*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Da, se pot da comenzi si azi dar mai mult ca sigur vor pleca din Franta cel mai devreme in 27 dec. Comanda mea de azi figureaza "en preparation".
In Franta 24 dec e zi normala de lucru, pana la ora 18 si programul se reia in 27 dec.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Caldura sarbatorilor sa va aduca in suflet bucuria, Craciunul sa va implineasca visurile si noul an sa va intre in casa mai fericit ca oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hop si eu!

Am pus sarmalele pe foc si ma tot gandesc daca sa ma apuc sau nu de un Tiramisu.

Nu am nici o comanda de dat,nu astept nici un pachet...si asta nu-mi place .Pai adrenalina LR unde e ?

Va urez si eu un Craciun fericit,sa fiti alturi de cei dragi voua,sa fiti sanatoase si sa va aduca Mosul ce va doriti cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am 3 pachete pe drum acum, abia astept sa le primesc, sper sa nu incep anul cu stangul...
Cu mancarea am incheiat socotelile de ieri ca azi lucram program normal (am ajuns insa devreme pt ca mi-a dat drumul directoarea). Asa ca acum bantui.
Stau cumintica pe moment ca am golit cardurile si daca mai apelez la sot macar sa o fac la reduceri. Apropos, cand incep?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

A venit pachetul!!!!!!!
Dar din pacate la ora 14 era terminat programul.trebuie sa astept pana pe 27 acum sa-mi iau coletul.noroc ca nu erau jucarii de la Mos ca o dadeam in bara!

va sarut!CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!1111

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by aissa
Apropos, cand incep?

Pe 9 ianuarie.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Va urez si eu un Craciun fericit si imbelsugat! Mosul sa va aduca cadouri frumoase si mult dorite!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica din ce data era comanda?
Hmm, mai e putin pana la reduceri. Abia astept. Am pus niste pantofi la favorite sa vad daca vor avea reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tonia si eu am cautat o masina electrica peste tot, nu m-am gandit insa s-o comand de pe LR.

CRACIUN FERICIT tuturor, sa va aduca Mosul tot ce va doriti, carduri pline ochi, si sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Craciun fericit!Multe cadouri,multe bucate,liniste in suflete ,sanatate la toate familiile LR-iste!

Mergi la inceput