LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)
Raspunsuri - Pagina 15
anasebe spune:
Silvi Pai cum crezi ca fac! Evident ca ii pun mickey mouse, desi nu e deloc bine ce fac. Dar ma calareste. Tibi la 9 seara e in pat.
Ursulino Te pup cu drag. Si pe Raisa!
anasebe spune:
Vai de incantata sunt! De ieri fii-miu e pasionat de puzzel-ul cu voci. Il face singur singurel iar acum, dupa ce l-a terminat a zis: GATA! dragul mamii drag, stie si el cateva cuvintele. Vai ce mandra mi-s. Azi ma duc sa-i mai cumpar puzzel-uri (fara voci ca nu am mai vazut asa).
Giova spune:

eu ma simt nasol, sunt la Cm de azi noapte. am avut asa o noapte naspa, marco care s-a tot miscat in pat, la ora 1 cand a venit Clau acasa, l-am dus la el in camera ca nu mai rezistam.
a dormit 11 ore jumate. de abia l-am trezit la 8.45. Bine si noi am fost zoombie
.
am mai rezolvat din treaba, acum ar trebui sa fac curat....sa vedem daca imi vine cheful.
Ioana ziceai de patine....am vazut azi dintr-alea care se prind pe ghete, dar sunt mari. pt. pitici nu am vazut asa ceva. ei nu cred ca au stabilitate inca, sunt prea micuti pt. ele.
Silvi stiu ca costa alea incorporate in tetiera. dar ma gandeam cum se prind astealalte. eu am vazut no name in Metro, maxim 3 mil, dar la ce drumuri lungi facem noi...nu se merita inca.
Anca deci ati ramas pe Ana...frumos nume.
Ralu ma bucur ca ati scapat de antibiotic. ce zice Tia de bb mic?
Cosmi insanatosire grabnica piticului...dragul meu...
si ma bucur ca ti-a iesit dansul popular.
Anasebe voi nu aveti party la firma? felicitari pt. cuvantul gata. vei vedea ca isi va da drumul la gura, poate va ajunge sa spuna mai multe decat restul
.
Ursu
Raisei.
marco doarme descoperit noaptea. lla el in camera sunt 21 grade si e imbracat in body si pijama normala. eu il acopar, dar dim. il gasesc descoperit. Sacul nu-l suporta, oricum e bine ca nu a racit pana in prezent.
va
, incerc sa ma adun pt.
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
Am intrat sa felicit pe MIRELA SI RALU-sa va traiasca baietzii si sa creasca mari si sanatosi!
O sa vedetzi ca e chiar mai bine si cu ei pe linga spiridusi!
Silvi si Anam-drum bun!
Cristina- ma bucur ca Razvan e ok-pupici!
Anas-felicitari lui Tibi pt.puzzle!(o sa itzi dau PM cu unul fain dc gasesti care-i place lui emma -nu mai zic aici ce face/stie).
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:
am o rugaminte pt. fetele care stiu deschide subiecte:
care dintre voi ar putea deschide subiect aniversar pt. spiridusii din 28 dec.- 4 dec?
eu voi fi plecata la munte si nu am net acolo. probabil mai cobor si la vara-mea in Sibiu, dar nu cred ca am timp sa intru pe net.
I-am scris Catalinei, sa vedem daca ne compune poezioarele pt. cei din luna decembrie. ele vor fi in PM-ul lui bebeianfeb, de unde va fi foarte usor sa le ia cine se va ocupa de aniversari.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
toanca spune:

Salutare.
A durat ceva timp pana am apucat sa dau un semn de viata, dar ca sa va faceti o idee ieri am plecat de la birou la ora 19.30
; in loc sa fie mai liber in preajma sarbatorilor, e din ce in ce mai mult de lucru.
Dar, una peste alta suntem bine.
Matei e la fel de papacios si sper sa nu se schimbe.
Acum e: "babat [barbat] deptept [destept] si mananca budidine cu caca [bomboane cu cacao]; e ca o maimutica: repeta tot ce aude si mi-e asa drag de el.
Vrea sa ii aduca mosu o "maina oie [masina rosie].
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Toanca al meu barbat a venit la 1 azi noapte, plecat de la 6 dimineata. azi parca vad ca tot asa vine. dar maine e ultima zi de lucru, asa ca n-am ce face. pana in 7 ian. e al nostru.
ne-a adus el acasa, si Marco s-a cocotat la el in brate si mi-a zis ciau mami, ii e dor de el, ca de cateva zile nu e tot cu munca.
Bai ce deptept e mateias
. ma bucur ca mananca la fel de bine.
Denisa
. de ce nu ne mai zici nimic? apropo...frumos bradut si spiridusi.vad ca are Emma grija de Alex, sunt asa dulciiii.
am bagat la spalat si acum vreau sa-mi continui curatenia, daca ma lasa piticul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
toanca spune:
Ce liniste e pe aici...
Plec si eu spre casa.
Sa aveti o seara cat mai buna
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
cica a fost azi pe TV un neuro-psihiatru homeopat si zicea ca tot mai multi copii sunt diagnosticati cu autism si hiperkinetism. cauza ar fi vaccinul antirujeolic
. si ca sunt intre 6 si 9 remedii pt. tratare.
Inseamna ca o fi avut dreptate homeopata mea cand a zis ca din cauza vaccinului e asa agitat marco.
unde ati disparut cu toate?
eu trebaluiesc cu neastamparatul pe langa mine. M-a tampit cate ture de apartament face....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
silvi_2005 spune:
Giova eu ce vaccins sa acuz?
Din pacae eu nu o sa fiu pe faza in zilele care le numeai tu asa ca nu pot sa ma bag la deschis subiectul, scuze. Sunt oricum aiurea multe vaccinuri in Franta e scandal mare ca au dat in judecata firmele astea mari ca au tot facut campanie pt vaccinarea impotriva hepatitei B si acum o groaza din cei vaccinati au scleroza in placi.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006