*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap pijamaua Tipster Under o am si eu; pantalonii se cam scamoseaza dupa 2-3 spalari

Apropo, eu am constatat ca unele haine de la LR nu prea sunt "de cursa lunga", adica nu prea rezsta la spalat. De exemplu pijamalutele Nataliei la set de 2 - s-au labartat la gat, desenul se cam cojeste... nu se compara cu hainutele H&M care rezista excelent la spalat. Pacat ca nu este H&M in Ro

Niste pantaloni de-ai Silviei de catifea de la LR s-au cam decolorat pe la genunchi dupa cateva purtari, fermoarul metalic merge greu; alti pantaloni de asta vara s-au decolorat puternic dupa spalari (si erau garnisiti cu ceva sireturi care initial erau la culoare si au ajuns contrastante...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , hainute H&M gasesti la Mini Prix din Otopeni, nu sunt multe dar sunt ceva. Si eu am observat ca unele hainute dupa cateva spalari se labarteaza /scamoseaza.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

catutza multumesc de idee dar mi-e cam peste mana Otopeniul din zona unde stau. In plus banuiesc ca la Mini prix au haine ramase din colectiile de anii trecuti pe care nu le mai poti potrivi "de la ei". (O prietena si-a luat de la Mini Prix o rochie la redoute creation )
Asa ca ma rezerv pt cand mai merg "in tarile cu apa calda" care au si magazine H&M de unde voi veni acasa cu tolba plina.

De la LR apreciez bluzitele si rochitele de fetite din panza de bbc/batist, hainutele din colectia A l'heure anglaise de multe ori sunt faine; maieuasele alea cu bretele de asta vara de ex iar au fost excelente...

Jasmine, misto adidasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

eu am dat comanda pe 7, dar se pare ca au inregistarat-o pe 8 dec. SI NU A VENIT INCA!!!! eu plec din Bucuresti maine si nu stiu daca mai am vreo sansa sa vina azi. d-nele de la posta ziceau ca mai vin pachete in seara asta .... sa mai sper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mi-a venit si mie comanda de pe 10 dec si e cu lucrusoare pt bebe, din are cel mai mult mi-a placut asta (pe mov, e super culoarea):
http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-mixte-prix-mini.aspx?productid=324126441&documentid=201207&categoryid=22912137&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Imi place mult, mult de tot! Am pus-o la spalat si vreau sa-l scot pe bebe din spital cu ea (desi cared ca-i va fi cam mare, am luat-o marimea 60).
Am mai luat si:
http://www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-cocoon.aspx?productid=324124012&documentid=201207&categoryid=22910003&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 tur complet (acum vad ca nu mai e) si e dragut tare (doar partea care-i pe dos, cum ar veni, e cam uratica).

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

NOUTATI NIMIC?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gata, am luat coletul. Mi-au facut-o astia de la LR, au incurcat imprimeurile la o rochie, care nici nu era ptr mine
la www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee.aspx?productid=324112999&documentid=482607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">asta in loc sa vina turcoaz cu imprimeu maro a venit exact invers. Of, sa vedem ce zice tipa...
In rest sunt multumita asa si asa, insa tin sa spun ca www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324121489&DocumentID=201207&IntRef=&SecIntRef=" target="_blank">compleul mie mi se pare super! Asa ceva am vazut la Z dar la un pret...

Iar www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324127871&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">tunica e subtire rau, se vede prin material. Nu e urata dar in poza parea altfel. Dar merita banii, o voi purta cu drag la niste pantaloni strech.

www.laredoute.fr/vente-2-collants-fille-dora.aspx?productid=324125376&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">Ciorapeii cu Dora ii recomand, sunt foarte haiosi.

www.laredoute.fr/vente-la-veste-courte-soft-grey.aspx?productid=324105218&documentid=346107&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">Sacoul a fost cam teapa, am crezut ca e catifea, dar acum am citit "cotton lave". Dar merge, insa nu e cine stie ce, nu prea il recomand. Poate doar daca se face 5 euro.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6376142&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=24&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Pantalonii sunt ok, dar oricum eu cam tot ce am luat ptr Ili a fost bun.

In rest am luat ptr o prietena, sa vedem ce zice si ea.

Mergi la inceput

Feli, sa le rupeti sanatoase, ca sa zic asa!

Pe ciorapii aia a pus ochii si Silvia
La bermudele de blugi cum e materialul? Subtirel/grosut? Rigid/moale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi vezi ca acei ciorapei au chiar culorile din poza, adica destul de vii. Acum depinde de gustul fiecaruia, mie imi place s-o imbrac pe Ilinca "mai vesel"

Blugii au material moale si relativ grosut. Sunt de primavara, dar 3 sferturi. Vezi ca Ilinca desi poarta 86 la pantaloni ii vin bine cei luati acum adica 94.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli, multumesc. Eu as lua blugii si ciorapii, sa mearga unele cu altele. Merg, nu? Le-as lua pt Silvia, nu pt Nati.
Blugii vin 3 sferturi, nu pana la genunchi?

Mergi la inceput