*** LA REDOUTE *** (65)
Raspunsuri - Pagina 8
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Feli, multumesc. Eu as lua blugii si ciorapii, sa mearga unele cu altele. Merg, nu? Le-as lua pt Silvia, nu pt Nati.
Blugii vin 3 sferturi, nu pana la genunchi?
2-3 cm peste genunchi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
buna seara!
am aparut si eu in sfarsit![]()
in primul rand , chiar daca e cu intarziere, vreau sa urez LA MULTI ANI !!! piticilor mirunica si matei sa cresteti mari si sanatosi!!!

apoi,am intrat sa va urez la toate CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!! sa aveti parte de sarbatori asa cum va doriti si sa va aduca mosul (daca ati fost cuminti bineinteles
) fix ce v-ati dorit!!!

(mie mi-a adus deja
)
eu nu mai comand nimic pana la reduceri si atunci sa vad ce reduceri vor fi ca nu prea ma tenteaza multe chestii decat daca vor fi la preturi foarte atragatoare
azi am intrat din prostie pe tara fashion si am vazut ca au inceput sa aduca si ei chestii faine ca inainte aveau numai vekiturri
dar nu lucreaza pana pe 6 ianuarie asa ca numai bine prind si reducerile de acolo
seara buna tuturor!!!
claujro spune:
Am intrat sa va urez Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, impliniri si multa sanatate voua si celor dragi!
Noi plecam maine la Breaza si revenim in ianuarie. Vorbim aunci, la reduceri...de-abia astept!
Paris
Graviduta spune:
Fetelor, stiu ca una dintre voi (imi pre rau, chiar nu mai stiu cine) a luat www.laredoute.fr/vente-le-cardigan.aspx?productid=324105500&documentid=346107&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cardiganul acesta. Imi puteti spune daca culoarea e aceeasi ca si pe site sau e mai stearsa? Pietricelele de pe el sunt ok sau e inzorzonat?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Fetelor, stiu ca una dintre voi (imi pre rau, chiar nu mai stiu cine) a luat www.laredoute.fr/vente-le-cardigan.aspx?productid=324105500&documentid=346107&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cardiganul acesta. Imi puteti spune daca culoarea e aceeasi ca si pe site sau e mai stearsa? Pietricelele de pe el sunt ok sau e inzorzonat?Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
l-a luat eletka si a zis ca e frumos si de calitate, am zis ca-l iau si eu dar nu am mai facut comenzi de atunci ...poate il iau in ianuarie
edit : pentru fetele care mai vor sa faca comenzi am gasit acum pe site un cod care da fdp o codul este : glam e trecut chiar pe site scrie acolo livrasion gratuite bla bla...
alinabojuc spune:
Dragele mele va doresc sarbatori fericite,un an nou plin de bucurii si sa va aduca mosul tot ce va doriti!
Iar pe moment sa aveti spor la pregatiri. Eu sunt printre fursecuri si curatenie.
alina
aissa spune:
mai fetelor, ati mai dat vreuna comenzi zilele astea?? eu de 3 zile am incercat cu 4 carduri, 2 visa si 2 mastercard, pe contul pe care sapt trecuta am dat 2 comenzi si nu pot trece de pagina cu numarul de card. apare mesajul ala cu "Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. "
cardurile sunt de la CEC, raiffeisen, alpha si brd si au sigur bani pe ele 
ce naiba s-o intampla???? nu or mai primi ei comenzi in perioada asta?
aissa spune:
intru in panica si mai tare, am intrat in suivi si comenzile de sapt trecuta nu mai sunt en preparation ci "a domicile". din cate stiu banii erau luat din card deja.... o iau razna, ce fac astia???
aissa spune:
mai aveam un cont facut in perioada de restriste, am incercat pe ala si mi-a luat comanda. ce sa inteleg? mi-au blocat si acel cont care nu fusese implicat in embargoul din vara??? nu stiu ce s-a intamplat cu comenzile pe care le asteptam, dau o fuga la bcr sa vad daca am banii in card pt ca banuiesc ca acele comenzi mi le-au anulat... altfel nu imi explic ce se intampla. mai nasol ar fi daca mi-ar fi bagat numele si adresa pe lista neagra caz in care chiar nu voi mai avea cum sa comand. :( si eu care asteptam deja coletele
. sunt tare suparata.
Jasmine spune:
Of,Aissa!Da' de ce sa-ti fi blocat contul ala?Asa,fara motiv?
E dubioasa chestia cu "a domicile",nu aparea asa ceva pana acum.Daca ii scrii Sabinei acum sa o intrebi,cine stie cand primesti raspuns,ca astia sigur intra in vacanta de Sarbatori.
Eu n-am mai dat nici o comanda in ultima vreme.Azi dimineata am luat si eu coletul din 5 decembrie,in care aveam 2 geci de facut cadou la niste veri si 3 perechi de sosete pt baietelul meu.Nu mai pun linkuri ca nu e nimic spectaculos.
Astept si eu reducerile desi din ce e acum pe site nu ma tenteaza nimic.Frumos ar fi ca la reduceri sa bage si ceva articole noi,dar nu cred ca se va intampla asta.