LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

multumim ca v ati gandit la noi...stef e mult mai bine acum dupa ce am ajuns la urgenta si vroiau sa ne interneze...rosu in gat si grav, e pe antibiotioc dar acum e bine

RALU multe felicitari si un copil sanatos
MIRELA lasa ca e super cu 2 baieti
GIOVA SUPER COPILUL TAU , M A EMOTIONAT
MARAKINO baga poze multe

TOATE FETELE LE PUP SI SANATATE MULTA

Mergi la inceput

N AM AVUT TIMP AS INTRU CU FRUMOSUL MEU PE AICI

am luat cadouri si noi ptr mos...un robot maree si o masina super ptr stef si ptr bianca un mp4 , astazi vin cadourile de departe si ce o as mai ia bunicii or sa fie destule

am luat in sfarsit scaun de masina si o sa l folosim la drum mai lung sambata ca plecam la tara de craciun

ieri am avut serbarea de craciun la scaoala ...am reusit as fac ce mi propusesm, i am invatat pe copii brasoveanca (anymoni sarut mana ca eu cu tehnica asta)erau 6 perechi de copii de clasa 3 a superbi in costume populare plus....eu am avut un partener un copul cu grave pb dar care s a descurcat super , sa ma fii vazut in costum populara fost o super experienta lumea ne a aplaudat iar copii au fost fericiti mai ales ca a venit si mosul

azi avem petrecere , ne ducem la un restaurant vreo 40 de persoane , am afcut rezervare de 2 sapatamani iar la ora 6 BIANca are un spectacol la o discoteca la piata obor....noroc cu afta asta ca n am mai calcat intr o discoteca de vreo 15 ani

Mergi la inceput

sper sa fii inteles ce am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fii-miu tot la 7 se trezeste. Eu la ora aia nu pot sa-mi ridic nici capul de pe perna. As dormi si eu pana la 9.
Azi Alex are petrecerea la firma, tata la fel, si mama are petrecerea dar e in timpul prgramului. Numai eu singura cu copchilul.
Iafr afar e asa de naspa. Daca era mai frumos mergeam cu Tibi pana...nu stiu unde. Traficul e naspa....offfffff. Vleau ceva da' nu stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Bumbi nu ne-a hotarat nici acum pt cadoul lui Andrei.Vedem noi ce facem pana la urma.Pe bb din burtica o sa-l cheme Ana.
Azi nu sunt prea in forma,
va pupicesc pe toate.

Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata neata,

Sar'na mult pentru urari, chiar daca imi doream fetita, sunt in al noualea cer de aseara de cand l-am vazut pe golanel. Sunt convinsa ca o sa fie frumos, mai ales ca strumfa isi doreste fratior.
Cosmi, imi pare tare rau ca e Stef bolnavior, e asa de rau cu racelile astea :-(. Felicitari pentru artiste (in primul rand pentru Bia si apoi pentru tine.
Ana, nasol singurei, mergeti si voi la un loc de joaca ceva daca pe afara nu se poate.
Anca, superfrumos numele, noi avem mari dileme..oscilam intre Sebastian, Cezar, Theodor...
Am sunat-o azi pe doctorita sa ii spun ca i-am facut ultima doza de antibiotic strumfei si mi-a zis sa ii scot eu branula..nu va zic ce mi-a tzatzait fundul, dar nu a zis nici pas mandra. Continui cu aerosoli si sambata mergem la control. fetelor, e aur curat aparatul asta de aerosoli si am dat doar 250 pe el, ma bucur tare de investitie, cred ca e bun si doar in caz de SN, doar cu ser fiziologic, o sa mai tatonez.
MA duc in a n-a tura de cautare bebe de Craciun pentru strumfa, pana acum nimic nu mi-a placut din ce am vazut.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si o , eu sunt la a doua. am zis ca intru sa imi beau cafeaua cu voi, poate imi trece durerea de cap ca am dormit tare rau asta noapte din cauza lui Alain.
Anasebe macar Tibi cred ca se culca la ore rezonabile, Alain cred ca a adormit iar la 1 noaptea si vroia numai cu noi in pat si chibitza in draci si Jean e de garda azi cred ca o sa fie rupt. Toata noaptea s-a foit, cred ca nu mai incape ca lumea in sacul de dormit sau naiba stie. Incearca sa il inveti pe Tibi sa se uite la desene dimineata simai dormi si tu, Alain asa face noaptea, deja m-am invatat si eu sa dorm numai cu desene.
Ralu, ce bine ca ati scapat de abtibiotic, pupici micutei sa se faca bine repede.
Cosmi frumos program aveti, sa va distrati bine.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata

Ce de probleme pe aici cu somnul. Noi nu avem probleme la 22 se cere in patut si se mai trezeste pe la 9.30 ... cateodata chiar 11. Dar se trezeste noaptea la laptic pe la 3.30

Vorbeste din ce in ce mai mult, s-a inaltat mult si este mai grea ...
...Atat deocamdata...

La revedere...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

'mneata! Si eu la cafea!
Cosmi felicitari pentru realizarea a tot ce ti-ai propus cu serbarea si multa sanatate lui Stef
Ralu, de unde ai luat aparatul? M-ar tenta si pe mine la banii astia.....
Ana, eu ma chinui sa-l trezesc mai dimineata pe RAzvan, ca iar a inceput cu dormitul pana la 10-11.......si seara la 22.30 nu-l pot culca.
Anca sa-ti treaca starea aiurea! Felicitari pentru nume!
Silvia, daca ai incerca sa-l culci pe ALain fara sac, sa-i dai eventual o bluzita si un pantalonas in plus.......?!
Eu sunt disperata ca la pranz nu mai reusesc sa-l culc pe Razvan in patutul lui. Se catara pe corpurile de mobila de langa patut (desi am tras patutul si e o distanta de aprox. 50 cm intre ele...mai mult nu pot). Sa vedeti cum isi pune paturica, apoi pernitele (are 3) si dupa aia se catara si el cu chiu cu vai-desi e in sacul de dormit- si se urca in picioare si se apuca de pupat post-it-urile de pe pereti. Ieri de la 14 pana la 16.30 m-a chinuit, Abia am reusit sa-l culc in final in patul de dormitor dupa ce m-a culcat el pe mine de vreo 3 ori. Si eu care voiam sa-i iau patut mare.......parca vad ca se da jos din el urgent!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana nu pot sa il las fara sac ca aici e cam rece sunt 19 maxim 20 de grade si el doarme mi mult dezvelit, i-am dat sac la comanda in Ro ca nu putem fara si asa de mare nu ii mai gasesc Ce sa iti zic ca Alain imi coboara la pranz din patut pur si simplu se catara si se da jos asa cum ai trece de un gard inalt, nu stiu cum reuseste ca e patut de voiaj, nu are zabrele.Am vazut pe ceva site-uri ca este pat masinuta, poate asa ceva i-ar placea si lui Razvan . Cu orele de somn nu mai zic nimic ca suntem dezastru.
Ursulico, ma bucur ca sunteti bine, cumintele si sanatoase. Pupici de la noi pt vorbareata.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput