*** LA REDOUTE *** (65)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
Neata! Eu pe aici, tot la cafea, ma relaxez ca apoi ma apuc de sarmale
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
Eu is la serviciu
. Poate nu m-or tine prea mult ca mai am de facut salata boeuf. Va pup si va urez o zi placuta!
PS Ati fost cuminti? Vine Mosu' la voi?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Tonia Antonia spune:
Buna ziua,
Printre prajituri ai alte pregatiri am mai dat si o comanda LR cu www.laredoute.fr/vente-hachoir-multi-usages-semi-professionnel-eureka- lk-x-8816 .aspx?productid=324076776&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">2 masini de tocat electrice suparata ca ieri nu am reusit sa mai gasesc in nici un magazin de electrocasnice din oras.
Plus 2 fustite pentru copila.
Va pup si va doresc un Craciun Fericit!
Giova spune:

CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!

_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
aissa spune:
am ajuns si eu azi acasa devreme sperand sa fie ceva la cutie, insa am pierdut orice speranta sa primesc colete anul asta ca daca azi nu am avut avize mi-e greu sa cred ca pe 27-28 voi primi asa ca probabil la anul voi primi coletele.
adablackcat spune:
Craciun Fericit tuturor! Sa aveti parte doar de bucurii si colete nedesfacute!![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
croco21 spune:
Sarbatori fericite! Sa fiti sanatoase si sa aveti un mos bogat. La multi ani!
http://andrei.seek-on.com/ro/
felicia74 spune:
Tonia se mai pot da si azi comenzi? Ca vreau o pilota cu vacute
Acum va las, ca ma apuc de sarmale, asa ca va urez "Craciun fericit, cu multe cadouri si bucurii
:
http://www.youtube.com/greeting_view?s=4qPPWJTrTck&p=55B1B0AB51ED05A2
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)