul lui. si sunt f tipicara.

silvi multumesc mult. am noroc ca sunt copii cumintei, sa stii. deocamdata. sa vedem cum o sa se inteleaga intre ei cand or mai creste.fiind si baieti, cine stie ce-o iesi.

fetele ma retrag si eu. noapte buna si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ralu !
E bineeeeeeeeeeeeeeee!
Ma bucur mult, sa ai grija de tine, de Tia si de bebe mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ralu FELICITARI! Mi se pare cel mai frumos sa ai pereche.

Mergi la inceput