Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Dragi randunici,
Am venit si eu de la doctor, bb este bine,are cca 1100gr, a dat suturi tot timpul ecografiei, placenta mea a fost declarata praevia ...deci repaos cat mai mult la pat...de la 27s, acum am 29s, dupa ultimele masuratori, deci si DPN-ul s-a mutat pe 3.03.08...si cam atat.
Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris, am intrat doar sa va zic ce am facut la dr, iar acum trebuie sa ma duc sa fac ceva de papa, ca mi-e o fomicaaaaaa.......
Va si va imbratisez cu drag pe toate!

27+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Facem club de "statatoare degeaba"? Glumeam, nu v-as vrea pe nici una in locul meu (sau mai bine zis in locul fundului meu).Ralu, bine ca e bebe chiar bine dezvoltat si aia e, vei face cezariana, oricum pe unele din voi v-as invita numai vreo 2-3 ore pe aici pe la Giulesti, eventual cu un scurt tur pe langa sala de nasteri de unde se aud urletele celor care erau ff convinse sa nasca natural, crezand ca bebe iese musai asa, in 15 min sau ca epidurala rezolva toata problema, inclusiv cea a durerilor de pasa de dupa, cand dusul la baie si statul in fund sunt un supliciu.
simo, hai incoa, poate ta imi va vindeca hematoamele de pe fund!
INTREBARE:daca eu cu randunoiul am botezat un copil inainte de a ne casatori si apoi parintii acelui copil ne-au cununat, exista vreo problema -religioasa- ca ei sa ne boteze fetita??

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ralucas, felicitari ptr bb grasunel si nu panica....stai frumos in pat si odihneste-te... Fetelor care sunteti consemnate la pat...incercati sa va odihniti si sa "profitati" cat puteti voi de timpul ramas! Va va prinde tare bine cand bb va va solicita! Adunati resurse de energie! E mai greu ptr cine are deja un copilas si nu are ajutor, nu prea poti sa stai in pat cand puiutzul nr. 1 are nevoie de tine! Eu va si va si va rog aveti rabdare si ganditi pozitiv!

mami de Luca si 30+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 10 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Naty, daca nu le vindeca, iti dau niste ca sa treaca hematoamili....Nu le chiar pe ele....pe tine randunico te Cat despre pb religioasa nu stiu ce sa-ti zic...poate merge randunoiul tau la un si sigur il va sfatui cum e mai bine!

mami de Luca si 30+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 10 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Delfinutz, multam pt sfaturi. A functionat cu iaurtul? Si nu inteleg, ai tinut sticla cu apa calda pe stomac si s-a ameliorat?
Super bradutul! Seb stie exact cat mai are de asteptat pana vine Mocaciun?
Pucca :(( imi pare rau ca ti-a intrat colul la apa asa mult. Iti dorsc revenire rapida!
Maia, eu nu aveam vergeturi ca sa zic ca a ajutat la asta, doar un lucru pot sa iti zic sigur, si anume ca pana si randunoiul a remarcat ca s-a facut mai fina pielea in special pe coapse/fund . Acum ma dau mai rar, ca imi displace atata cremuiala.
Naty, lasa, ca asa va dati seama cat va iubiti, dupa cate o certulica dinasta care n-are cum sa tina mult Disparutul nu e o solutie, ca te gasim cu google si te mai si cotonogim!
Cu intrebarea ta, poate Cory stie sa iti raspunda, ca are pile la preoti ;)

Bubu, frumoase pozicile cu copilutii. Ma intrebam daca micutul Nectarie are nume de alint. Tu stii?
Pozele cu bucatareala ta ma innebunesc!
RaluS, sa dea DD ca praevia sa fie singura voastra problema!

Simo, AMR-ul tau arata supelb!

Noapte buna!

Edit: Ariel, tie in special iti doresc sa dormi macar 8 ore fara intrerupere! si cand te trezesti sa ai montate lentilele roz

sovi 21+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,am intrebat eu un preot(na, Sovi,ca si eu am "pile" la un preot,si inca mari)legat de problema ta si mi-a zis ca nu se poate,ca deja sunteti intr-o rudenie duhovniceasca!Asa ca,cred ca daca vrei sa ti seama de canoanele bisericesti trebuie sa cauti alti nasi iubitei IULIA!Un

Simo,mamica lui DAVID,29+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, ma bucur ca ti-au placut pozicile! Sa vezi harmalaie cu atatia copii, te ia capu'Dar chiar sunt momente unice si ne bucuram de fiecare clipa de harmalaie
Nu stiu daca are nume de alint Nectarie, dar pot s-o intreb pe mamica. Oricum nu e neaparat sa-i "diminuezi" numele, eu pe Vlad il alint "zuzulinu", "puisor", "gura" si nu mai stiu cum...cand era mic, bineinteles "bubu"

Ralu, chiar asa, asta sa fie ultima problema! faci cezariana si gata!

Aaa, Zoze, ce sexoasa esti, chiar! Super burtica ta!

Naty, nici eu nu stiu cum e finii si apoi sa va fie nasi...mai bine intrebati preotul.
In legatura cu soriciul, sa nu mi-o luati in nume de rau...dar am halit si eu ca haplea azi, fac ce fac si deschid frigiderul si mananc cate o fasiuta! E bun rau!
iar pomelo, la fel, sunt innebunita dupa el, azi l-am terminat, deci maine trebuie neaparat sa-mi iau!

Edit si de la mine: Multa sanatate, Ariel!

Mai, mie mi-a cam trecut raceala, nu se mai infunda nasul noaptea, mai curge nitel ziua si atat! Doamne ajuta! Si am papat doar lamaie cu miere(limonada) si pomelo!

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sovi sticla era pt. spate..dar merge si pt.; stomac, caci in noaptea cand m-a durut tare stomacul, am pus si sticla cu apa. Stiu ca am adormit cu sticla in brate, semi-asezata in varful patului cu randunoiul de paza.
Seb e super incantat de decoratii, dar nu stie exact cand vine Mosu, stie ca pe 25 vine acasa, dar deja pe 19 vine la papa la servici, mai trece si pe la scoala de la primarie cu cadouri pt. scoala,etc. Stie in schimb ca adevaratul Mos vine acasa.
A avut un calendar cu fiecare zi ce trece pana la venirea Mosului, dar cum nu a avut grija prea mare de el, m-am suparat si l-am aruncat. Oricum e foarte rasfatat si nu mai apreciaza nimic. Se bucura 5 min si gata.

Ralu, asa ti-a zis tie dr. ca se schimba data nasterii daca dupa masuratori bb pare mai mare? Ciudat! Sincer!

Atunci femeile care fac copii mari, cam 4,5kg, la masuratori cu cat li se decaleaza data nasterii...ele nasc la 35 de saptamani?

Am mai spus intr-un mesaj...si au mai spus si celelalte fete, nu se schimba data teoretica a nasterii, va fii un bb mai micut sau mai mare dupa caz. Si bebelusii cresc si ei in salturi.

Cat despre stat la pat...va sfatuiesc, asa cum bine zice si Simonette sa profitati, caci apoi....

Pup, ma duc sa-i fac dus si sa-l culc pe Seb si mai vin apoi caci sunt putin Home alone pana pe la ora 24.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, multu de raspuns. Asta e, oferte de nasi avem gramada dar parca noi tot pe ei ii vedeam...
Si apropo de nasa Ralu, ei i s-au dat constant la eco date ale nasterii cu peste 2 sapt inainte de DPN cronologic (ori ei i se parea imposibil, sotul nici nu fusese in tara atunci. Pana la urma a nascut, evident, conform DPN stiut de ea, cronologic, si aia e, baietelul a avut peste 4 kile si a fost lungutz, la fel ca taica-su. Asa ca DPN cronologic e mai sigur zic eu....
Ariel, somn usor!!!

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna! Am aparut la apelul facut de Giani . De citit, citesc, dar in reluare, adica atunci cand imi doarme bebe incerc sa recuperez tot ce ati scris si dupa aia nu mai am timp sa mai si scriu. Deocamdata sunt la zi cu temele

Felicitari Simonette si Numeioana pentru venerabila "varsta" de 30 saptamani!!!

Bubu - asa ma distreaza ce mai povestesti tu din perlele lui Vladut!

ariel - nu te mai gandi la prostii! O sa fie bine. De ce nu incerci Stodal pentru tuse? Cred ca e voie si in sarcina.

Vazut si burtica sexy de Zoze!

pucca - cred si eu ca daca respecti indicatiile medicului totul va fi bine si la tine pana la urma!

Eu am din ce in ce mai mult de lucru cu VLadic al meu, adica el vrea sa devina cat mai independent, si eu, normal ca-l las, dar in defavoarea timpului meu, de exemplu - vrea sa manance singur, si daca inainte, cand ma lasa sa-i dau de mancare fara sa se bage si el, dura vreo 15 minute, acum, o masa ajunge si la 40 minute, dar ii tare dragut cum se chinuie el sa bage ceva in lingurita si dupa aia din lingurita in gurita. Si inca o faza faina, imi ia apararea!!! Ieri ma certam cu sotul (a se citi il certam pe sot) si VLadic a venit repede la mine in brate, ma cuprindea si-si punea capul la mine pe piept, iar la un moment dat a inceput si el sa strige la tat'su
Imi vine sa-l mananc de drag ce mi-i!

Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput