*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, eu am doua conturi blocate, din cauza cecurilor din vara. contul meu si al tatalui meu, pe care am facut refuz la plata. nu cred ca la tine sa fie acelasi motiv. pe al meu sper sa-l deblocheze pana in ianuarie, le-am trimis poza cu cecul rupt, dovada ca nu l-am incasat...

ceva e cu contul tau de nu poti da comanda si mie tot contactati o hostes imi aparea, pana m-a lamurit Sabine ca cica sunt datoare cu cecul din vara si de aia nu mai pot comanda.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

M-am mai gandit nitel: contul ala, pe numele sotului, a avut si el candva o buba dar nu il mai folosisem de mult (se pierduse si pe acel cont o comanda). mi-am adus aminte ca voi ziceati parca despre astia ca au niste reguli legate de carduri, nu poti folosi un card pe mai mult de 2 conturi si parca imi aduc aminte ca nu poti folosi nici pe acelasi cont mai mult de 2 carduri (e asa sau doar visez eu?). caz care ar explica imposibilitatea de a comanda pt ca am incercat sa platesc cu carduri noi.
asta insa nu imi explica de ce apar cele 2 comenzi "a domicile", sper sa le primesc ca deja i-am zis lui Ale ca o sa primeasca microfon si n-am curaj sa comand din nou...daca ajung totusi? nu am ajuns la bcr sa vad ce bani sunt pe card.... teoretic asta ar fi trebuit sa fie gol ca am platit cele 2 comenzi cu el, daca gasesc banii pe card inseamna ca nu mi-au trimis totusi comenzile.

Edit: cred ca am uitat eu cum arata pagina in suivi ca n-am mai comandat de 3 luni. Sus scrie "en cours de preparation" iar la livrare scrie "a domicile" asa ca ma uitasem eu aiurea. deci clar de comandat nu am putut pt ca erau carduri noi, nu din cele cu care mai platisem deja. scuze ca intrasem asa in panica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu cred ca iti vor veni comenzile la care scrie "en preparation",asa ca Ale va da concerte .

Din cate stiu eu nu poti plati cu un card decat pe maxim 2 conturi,dar la un cont poti plati cu cate carduri vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

E invers. Poti plati cu un card pe cate conturi vrei dar pe un cont nu poti plati decat cu 2 carduri. Adica eu am platit cu cardul BRD pe 4 conturi diferite (al meu, al tatalui, al finei si al sotului).

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

sunt ambele reguli, atunci. in mod sigur putem folosi un card pe maxim 2 conturi, ca de asta m-am mai lovit eu. deci e si invers valabil, la un cont poti folosi maxim 2 carduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

In prag de sarbatori,cu pacea,lumina si caldura in suflet,va doresc sa aveti parte de zile minunate si de-un Mos Craciun darnic.
SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Va doresc un Craciun fericit, sanatate si sa vi se implineasca toata dorintele !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Craciun Fericit!Poate maine mai apar ceva pachete!
Spor la shoping si Anul 2008,sa ne gaseasca tot aici.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Va doresc un Craciun fericit alaturi de toti cei pe care ii iubiti.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

va doresc si eu un craciun f fericit si un an nou plin de binecuvantari!!!!

Mergi la inceput