LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana de Franta ma bucur ca ai mai intrat. argint viu e Alex al tau. va si astept postarile tale cu nerabdare.
Any Pentaximul nu are virusul asta? pana acum a fost ok in colectivitate, sper sa nu-l imbolnavim in vacanta.

Marco a mers luni la gradi cu 2 masinutze:mini Cooper si Bentley si nu mai sunt de gasit. nu a vrut sa le puna in sac, si cine stie pe unde au ajuns. Imi pare asa de rau dupa ele, mergeu fain la garajul ala, astea din plastic merg naspa.
asta e, daca numai cu masinutze poate sa plece de-acasa....macar daca ar constientiza...dar vezi de treaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Giova il are...asa ca stai linistita. din ce stiu eu astea de la stat nu au hemofilus infl.cele de import cam da.
I-am gasit in sfirsit atelierul piticilor de la Simba. I-m luat si laptopul de la Lexibook dar o sa i-l dau de ziua ei in febr , ca acum are boala cu "pititii si pada"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

"Acest vaccin este indicat pentru imunizarea activa combinata impotriva infectiilor invazive determinate de Haemophilus influenzae tip b (meningita, septicemie, celulita, artrita, epiglotita, etc), difteriei, tetanosului, tusei convulsive si poliomielitei care consta in: imunizare primara la sugari incepand cu varsta de 2 luni, imunizare prin rapel, la un an dupa primovaccinare, in timpul celui de-al doilea an de viata. Vaccinul nu protejeaza impotriva bolilor infectioase datorate altor tipuri de Haemophilus influenzae, nici impotriva meningitelor de alta etiologie. "

adic daca nu e hemof tip b tot un drac e cu vaccinarea...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Am priceput Any.
Cum e atelierul piticilor? i l-ai dat mai repede?
Laptopul e ala care n-i l-ai aratat?

eu vroiam sa-i fac petrecere la marco in Alba la un club, adica la o gradi privata. ei bine...cica e musai 10 copii, 300.000/copil, dar nu-ti da decat saratele si un suc. fara mancare, tort si alte chestii. trebuia sa ma gandesc, caci si ca gradinita, nu ofera mancare copiilor. platesc 5 mil/luna si vin cu mancarea de acasa.
asa ca nu avem unde tine ziua....acasa la cumnata, cu copilasii, neamurile pe care ii avem.
In TM duminica de ziua lui, tot acasa cu nasii si cativa adulti care mai vin.
Lunea in 7 la gradi cu copii.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

http://www.jucarila.ro/atelierul-piticilor-cu-un-pitic-disney-p,48.html

nu i l-am dat mai devreme, abia azi l-am cumparat ca au primit azi in selgros-vorbisem luni ca or sa primeasca...eu am dat 60 ron pe el.e foarte fain!abia astept sa vaz cum o sa reactioneze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi, am fost super prinsa cu plecatul si cumparaturile si am citit sporadic dar ma bucur ca au intrat lucrurile in normal ca e liniste si pace si miroase deja a sarbatoare si aici.
Am vazut un fulg dulce Marcolino, m-am topit, Giova eu cred ca plangea de ma topeam la serbare .
Am vazut-o pe Ioana a lui Any dulce foc, pupici de la noi. E mortalaaaaaaaaaaaa jucaria tare sunt curioasa cum o sa reactineze la ea, mi se pare f complexa si cu f multe chestii.Am vazut si pe aici chestii minunate cu piticii si Alba ca zapada, cred ca o sa fie tare happy spiridusa ta.
Cristina sanatate multa va dorim, pupici multi de la noi sa ii treaca cat mai repede lui Razvanel.
Mirela, felicitari deci inca un flacau la casa,
Ana de France, si sanatate multa la spiridus.
Ralu, pupici si voua si sa scapati cu bine, esti o mamica tare curajoasa.
Mira, esti o scumpa tare m-a impresionat invitatie ta, noi mergem prin Belgia, Luxembourg,Germania, Austria, Ungaria asta e traseul nostru pentru ca suntem in nordul Frantei am trecut prin Elvetia cand ammers in Italia, acum nu o s atrecem din pacate ca mie tare mi-a placut. Iti multumesc dic inima, o sa te anunt cand mai mergem, nu o sa trecem fara sa va salutam macar. eu sunt indragostita de tara asta, din totdeauna nu stiu de ce dar tare imi place.
Giova am uitat cu dvd-ul portabil, e execelent pentru drumurile lungi, noi mai stam inca pentru ca piticul nostru e tot cu piciorele in scaunul meu si ajunge si pana la tetiera si mi-e frica ca l-ar face varza
Ana de Spania drumb bun sa aveti, pupici multi de la noi, banuiesc ca aveti GPS sau ca stiti traseul dar daca nu wwww.viamichelin.com e site-ul de aur in domeniul asta, noi pe el ne bazam. (probabil si asta stiati deja.)
Fug la pregatit bagaje, vreau sa fac o preselectie ca numai maine le pun in sacose. Pupici la toata trupa, intru cand mai reusesc;

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

copilul meu doarme. cred ca-l urmez si eu....suntem singurei...tati la birou si cine stie cand vine.

Any faina casuta piticilor. cu siguranta ii va placea Ioanei. si eu trebuie sa merg maine in selgros sa ma uit de patine pt. nepoata, m-a rugat azi cumnata, asa ca e musai.
Silvi si eu credeam ca la serbare, dar n-am avut ocazia. cu toata nebunia de acolo si copilasilor....nu am mai avut timp sa traiesc momentul.
DVD-ul de masina nu stiu cum se prinde, are ceva curele sau cum se monteaza? sunt unele masini care iti pun din fabricatie in tetiere, dar asta nu stiu cum l-as putea pune. e ca un laptop micut.
Cand plecati? spor la facut bagaje.

daca nu mai intru, va . pe maine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by anymony

Ana, tu cumva zici ca virusul asta e hemofilus influenze tip b?
Infanrix hexa are aceleasi componente ca si Pentavac...asa ca ...noi ne-am scos.
cred ca si alti spiridusi

Any super informatie Si Angelo a facut infanrix-ul de cateva ori
Giova si Ana de France, intru dupa ce-i dau sa manance lui Angelo sa vad pozele Am salvat link-urile.
Giova eu nu spuneam de dvd portabil Asa un cd la masina unde sa asculte povesti

am cumparat aparat Samsung, dupa ce mananca Angelo vedem ce si cum...revin..pupici pana mai incolo

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ho ho ho,

Si iote va vine mosu' cu baiat si la noi , din pacate nu ma pot tine de cuvant. Totul este superok si bebe miscacios si toate masuratorile ca la carte.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

mirela felicitari pentru baietel. sa fie sanatos, mancacios si cuminte. nu ai de unde stii cum o sa fie. poate va fii cuminte si nu o sa ai treaba cu trei barbati in casa. la noi, piticu' micu' nici nu se simte, asa de cumintel e.

bee multa sanatate anushkai. sa-i treaca tusea.cu ce o tratezi?

mami giova superb fulgusorul tau. asa de cumintel mi s-a parut. cum astepta el cadoul!!!m-am emotionat toata gandindu-ma ce trebuie sa fii simtit voi la prima lui serbare...pe scena.aproape independent. si BRAVO si tie mami pentru pelerina.

acina pana la urma ce i-ai luat lui andrei de Mos. stiu ca erai nehotarata...ce face piticutu'? creste? cum o sa-l cheme?

maraki sa stapaneasca sanatos angelo dvd-ul.

any si eu cam dau tarcoale la casuta piticcilor. da' ma tot gandesc sa nu se plictiseasca nazdravanul meu de ea repede. mi se pare mai potrivita pentru fetite.

in seara asta sebi s-a jucat singurel ( eu am avut treaba prin casa- m-am apucat de curatenie )cu niste cai mici de plastic s cu niste soldatei...si ce mai necheza si ce mai zbura cu soldateii calare...si vorbea pe limba lui cu ei...ma distram ascultandu-l din bucatarie.

acum dorm amandoi piticii. sotu' ca de obicei plecat cu treburi de servici si eu...solita

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput